Anonimen
|
Ob prebiranju različnih mnenje sem ugotovila, da želim deliti svoje mnenje, izkušnje z vami. Tudi meni se dogajajo ravno sedaj podobne neprijetnosti. S fantom imava 1 mesec starega dojenčka in sva si pred porodom uredila lep domek. A kaj mi to pomaga, ko pa sem ugotovila, da mi moj fant za hrbtom dela neprimerne stvari. Mogoče se vam bo stvar zdela čudna a kljub temu. Konec lanskega leta sem posumila, da me moj fant vara in ga zato pričela preverjati. Nimam v navadi igrati policista, a me je situacija pripeljala do te vloge. No na kar sem ugotovila, da se moj dragi dopisuje z različnimi ženskami. Postalo je sumljivo, saj je na dan znal poslati 10 in več sms-ov eni osebi. No žal je vedno zbrisal vse klice in smse. Na kar sem preverila njegove izpiske in sem ugotovila, da je 40% smsov in klicev poslvetil 3 sumljivim številkam. Poskušala sem dobiti odgovor ZAKAJ, a mi je rekel, da se brezveze obremenjujem in da so ti sms nepomembni, da ni druge ženske v njegovem življenju, da sva mu pomembna samo jaz in otrok. Pravi,d a me nikdar ni niti bi me prevaral ali prizadel..... Priznati moram, da sem postala depresivna in to še danes čutim. Razmišljam kaj naresti, in ravno pri tej temi sem dobila nekaj odgovorov. Mislim, da je metafizična prevara veliko večja in krutejša kot fizična. Kakor koli, prevarana sem, ne glede na to, ali je imel fizični stik s temi osebami ali ne. Razmišljam o odhodu, da ga zapustim, a sva ravno uredila kotiček ...Zamerim mu, ker je to počel, ko sem ga največ potrebovala, ko sem bila v visoki nosečnosti in ko sem se borila sama s sabo. On je španciral okrog in iskal vedno neke razloge za izmik. Danes trdi svoje, a mu ne verjemem. Pravtako sem ga včeraj dobila v laži. TUdi to me je zabolelo. Počutim se zapostavljeno in osamljeno. Rada ga imam...še pred letom dni sem ga želela zapustiti zaradi moje navihanosti in ker ni bilo ljubezni, a se je s časom tudi ta razvila.... Verjamem, da bom rešila situacijo, ker sem optimist in vem česa sem vredna. No ja kakorkoli že, če oseba zgubi zaupanje, zgubi moč, v katero verjame, zato je nekoristno vztrajati. zadnja anonimna: koliko sta pa s fantom vidva skupaj, ali ima on kaj odtok od prej, da je tako?
|