Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 28.3.2007 21:46:18
|
|
|
|
saša80
|
ko bo pustil gate pa štunfe na tleh mu jih obesi gor po lučeh pa klukah...pa ga bo malo sram postalo, če bo kdo prišel na obisk
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 28.3.2007 22:02:53
|
|
|
|
mika
|
punce, nasmejale ste me do solz moj sicer vse pospravlja za sabo, ampak ne da v koš za perilo in pušča zraven koša
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 28.3.2007 23:03:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj jih sicer pospravlja. Sam kaj, ko pa zavije štumfe pa majico pa srajco v en taki klobčič, da pol jaz pol ure nucam, da vse skupaj razvozlam. Mene pa zanima, kako naj ga tega odvadim.
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 28.3.2007 23:06:28
|
|
|
|
rija
|
moj jih sicer pospravlja, zelo redno...še moje ampak me razpizdi, ko jih potem ne sortira po posodah.....tako najdem belo perilo 90 stopinj pri svetlem pisanem.....oranžno pri temnem.... pa da nebi imel na posodah točno napisano kaj kam sodi....
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 8:30:15
|
|
|
|
mika
|
raho, tvoj vsaj z umazanimi cunjami to naredi. moj ati vzame svežo srajco v omari in na poti do kopalnice je že v klobčiču . pol pa kliče mamo, da mu drugo prinese ...ampak jih sliši. ..
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 9:42:09
|
|
|
|
romy
|
moj nikoli, želim pa več sreče ostalim...
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 9:52:04
|
|
|
|
facka
|
Nimam s tem težav, ker se slači v kopalnici, pa tudi nekak sem ga že naučila, kaj spada med svetle in kaj med temne stvari. Ni mi pa jasno, a se vaši slačijo po celi hiši. Ne morem ga pa navadit, da bi za sabo spuščal straniščno desko, še dobr, da mi glih to ne gre na živce
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 10:20:02
|
|
|
|
kalbo
|
Ne morem ga pa navadit, da bi za sabo spuščal straniščno desko, Zakaj za hudiča bi pa moral to počet? Zakaj je pa ti za sabo ne dviguješ recimo? Kar se pa nogavic tiče je pa moj odgovor....NIKOLI
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 10:23:44
|
|
|
|
Taula
|
morem ga pa navadit, da bi za sabo spuščal straniščno desko, Zakaj za hudiča bi pa moral to počet? Zakaj je pa ti za sabo ne dviguješ recimo? Joj to gre meni tudi tolk na živce, da WC školjke ne zna za sabo dol dati.
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 10:27:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri naju je isto s školjko.Zvečer ko gre zadnji v wc ne spusti pokrova nazaj,jaz pa ponoči vsa mesečna lulat,sploh ne gledam in bum na tisto mrzlo školjko.Mi kar rit skup potegne. Nogavice pa nikoli ne pospravlja.Perilo da na košaro,ker se mu ne da dvigniti pokrova. Ampak se ne razburjam več,saj ima tako malo napak,da lahko kakšno spregledam.
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 10:31:19
|
|
|
|
Taula
|
Pri naju je isto s školjko.Zvečer ko gre zadnji v wc ne spusti pokrova nazaj,jaz pa ponoči vsa mesečna lulat,sploh ne gledam in bum na tisto mrzlo školjko.Mi kar rit skup potegne. Točno zato me moti.
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 11:27:01
|
|
|
|
BaNeLa
|
...moj prvi mož je to zelo nerad počel na začetku, ker mu je mama vedno rit odnašala in mu vse pospravila. Ko sva začela skupaj živet sem mu povedala, da za njim cunj ne bom pobirala....no,....ker je to preslišal, sem mu jih vedno čist mirno in prijazno dala v dnevno sobo pred vrata, da je moral čezenj stopit.....pa se je počas navadil:)) Moj zdajšnji.....je pa zelo priden, še pere in lika in šiva on.....tako, da se včas kar mal slabo počutim, čeprav moram za dva otroka poskrbet, s tem da je eden otrok s pp....:)))....ampak pravi, da si morava delo razdelit in tako sva oba zvečer potem srečna in imava čas zase:))
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 12:35:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj mož pa sede lula, ker ga je tega naučila že njegova mama, da za dvema dedcema pa res ne bo pucala scanja okrog školjke . Fina zadeva punce, nikoli ni svinjarije in smrada v kopalnici . Meni pa se postavlja naslednje vprašanje..kljub temu, da mu rata odnest nogavice v kopalnico, mu nikakor ne rata prav obrnit nogavice in se moram posledično vseeno še enkrat dotikat smrada in jih obračat. Po novem jih kar narobe obrnjene operem in jih kasneje obrnem . Pa ste ga že kdaj opazovale kako preoblečejo posteljo? Cel projekt rata iz tega, jaz cepam od smeha zraven, on pa me pisano gleda da kaj je narobe . Celemu mu rata zlezt noter v kovter, da sta pod prevleko oba, on in kovter. In potem se vrže na posteljo in počasi leze ven iz vse tiste kolobocije. Ne za verjet da je takšno preprosto opravilo možno tako zakomplicirat .
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 12:38:37
|
|
|
|
Zahi
|
dej puste nam descom mal moškosti :) če tvoj mož lula ko pić*a.. mu pust vsaj to, da štumfe obrne tko kot mu paše...
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 12:44:46
|
|
|
|
HHH
|
Moj mož pa sede lula, ker ga je tega naučila že njegova mama, da za dvema dedcema pa res ne bo pucala scanja okrog školjke . Fina zadeva punce, nikoli ni svinjarije in smrada v kopalnici . Meni pa se postavlja naslednje vprašanje..kljub temu, da mu rata odnest nogavice v kopalnico, mu nikakor ne rata prav obrnit nogavice in se moram posledično vseeno še enkrat dotikat smrada in jih obračat. Po novem jih kar narobe obrnjene operem in jih kasneje obrnem . Pod tole se lahko tudi jaz podpišem in sem tašči zelo hvaležna za tisto okoli WC-ja, za tisto okili nogavic pa malo manj. Tudi s posteljnino imam kar srečo. V srednji šoli je bil v bolnici na praksi in so ga tam sestre naučile najlažjo in najhitrejšo varianto. To je potem še mene naučil. Samo zdaj pa zgleda misli da mu tega ni treba več delat, ker ne pomnim kdaj je nazadnje on posteljo preoblačil.
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 12:55:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Zahi, a te je malo okrog tvoje "moškosti" zabolelo Če se vsedeš kot pi"ka na školjko še ne pomeni da ga je kaj manj dedca v hlačah. Ali pa so zate ravno to merilo, koliko ženo preza.... da mora za tabo pucat tvoje s"anje toliko je tebe dedca v hlačah . Jaz bi ti glavo enkrat v tisti smrad porinla, pa bi videli kako hitro bi se naučil vsesti. Madonca, saj tudi ko greš na veliko potrebo se vsedeš in če te slučajno zreven še za lulat prime, se tudi najbrž ne vstaneš za opravit, da se pol dedca počutiš......
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 13:13:05
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Zahi, a te je malo okrog tvoje "moškosti" zabolelo Če se vsedeš kot pi"ka na školjko še ne pomeni da ga je kaj manj dedca v hlačah. Ali pa so zate ravno to merilo, koliko ženo preza.... da mora za tabo pucat tvoje s"anje toliko je tebe dedca v hlačah . Jaz bi ti glavo enkrat v tisti smrad porinla, pa bi videli kako hitro bi se naučil vsesti. Madonca, saj tudi ko greš na veliko potrebo se vsedeš in če te slučajno zreven še za lulat prime, se tudi najbrž ne vstaneš za opravit, da se pol dedca počutiš...... tipična ženska miselnost ni vsa moškost v vašem sekretu tukaj je veliko stvari pri katerih smo si pač različni.. navadte se.. prej ko se boste.. lažje vam bo.. tut mi vam ne težimo, da puščajte dilo na školjki dvignjeno vsak spol po svoje.. pa je.. sicer pa.. tist k se poščije.. naj tut spuca.. jasno.. če pa že hočem poscat.. pa to tut bom.. ampak.. lulat v stoje je zakon ne morš pričakvat od desca da lula k punčka.. žal..
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 13:23:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Očitno lahko to pričakujem, ker to tudi dela. Lahko ti momogrede naštejem še 5 dedcev ki to počne sede, pa so vsi še živi in zdravi in nič bolj copatasti. Tudi vi od nas marsikaj pričakujete, me smo pa tako zmešane da vam želimo v vsem ustreči. Sicer sem se pa ob tej temi nasmejala kot že dolgo ne, to so samo malenkosti, ki so na koncu dneva še kako nepomembne. Če bi se obesila na vsako malenkost ki me pri moških moti, bi najbrž postala zakrknjena stara devica . Pa tudi če bi se on obesil na vsako malenkost ko ga pri meni moti, bi tudi najbrž lulal v kakšno drugo školjko . Sede!
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 13:27:55
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Očitno lahko to pričakujem, ker to tudi dela. Lahko ti momogrede naštejem še 5 dedcev ki to počne sede, pa so vsi še živi in zdravi in nič bolj copatasti. Tudi vi od nas marsikaj pričakujete, me smo pa tako zmešane da vam želimo v vsem ustreči. Sicer sem se pa ob tej temi nasmejala kot že dolgo ne, to so samo malenkosti, ki so na koncu dneva še kako nepomembne. Če bi se obesila na vsako malenkost ki me pri moških moti, bi najbrž postala zakrknjena stara devica . Pa tudi če bi se on obesil na vsako malenkost ko ga pri meni moti, bi tudi najbrž lulal v kakšno drugo školjko . Sede! zanimiv desc ni kej kakorkoli.. to niso malenkosti.. mogoče vam.. nam pa take stvari pomenijo.. če ne smem v lasni kopalnici scat po moje.. pol grem raj stran .. res veliko stvari se privajamo.. veliko stvari delamo tko, da je prav.. vse pa res ne bomo.. tudi ve ne.. tko, da
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 13:56:04
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sm pa vedno hotla lulat v stoje...pa ne gre smrk smrk aja, drgac se pa jst s stumfi po tleh res ne obremenjujem...sem pa tja se najde kaksen...pa se to samo v kopalnici...k tusa glih nimamo v spalnici, a ne :)) pa skoljko tud za sabo spusca...s pokrovom vred...in tega sm se pa jst od njega naucila
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 13:59:43
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka jst sm pa vedno hotla lulat v stoje...pa ne gre smrk smrk aja, drgac se pa jst s stumfi po tleh res ne obremenjujem...sem pa tja se najde kaksen...pa se to samo v kopalnici...k tusa glih nimamo v spalnici, a ne :)) pa skoljko tud za sabo spusca...s pokrovom vred...in tega sm se pa jst od njega naucila sam upam, da lula v stoje
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 14:02:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka jst sm pa vedno hotla lulat v stoje...pa ne gre smrk smrk aja, drgac se pa jst s stumfi po tleh res ne obremenjujem...sem pa tja se najde kaksen...pa se to samo v kopalnici...k tusa glih nimamo v spalnici, a ne :)) pa skoljko tud za sabo spusca...s pokrovom vred...in tega sm se pa jst od njega naucila sam upam, da lula v stoje sej me je se ucil..ampak ce ne gre pac ne gre
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 29.3.2007 19:22:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdaj se boš odločila, da se zaradi tega ne splača jezit?
|
|
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 4.4.2007 14:57:07
|
|
|
|
Jutra
|
Se ne bodo. Prej, ko se sprijaznimo s partnerjevimi navadami, manj živcev bomo pokurili
|
|
RE: kdaj se bodo naučil?? 4.4.2007 15:55:02
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Zahi, a te je malo okrog tvoje "moškosti" zabolelo Če se vsedeš kot pi"ka na školjko še ne pomeni da ga je kaj manj dedca v hlačah. Ali pa so zate ravno to merilo, koliko ženo preza.... da mora za tabo pucat tvoje s"anje toliko je tebe dedca v hlačah . Jaz bi ti glavo enkrat v tisti smrad porinla, pa bi videli kako hitro bi se naučil vsesti. Madonca, saj tudi ko greš na veliko potrebo se vsedeš in če te slučajno zreven še za lulat prime, se tudi najbrž ne vstaneš za opravit, da se pol dedca počutiš...... Jest sam tlačim glavo tja dol v tisto scanje (beri pucam WC), pa še nikol ni smrdel. Sede pa nikakor ne mislim scat.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?