Anonimen -> Partner se je spremenil (28.3.2007 13:41:57)
|
Kaj naj sploh še naredim? Moj mož se je popolnoma spremenil. Kako boste rekle? A začnem naštevati? - popolnoma nič več ne seksamo - že nekaj časa se noče več umivati, tako da po parih dneh že popolnoma smrdi - zobe si je tudi prenehal umivati - obleko pušča kjer mu zleti z riti - svoje mame ni obiskal že dva meseca - pokadi tudi do dve škatljici na dan - na intrenetu previsi tudi cel večer pozno v noč ... Pred tem je redno skrbel,da se je umival, saj sva bila zmenjena, da je čistoča telesa res pomembna, predvsem po seksu. Neprestano premišljujem, da on to počne zanalašč, vendar ne nejdem vzroka zakaj in čemu. Do nedavnega sva imela kar lepo urejeno življenje, seveda normalo kot vsi sva se tudi midva občasno prepirala. Sedaj se noče več pogovarjati, neprestano ima prav nesramne opazke glede mene, da preveč telefoniram, porabljam denar ( ta mesec sem zapravila že celih 123 evrov za v trgovino), ki ga zaslužim sama, glede moje postave, kg, ki ga niso nikoli motili,... Tudi če se hočem pogovoriti z njim nima pravega interesa se pogovarjati, ali neprestano bulji v časopis ali prižge tv. Ne razumem njegovega zaničevanja, kar na enkrat. Ali mi lahko katera svetuje kako naj pristopim do njega, ali naj raje grem, poberem kufre in spokam?
|
|
|
|