|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kdaj se bodo naučil??
28.3.2007 21:46:18   
saša80
ko bo pustil gate pa štunfe na tleh mu jih obesi gor po lučeh pa klukah...pa ga bo malo  sram postalo, če bo kdo prišel na obiskuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.3.2007 22:02:53   
mika
user posted image punce, nasmejale ste me do solzuser posted image user posted image user posted image user posted image

moj sicer vse pospravlja za sabo, ampak ne da v koš za perilo in pušča  zraven koša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
28.3.2007 23:03:11   
Anonimen
Moj jih sicer pospravlja. Sam kaj, ko pa zavije štumfe pa majico pa srajco v en taki klobčič, da pol jaz pol ure nucam, da vse skupaj razvozlam. Mene pa zanima, kako naj ga tega odvadim.user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
28.3.2007 23:06:28   
rija
moj jih sicer pospravlja, zelo redno...še moje user posted image  ampak me razpizdi, ko jih potem ne sortira po posodah.....tako najdem belo perilo 90 stopinj pri svetlem pisanem.....oranžno pri temnem....user posted image  pa da nebi imel na posodah točno napisano kaj kam sodi....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.3.2007 8:30:15   
mika
raho, tvoj vsaj z umazanimi cunjami to naredi. moj ati vzame svežo srajco v omari in na poti do kopalnice je že v klobčičuuser posted image . pol pa kliče mamo, da mu drugo prineseuser posted image ...ampak jih sliši.user posted image ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.3.2007 9:42:09   
romy
moj nikoli, želim pa več sreče ostalim...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.3.2007 9:52:04   
facka
Nimam s tem težav, ker se slači v kopalnici, pa tudi nekak sem ga že naučila, kaj spada med svetle in kaj med temne stvari. Ni mi pa jasno, a se vaši slačijo po celi hiši. Ne morem ga pa navadit, da bi za sabo spuščal straniščno desko, še dobr, da mi glih to ne gre na živce

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.3.2007 10:20:02   
kalbo
Ne morem ga pa navadit, da bi za sabo spuščal straniščno desko,

Zakaj za hudiča bi pa moral to počet? Zakaj je pa ti za sabo ne dviguješ recimo?user posted image

Kar se pa nogavic tiče je pa moj odgovor....NIKOLIuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.3.2007 10:23:44   
Taula
morem ga pa navadit, da bi za sabo spuščal straniščno desko,

Zakaj za hudiča bi pa moral to počet? Zakaj je pa ti za sabo ne dviguješ recimo?

Joj to gre meni tudi tolk na živce, da WC školjke ne zna za sabo dol dati.user posted image user posted image  

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.3.2007 10:27:58   
Anonimen
Pri naju je isto s školjko.Zvečer ko gre zadnji v wc ne spusti pokrova nazaj,jaz pa ponoči vsa mesečna lulat,sploh ne gledam in bum na tisto mrzlo školjko.Mi kar rit skup potegne.user posted image user posted image
Nogavice pa nikoli ne pospravlja.Perilo da na košaro,ker se mu ne da dvigniti pokrova.user posted image
Ampak se ne razburjam več,saj ima tako malo napak,da lahko kakšno spregledam.user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
29.3.2007 10:31:19   
Taula
Pri naju je isto s školjko.Zvečer ko gre zadnji v wc ne spusti pokrova nazaj,jaz pa ponoči vsa mesečna lulat,sploh ne gledam in bum na tisto mrzlo školjko.Mi kar rit skup potegne.

Točno zato me moti.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.3.2007 11:27:01   
BaNeLa
user posted image user posted image ...moj prvi mož je to zelo nerad počel na začetku, ker mu je mama vedno rit odnašala in mu vse pospravila. Ko sva začela skupaj živet sem mu povedala, da za njim cunj ne bom pobirala....no,....ker je to preslišal, sem mu jih vedno čist mirno in prijazno dala v dnevno sobo pred vrata, da je moral čezenj stopit.....pa se je počas navadil:)) Moj zdajšnji.....je pa zelo priden, še pere in lika in šiva  on.....tako, da se včas kar mal slabo počutim, čeprav moram za dva otroka poskrbet, s tem da je eden otrok s pp....:)))....ampak pravi, da si morava delo razdelit in tako sva oba zvečer potem srečna in imava čas zase:))

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.3.2007 12:35:12   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Moj mož pa sede lula, ker ga je tega naučila že njegova mama, da za dvema dedcema pa res ne bo pucala scanja okrog školjkeuser posted image . Fina zadeva punce, nikoli ni svinjarije in smrada v kopalniciuser posted image .

Meni pa se postavlja naslednje vprašanje..kljub temu, da mu rata odnest nogavice v kopalnico, mu nikakor ne rata prav obrnit nogavice in se moram posledično vseeno še enkrat dotikat smrada in jih obračat. Po novem jih kar narobe obrnjene operem in jih kasneje obrnemuser posted image .

Pa ste ga že kdaj opazovale kako preoblečejo posteljo? Cel projekt rata iz tega, jaz cepam od smeha zraven, on pa me pisano gleda da kaj je narobeuser posted image . Celemu mu rata zlezt noter v kovter, da sta pod prevleko oba, on in kovter. In potem se vrže na posteljo in počasi leze ven iz vse tiste kolobocije. Ne za verjet da je takšno preprosto opravilo možno tako zakompliciratuser posted image .

(odgovor članu BaNeLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
29.3.2007 12:38:37   
Zahi
dej puste nam descom mal moškosti :)

če tvoj mož lula ko pić*a.. mu pust vsaj to, da štumfe obrne tko kot mu paše...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
29.3.2007 12:44:46   
HHH
Moj mož pa sede lula, ker ga je tega naučila že njegova mama, da za dvema dedcema pa res ne bo pucala scanja okrog školjke . Fina zadeva punce, nikoli ni svinjarije in smrada v kopalnici .

Meni pa se postavlja naslednje vprašanje..kljub temu, da mu rata odnest nogavice v kopalnico, mu nikakor ne rata prav obrnit nogavice in se moram posledično vseeno še enkrat dotikat smrada in jih obračat. Po novem jih kar narobe obrnjene operem in jih kasneje obrnem .

Pod tole se lahko tudi jaz podpišem in sem tašči zelo hvaležna za tisto okoli WC-ja, za tisto okili nogavic pa malo manj.
Tudi s posteljnino imam kar srečo. V srednji šoli je bil v bolnici na praksi in so ga tam sestre naučile najlažjo in najhitrejšo varianto. To je potem še mene naučil. Samo zdaj pa zgleda misli da  mu tega ni treba več delat, ker ne pomnim kdaj je nazadnje on posteljo preoblačil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.3.2007 12:55:02   
Anonimen
Zahi, a te je malo okrog tvoje "moškosti" zabolelouser posted image

Če se vsedeš kot pi"ka na školjko še ne pomeni da ga je kaj manj dedca v hlačah. Ali pa so zate ravno to merilo, koliko ženo preza.... da mora za tabo pucat tvoje s"anje toliko je tebe dedca v hlačahuser posted image . Jaz bi ti glavo enkrat v tisti smrad porinla, pa bi videli kako hitro bi se naučil vsesti. Madonca, saj tudi ko greš na veliko potrebo se vsedeš in če te slučajno zreven še za lulat prime, se tudi najbrž ne vstaneš za opravit, da se pol dedca počutiš......

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
29.3.2007 13:13:05   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Če se vsedeš kot pi"ka na školjko še ne pomeni da ga je kaj manj dedca v hlačah. Ali pa so zate ravno to merilo, koliko ženo preza.... da mora za tabo pucat tvoje s"anje toliko je tebe dedca v hlačahuser posted image . Jaz bi ti glavo enkrat v tisti smrad porinla, pa bi videli kako hitro bi se naučil vsesti. Madonca, saj tudi ko greš na veliko potrebo se vsedeš in če te slučajno zreven še za lulat prime, se tudi najbrž ne vstaneš za opravit, da se pol dedca počutiš......

tipična ženska miselnost user posted image

ni vsa moškost v vašem sekretu user posted image  tukaj je veliko stvari pri katerih smo si pač različni.. navadte se.. prej ko se boste.. lažje vam bo..

tut mi vam ne težimo, da puščajte dilo na školjki dvignjeno user posted image

vsak spol po svoje.. pa je.. sicer pa.. tist k se poščije.. naj tut spuca.. jasno.. če pa že hočem poscat.. pa to tut bom.. ampak.. lulat v stoje je zakon user posted image

ne morš pričakvat od desca da lula k punčka.. žal.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
29.3.2007 13:23:01   
Anonimen
Očitno lahko to pričakujem, ker to tudi dela.

Lahko ti momogrede naštejem še 5 dedcev ki to počne sede, pa so vsi še živi in zdravi in nič bolj copatasti.

Tudi vi od nas marsikaj pričakujete, me smo pa tako zmešane da vam želimo v vsem ustreči.

Sicer sem se pa ob tej temi nasmejala kot že dolgo ne, to so samo malenkosti, ki so na koncu dneva še kako nepomembne.

Če bi se obesila na vsako malenkost ki me pri moških moti, bi najbrž postala zakrknjena stara devicauser posted image .

Pa tudi če bi se on obesil na vsako malenkost ko ga pri meni moti, bi tudi najbrž lulal v kakšno drugo školjkouser posted image . Sede!

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
29.3.2007 13:27:55   
Zahi

Očitno lahko to pričakujem, ker to tudi dela.

Lahko ti momogrede naštejem še 5 dedcev ki to počne sede, pa so vsi še živi in zdravi in nič bolj copatasti.

Tudi vi od nas marsikaj pričakujete, me smo pa tako zmešane da vam želimo v vsem ustreči.

Sicer sem se pa ob tej temi nasmejala kot že dolgo ne, to so samo malenkosti, ki so na koncu dneva še kako nepomembne.

Če bi se obesila na vsako malenkost ki me pri moških moti, bi najbrž postala zakrknjena stara devicauser posted image .

Pa tudi če bi se on obesil na vsako malenkost ko ga pri meni moti, bi tudi najbrž lulal v kakšno drugo školjkouser posted image . Sede!

zanimiv desc ni kej user posted image

kakorkoli.. to niso malenkosti.. mogoče vam.. nam pa take stvari pomenijo.. če ne smem v lasni kopalnici scat po moje.. pol grem raj stran .. res user posted image

veliko stvari se privajamo.. veliko stvari delamo tko, da je prav.. vse pa res ne bomo.. tudi ve ne.. tko, da user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
29.3.2007 13:56:04   
Anonimen
jst sm pa vedno hotla lulat v stoje...pa ne gre smrk smrkuser posted image

aja, drgac se pa jst s stumfi po tleh res ne obremenjujem...sem pa tja se najde kaksen...pa se to samo v kopalnici...k tusa glih nimamo v spalnici, a ne :))

pa skoljko tud za sabo spusca...s pokrovom vred...in tega sm se pa jst od njega naucilauser posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
29.3.2007 13:59:43   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

aja, drgac se pa jst s stumfi po tleh res ne obremenjujem...sem pa tja se najde kaksen...pa se to samo v kopalnici...k tusa glih nimamo v spalnici, a ne :))

pa skoljko tud za sabo spusca...s pokrovom vred...in tega sm se pa jst od njega naucilauser posted image

user posted image

sam upam, da lula v stoje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
29.3.2007 14:02:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

user posted image

sam upam, da lula v stoje user posted image

sej me je se ucil..ampak ce ne gre pac ne gre user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
29.3.2007 19:22:53   
Anonimen
Kdaj se  boš odločila, da se zaradi tega ne splača jezit?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
4.4.2007 14:57:07   
Jutra
Se ne bodo. Prej, ko se sprijaznimo s partnerjevimi navadami, manj živcev bomo pokuriliuser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
4.4.2007 15:55:02   
kalbo

Jest sam tlačim glavo tja dol v tisto scanje (beri pucam WC), pa še nikol ni smrdel. Sede pa nikakor ne mislim scat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?