Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 14:28:31
|
|
|
|
Mina1
|
Ne Raho, toliko je tega, da ne moreš verjeti. In ljudje nimajo komu povedati, se zjokati, zaupati, pa to naredijo tukaj gor. Jaz sem tudi do nedavnega imela pravljico, pa je ni več. Mene to nič ne čudi, no.
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 14:37:09
|
|
|
|
Anonimen
|
To je zato, da ni nam, ki imamo na trenutke malo preveč časa in tukaj gor visimo, dolgčas . O čem bi se pa drugače pogovarjali? O rožcah, vremenu....ah kakšen dolgčas bi bil...
|
|
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 14:37:38
|
|
|
|
ElaM
|
Verjamem, da se to dogaja,..je pa res očitno nekaj čudnega v zraku. Še dobro, da obstajajo taki in ovaki forumu, da se človek lahko izpove. Mene meoti to, da se nekateri probleme domišljajo, ali pa jim je dolgčas in sprašujejo traparije. Nekateri res dobro odgovarjajo in skušajo pomagati, vendar če se bodo tisti, ki zastavljajo vprašanja še naprej veselo hecali, jih bo verjetno minilo odgovarjati. S tem pa bodo prikrajšani tisti, ki se res soočajo s problemom in bi jim bil vsak nasvet dobrodošel.
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 14:37:46
|
|
|
|
srki
|
Mene tudi to nič ne čudi in se pridružujem mnenju Mine1. Človek nikoli ne ve, tudi če je še tako prepričan vase in v partnerja, da je lahko na istem, kot nekdo tu gor. Sicer pa je zame svet čedalje bolj ubrisan in strokovnjak si že, če nisi ubrisan .
|
|
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 14:38:01
|
|
|
|
romy
|
to je menda zdaj IN
|
|
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 14:39:31
|
|
|
|
Zahi
|
čemu potem forum? za čeblanje o vrtnih sadikah? .. hmm.. saj so tudi taki nekje
|
|
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 14:40:16
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Ne Raho, toliko je tega, da ne moreš verjeti. In ljudje nimajo komu povedati, se zjokati, zaupati, pa to naredijo tukaj gor.
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 14:40:55
|
|
|
|
Taula
|
Raho, to so zgodbe življenja. Žal.
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 15:24:58
|
|
|
|
1ksantipa
|
vsi se pač ne morejo tako kot ti ves čas pogovarjati o cotah, pa firmah, ebayu, frizurah, čevljih ... Nekateri pač živijo življenje, ki pač ni vedno pravljica.
|
|
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 15:41:03
|
|
|
|
Miška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa vsi se pač ne morejo tako kot ti ves čas pogovarjati o cotah, pa firmah, ebayu, frizurah, čevljih ... Si mi ravnokar vzela z jezika.
< Sporočilo je popravil Miška76 -- 29.3.2007 15:48:09 >
|
|
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 15:46:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ljudje božji, kaj pa vam je? A je nekaj takega v zraku ali kaj? Kako kaj nam je? A misliš da je fajn brati, katero senco dati na oči, kaj paše zraven rjave, a vam je ta obleka všeč, pa ti čevlji, pa čevlji z visoko peto, kateir puder???????????????????????????????????????
|
|
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 15:46:43
|
|
|
|
Miška76
|
Pa še to: Raho, lahko si srečna, da se ne srečuješ s takšnimi problemi, kot si jih zgoraj omenila,...enim je pač v življenju posuto z rožicami,...kaj se če.
|
|
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 15:53:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ma ljudje božji, kaj pa vam je? A je nekaj takega v zraku ali kaj? Kako kaj nam je? A misliš da je fajn brati, katero senco dati na oči, kaj paše zraven rjave, a vam je ta obleka všeč, pa ti čevlji, pa čevlji z visoko peto, kateir puder??????????????????????????????????????? Ja Men je vse lušno brat , če mi pa kej ni všeč pa ne odpiram. Ljudje imajo vse vrste problemov, eni z partnerji, drugi z otroki, tretji sami s sabo....zato pa so forumi da lahko vsak malo potoži. In zato je toliko različnih forumov oz. podforumov da vsak najde tistega ki mu tisti trenutek odgovarja in ki se mu ga da brat in mogoče odgovorit. Ne se razburjat punce, boste gube dobile
|
|
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 15:54:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne se razburjat punce, boste gube dobile Bomo poskusli, čeprav včasih kar uide jeza ven!
|
|
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 16:03:04
|
|
|
|
Anonimen
|
nati resno? Pr men pa nikul
|
|
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 16:15:31
|
|
|
|
Anonimen
|
sej se vsi nekej hecajo tle gor, zakaj se ne bi še jest? Sam gruntam kaj bi objavla za zgodbo... Ma da nebi res.
|
|
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 17:42:42
|
|
|
|
Anonimen
|
No, no, no... brez hude krvi. Pa kaj takoj vse planete kot da sem kateri kaj osebno rekla. In zakaj se vedno spravljate na osebni nivo? A katero mogoče moti, da čvekam na modi ali kaj? Potem naj mi o tem napiše ZS. Ali pa odpre temo z naslovom Raho, ti si budalo. Tukaj pa me je zanimalo, kaj je zadnje čase, ker prej ni bilo toliko takih "grdih" tem. So bili problemi, ampak so bili mačji kašelj proti tem. Sam vprašala sem... Ej, pa zaradi tega ni treba takoj dobiti ošpic in ni treba, da takoj zavre kri. Chill out.
|
|
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 17:44:27
|
|
|
|
Anonimen
|
No lepo, da si prišla po nasvet za modo in nego....nič jeze, brez gubic.
|
|
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 17:55:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati No lepo, da si prišla po nasvet za modo in nego....nič jeze, brez gubic.
|
|
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 18:16:05
|
|
|
|
plenicka
|
Na žalost je za večino ljudi svet postal brez vrednot. Na srečo eni še imajo vrednote in živijo skoraj pravljico. Popolnoma pa se strinjam s tisto, ki je napisala, da nekateri nimajo o svojih problemih (naj bodo veliki ali majhni, za tistega, ki jih preživlja so največji!!!) s kom govoriti, kaj šele kakšen nasvet pričakovati. In hvala Bogu, da so forumi in ljudje, ki imajo dobre nasvete!!!!Mogoče bo čez kakšno desetletje drugače...bomo tukaj gor brali poste z naslovom: MOJ ME NI PREVARAL ŽE PET LET...A JE TO NORMALNO? MOJA TAŠČA ME PUSTI NA MIRU IN ME NE KLIČE ŽE CEL MESEC IMAM NASVETE, KAKO USPEŠNO VARATI... ...ipd
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 19:26:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ljudje božji, kaj pa vam je? Meni marsikaj
|
|
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 20:03:08
|
|
|
|
*SINI*
|
Nismo same krive za tašče !! Nažalost pač obstajajo.
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 20:47:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima kje smo nekoč razpravljali o tem,ko ni bilo neta???? Mogoče v službi?Doma? Nevem vem pa,da bi se mi vtrgalo,če bi ukinili internet Resno punce tri dni je nekaj prekinjalo nonstop internet sem porabila pet evrov za klicarjenej sem in tja kaj za vraga delajo.In,ko sem danes še enkrat zvala me je prav razpizdilo sem rekla,da bom vse skupaj odjavila in šla drugam,če ne popravijo tega pa se mi j....za njihovo pogodbo.In moram potrkat je mir danes popoldan.Nič ne crkava.
|
|
|
|
RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno 29.3.2007 20:57:25
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Vsak dan na tem forumu berem: - mož me je prevaral - imam butasto taščo - partner se je spremenil - kako varati... Vsakokrat, ko preberem zgodbe na zgornje teme, se zavem, kako sem srečna, da tega ne doživljam. Ja prav lepo mi je, kljub drugim problemčkom...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?