Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 4.4.2007 15:58:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Sede scat
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 4.4.2007 17:38:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Moj mož pa sede lula, ker ga je tega naučila že njegova mama, da za dvema dedcema pa res ne bo pucala scanja okrog školjke . Fina zadeva punce, nikoli ni svinjarije in smrada v kopalnici . Moj tut baje v sede lula Pa se je sam tko odlocu in reku, da mu ni do pucanja (sem ga enkrat vprasala, ko je bila tu gor neka huda debata na to temo ) Stumfe .. ne bi vedla kje pusca, ker ne ziviva skupaj. Samo pomojem mu njegova mama glih glavo odpre, ce bi jih kje puscal IZVRINO SPOROČILO: srček Celemu mu rata zlezt noter v kovter, da sta pod prevleko oba, on in kovter. In potem se vrže na posteljo in počasi leze ven iz vse tiste kolobocije. Ne za verjet da je takšno preprosto opravilo možno tako zakomplicirat . Tko sem pa tut jst postlo oblacla Pol mi je pa bolj simple varianto pokazal .. LP, Ribica
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?