Skyline
|
hello vsem čestitke za super rezultate NS....js sm bla včeraj na kontroli pri svoji G, v četrtek grem delat, ker je rekla, da je po njenem mnenju moje stanje OK in da lahko popolnoma normalno živim ter da lahko grem delat, potem pa me je vprašala, kaj si želim jaz in sm ji predlagala, da bi do naslednje kontrole poskusila delati samo 4 ure, da vidim, kako se bom klimatizirala, ker mislim, da je prehudo v tej vročini it kr naenkrat delat za polnih 8 ur, pa se je s tem popolnoma strinjala....potem, če se bom OK počutla, pa lahko grem delat za 8 ur:) saj vem, da bo plača revna in šef zelo nezadovoljen, ampak moram misliti nase in na svojo pikico ....kaj ve mislite??? včeraj na UZ sem ga lepo videla, kako se je premikal in plaval notri, hihi, mi je šlo kar na jok ker mam malček vnetja, mi je priporočila BORAX vaginalne svečke, tako da sm danes ponoči zelo slabo spala, ampak bo že bolje:) kontrolo mam sedaj 19.7., vendar me bo pregledal nek drug G, ker je moja G na dopustu takrat....medtem pa se moram pripraviti na bratovo poroko 14.7., sm namreč njegova priča in imam kup dela z darilom, obleko zame, ker sem jo morala it delat, saj me bo sigurno prišlo veliko ceneje, pa še po meri mi bo, hehe:) uživajte v prihajajočem poletju (še 2 dni in poletje se prične), lepo se imejte na dopustu (midva letos ne greva nikamor, ker ni denarja....js sm na bolniški, pa še poroka), tako da bomo pa drugo leto uživali v 3 na morju kake 3 tedne papa, sabina
|