|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Partner se je spremenil
28.3.2007 13:41:57   
Anonimen
Kaj naj sploh še naredim? Moj mož se je popolnoma spremenil. Kako boste rekle? A začnem naštevati?
- popolnoma nič več ne seksamo
- že nekaj časa se noče več umivati, tako da po parih dneh že popolnoma smrdi
- zobe si je tudi prenehal umivati
- obleko pušča kjer mu zleti z riti
- svoje mame ni obiskal že dva meseca
- pokadi tudi do dve škatljici na dan
- na intrenetu previsi tudi cel večer pozno v noč
...
Pred tem je redno skrbel,da se je umival, saj sva bila zmenjena, da je čistoča telesa res pomembna, predvsem po seksu. Neprestano premišljujem, da on to počne zanalašč, vendar ne nejdem vzroka zakaj in čemu. Do nedavnega sva imela kar lepo urejeno življenje, seveda normalo kot vsi sva se tudi midva občasno prepirala. Sedaj se noče več pogovarjati, neprestano ima prav nesramne opazke glede mene, da preveč telefoniram, porabljam denar ( ta mesec sem zapravila že celih 123 evrov za v trgovino), ki ga zaslužim sama, glede moje postave, kg, ki ga niso nikoli motili,... Tudi če se hočem pogovoriti z njim nima pravega interesa se pogovarjati, ali neprestano bulji v časopis ali  prižge tv. Ne razumem njegovega zaničevanja, kar na enkrat. Ali mi lahko katera svetuje kako naj pristopim do njega, ali naj raje grem, poberem kufre in spokam?

< Sporočilo je popravil wahoo -- 28.3.2007 17:19:12 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne vem ....
28.3.2007 13:43:56   
Anonimen
Mogoče ima pa depresijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2007 13:46:28   
Anonimen
Verjetno ima probleme, zdej kakšne, to je druga stvar in s kom, tretja.

Temeljito se bo treba pogovoriti, molčečnost ni rešitev, ti povem iz prve roke, skrajnost pa razhod. Naj ti povem, kaj ga najeda tako zelo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2007 13:52:13   
Zahi
človek se je vsega naveličal.. rabi nekaj novega.. to kar si naštela so samo pokazatelji, da se hoče otresti rutinskih navad.. in da želi nekaj drugega..

lahko si pa vsaj prepričana da te ne vara.. že zaradi osebne higijene to lahko veš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2007 13:53:43   
HHH
lahko si pa vsaj prepričana da te ne vara.. že zaradi osebne higijene to lahko veš

se strinjam
nekaj drugega bo. pogovoriti se bo treba

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2007 14:00:32   
Zahi
človek je v depresiji.. s takim človekom je pogovor nemogoč.. saj bo vse iz njegovih ust negativno in nekonstruktivno..

takega človeka je najbolje popolnoma ignorirati... do te mere, da se vpraša ali s tem obnašanjem prizadeva tudi partnerja.. potem bo šele odprt za pogovor..

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2007 14:02:54   
Taula
Depresija? Resni problemni? Nekaj od tega bo. Pri miru pa ga ne pusti, poišči mu pomoč. Kaj pa njegovi kolegi, šef? Mogoče oni kaj več vedo?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2007 14:07:02   
mala maja
se strinjam. Defenitvno depresija, v kar hudi obliki.

Kontaktiraj njegovega zdravnika in to čiprej.Če ne gre drugače se obrni pa na patronažo.

Bo pa težko, verjami rabila bosta ogromno potrpežljivosti, ljubezni... da se bosta zmazala ven.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.3.2007 14:09:26   
HHH
Jaz pa vseeno mislim, da bi se morala najprej vidva malo pogovoriti preden mu mi laiki, ki ga sploh ne poznamio postavimo diagnozo depresija.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.3.2007 14:11:46   
Anonimen
lahko da je kam zabredel, pa so mu vse zavore popustile in tuhta kako priti ven iz tega?

(odgovor članu HHH)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.3.2007 14:13:36   
tanikaa
Razumem vse. Samo zanemarjanje osebne higiene???? Tega pa ne bom nikoli. Žal. Ali pa na srečo.

Brez pogovora pa je težko, da boš prišla korak naprej. Najprej pogovor, da se ti bo vsaj svitat začelo, kaj mu je.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.3.2007 14:15:16   
Zahi
iz moškega vidika mislim, da se tak človek ne bo hotel pogovarjati.. če bi se hotel.. bi se to že.. predenj bi zasmradel stanovanje user posted image

mislim, da bo vsak pogovor zavrnjen in zadeva še slabša..

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.3.2007 14:19:48   
tanikaa
Saj po moje tudi. Samo proba pa lahko. Ker nekje mora začeti.

Jaz bi vsekakor zarobantila. Žal, ampak res bi popiz***** ko bi morala spati zraven smrdečega človeka. In ko bi imel pripombe na moje kile, bi ziher dobil pod nos, da moje kile vsaj ne smrdijo. In da mi ne smrdi iz peskovnika, ker poznam zobno ščetko.

Joj, ta je zdaj malo huda. Ampak res si ne morem pomagati.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.3.2007 14:29:02   
tinkamiška
Zahi tukaj se pa strinjam z tabouser posted image Samo težko se je nazaj držat in pustit, da človeku kapne, ko pa imamo vsi nek mehanizem in potrebo po tem, da situacijo popravimo, če se da...

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.3.2007 14:44:10   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Zahi tukaj se pa strinjam z tabouser posted image Samo težko se je nazaj držat in pustit, da človeku kapne, ko pa imamo vsi nek mehanizem in potrebo po tem, da situacijo popravimo, če se da...

kaj pa takole? .. ko je v službi mu naj pusti listek na monitorju "če te kaj muči.. sem te pripravljena poslušati.." user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.3.2007 14:46:07   
tinkamiška
ja, meni se zdi fajnuser posted image , samo je spet odvisno kako bi tip odreagiral, če je ves depresiven

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.3.2007 15:15:46   
Anonimen
Hvala vsem za odgovore, bom se poizkusila pogovoriti z njim, če bo pri volji.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
28.3.2007 15:18:29   
srki
Ni treba spokat kufrov in jit. Poskušajta najti razlog. Nekako ga pripravi do tega, da se ti zaupa. Kar brez veze ni postal tak.

Razen če mogoče hoče, da ga res zapustišuser posted image ?

Lahko ima kakšne probleme, pa te noče obremenjevat z njimi in posledično je obnašanje takšno, kot je.

Upam, da rešita nastalo situacijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.3.2007 15:30:50   
Anonimen
Zdaj, če je mogoče res v depresiji, potem malo pazi, ko bo postal "preveč" dobre volje. Nočem te strašiti, ampak jaz sem pomislila na samomor.
Upam pa, da ni tako strašno, kot sem dobila občutek.
Veliko sreče.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
28.3.2007 16:30:45   
Anonimen
Ne bom postavljala diagnoz, vendar imam občutek, da se mu je zgodilo nekaj nepričakovanega in zaradi tega ne vidi izhoda ven. Je užaljen, zaprt vase, ne zanima ga nobena stvar....ja, to so prvi znaki depresije, vendar hočem ti svetovat, da ga sladkaj kot si ga včasih (počni stvari, ki so ga prej razvedrile, nasmejale) in takrat boš videla ali je problem v njem, ki si ga še ni razjasnil ali je pa depresija. Srečno!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Partner se je spremenil
28.3.2007 16:57:48   
Muca Copatarica
Tak tip ni depresiven. Rabi le neko spremembo in ker ne ve kako naj pride do nje, se takole zanemarja. Bi rekla, da te ne vara. Je pa takole, če se noče pogovarjat o stvareh, ki ga motijo ali motijo tebe, če se bo to samo še stopnjevalo in tako ne bosta prišla nikamor. Ne vem sicer kako dolgo sta skupaj in kako sta se prej pogovarjala. Ampak pogovor je bistvo vsega skupaj, če tega ni je težko živeti skupaj. Obtoževanja pa so tudi najhujša oz najbolj neprijetna stvar, ki se dogaja v zakonu.Marsikaj vem iz svoje izkušnje. Če ti lahko kakorkoli pomagam, me kontaktiraj na ZS.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 28.3.2007 17:19:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Partner se je spremenil
28.3.2007 17:28:42   
Misek
Na tvojem mestu bi sama prvo precvikala kabel za interent. Odpres uticnico in unicis krimp, ali v kabel samo zabodi buciko koliko gre in jo odrezi tako, da ne gleda ven.
Mogoce si pa ( prej bi rekla, da je to, kot kaksna huda depresija) na netu polni ego in mu je virtualni svet postal boljsi od realnega pa mu je trenutno vseeno za tebe, za vse ostalo... Mogoce odvisnost od neta?
Pravzaprav ne zdi se mi, da depresivna oseba ima volje in moci za dolgourno tavanje po brezpotjih interneta. Kaj pa pravzaprav dela na internetu? Pobrskaj po historiju in programih, pa bos vidla kaj ga na netu zanima in bo malo bolj jasno okoli cesa mu se vrtijo veceri do dolgo v noc. Mogoce najdes odgovor, ki ga isces.

< Sporočilo je popravil Misek -- 28.3.2007 17:32:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Partner se je spremenil
28.3.2007 21:32:36   
caillou
 Nebi bilo slabo, če si vzameš čas in ga povabiš pod tuš s sabouser posted image . Pa ne pozabi na zobno ščetko. Mogoče bo pa pomagalo in boš ubila par muh na mahuser posted image ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.3.2007 21:44:12   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Mogoče ima pa depresijo.

ja  mogoče je res to to... poskušaj  izvedet kaj ga muči

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.3.2007 22:33:40   
Anonimen
eh kakšna depresija, moj je tudi podoben, ne v tako hudi obliki a ....

prej se je rihtal, skrbel zase, zdaj mu je pa vseeno kakšen hodi okoli, tudi on si je prva leta umival zobe, zdaj ne več, kopa se na vsake kvatre, prdi...skratka se je ful spremenil...na vprašanje zakaj, je odgovor zato, da sem pač njegova in se imava rada in se poznava in je lahko takšen kot je, zakaj bi se delal finega, pač me je navajen, tu sem, misli da ne bom nikamor odšla, to je to, zakaj bi se še trudil, da me osvaja, saj sem že njegova

(odgovor članu saša80)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?