|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jaz bi mela pa dojenčka
26.3.2007 10:12:19   
Nea_teja_
zadnje čase se mi dogaja da si blazno želim otroka no pa da nebote misnle da je to prvi imamo doma že tri punčke ,ko pa mojemu omenim dojenčka pa reče saj je še časuser posted image user posted image user posted image mene pa meče 100 na uro a še kero drži tao razpoloženje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jaz bi mela pa dojenčka
26.3.2007 11:15:31   
Anonimen
Jaz tudi,jaz tudi...user posted image

Očitno je nekaj v zraku!user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2007 11:36:39   
Nea_teja_
ja očitno je res nekaj ornk v zraku

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2007 11:41:24   
lejci86
jst bi ga tudi melauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2007 11:42:43   
renata nana
tudi jaz si zelo želim dojenčka, pa noče ratat. 

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2007 13:13:28   
stunfek
jaz bi tudi user posted image  !    user posted image
Mislim, da bi ga na tem forumu vse rade! :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2007 14:43:34   
Anonimen
Kaj ne poveš:):)

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2007 15:02:24   
andreja2000
Aha,jaz bi ga tudi rada imela in delamo pridno na tem ža kar dooolgooo in čakamo.....

Upam,da s tvojim najdeta čimprej skupen jezik in da se uresniči tvoja želja.Vem,da je težko,če si ga želiš,tvoj dragi pa še okleva,a gotovo bo prišel tudi tvoj čas.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2007 15:54:04   
puri
Jaz imam tudi doma že 3 fantke, pa si tudi želim še enega dojenčka. Midva bova začela delat na tem verjetno drug mesec in že res komaj čakam! Me tudi že meče 100 na urouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
26.3.2007 16:28:20   
Nea_teja_
ej puri jest mam pa tri punce se bova kaj  zmenila 

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.3.2007 16:43:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klaraprodaja

zadnje čase se mi dogaja da si blazno želim otroka no pa da nebote misnle da je to prvi imamo doma že tri punčke ,ko pa mojemu omenim dojenčka pa reče saj je še časuser posted image user posted image user posted image mene pa meče 100 na uro a še kero drži tao razpoloženje

Ej pomoje si se od mene nalezla na kaviuser posted image .

Sej bo, leto 2007 je kao plodno tko da......kar na delouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
27.3.2007 13:53:32   
puri
Klaraprodaja ni problemauser posted image

Kolk maš pa ti stare punčke? Koliko razlike imaš med njimi? Sprašujem te zato, ker imam jaz kar majhne razlike med njimi (med prvim in drugim 22m, med drugim in tretjim pa 18m in če bi sedaj zanosila bi imela 24m razlike), tako, da bi bilo kar pestrouser posted image ,.....pa še vsi se čudijo, kako sploh že sedaj zmorem, ker so vsi zelo zelo živi,....pravijo, da oni tudi pomislili ne bi še na četrtega. Ampak želja je pri meni tako velika, da sem prepričana, da bom zmogla brez problemauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
27.3.2007 15:40:44   
zarjica
puri....jaz te občudujem. Takih žensk nam manjka na tem gnilem svetu - če bi jih bilo več takih, bi bilo lepše. Jaz čakam na svojega prvega otročička in so mi takšne ženske za vzgled. Tudi moja mama je bila taka in je razmišljala kot ti. No, samo to sem ti hotela povedat....DRŽI SE!

Neposredna povezava do sporočila: 13
27.3.2007 16:43:33   
puri
Zarjica hvalauser posted image Ja, res je danes že bolj redkost, da bi imel več kot 2 user posted image ,.....če je več, te že kar malo čudno gledajouser posted image Moja mami mi velikokrat pove kakšno stvar, ki ji jo rečejo ljudje, ki jih srečuje v trgovinah. Vsi se čudijo, ko jim pove, da bomo imeli verjetno še kakšnega in pravijo "verjetno hoče punčko "(KAR SPLOH NI RES, ŽELIM SI ZDRAVEGA DOJENČKA, PA TUDI, ČE BI BIL SPET FANTEK),....ali pa.... "a si ona sploh zaveda, koliko zahtevajo otroci ( PRI TREH PA VERJETNO ŽE NEKAJ VEM),....ali pa,....."ja, saj si telo še odpočit ne more (BOM PA ŽE SAMA VEDELA, KAKO SE POČUTIM IN ČE IMAM DOVOLJ ENERGIJE IN VOLJE),.......in podobne stvari. Prav na živce mi grejo, ker se drugi tako "OBREMENJUJEJO" z mojim življenjem, pa me niti ne poznajo. Redki so taki kot ti, da me razumejo in so vbistvu veseli za nas (HVALA ŠE ENKRAT ZA VZPODBUDNE BESEDEuser posted image ).
Ampak saj midva z mojim, se itak ne dava in upoštevava samo svoje želje in poslušava samo najino srceuser posted image

Želim ti, da bi tudi ti čim prej dočakala svoj zakladekuser posted image

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.3.2007 19:00:56   
Taula
Mi smo tudi že napisali naročilnico, pa jo štorklja ne sprejme.user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.3.2007 19:13:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: puri

Jaz imam tudi doma že 3 fantke, pa si tudi želim še enega dojenčka. Midva bova začela delat na tem verjetno drug mesec in že res komaj čakam! Me tudi že meče 100 na urouser posted image

Res ste pogumne, no saj jas tudi včasih malo razmišljam a bi še enega, po drugi strani pa nevem dosti je. Imam tri fante, vendar imam tolikšno razliko v letih, da imam tudi pomoč. Nevem kako bi kaj, če bi imela majhno razliko pri otrocih, verjetno zelo težko.

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
28.3.2007 15:11:12   
Larisa69
user posted image Jaz tud bi imela še user posted image  .Imam že dve hčeri.Upam,da mi bo ratalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.3.2007 15:17:22   
Anonimen
Jaz bi tud še enegauser posted image

(odgovor članu Larisa69)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
28.3.2007 18:14:26   
levinjaa
Hm, hm, mene tudi že zelooo daje. Doma imam skoraj 3-letno punčko. Načrt je, da maja začnemo! (Če pa prej kaj spodrsne, pa tudi prav :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.3.2007 18:45:26   
Anonimen
jaz bi imela tudi še enega user posted image , samo je moj proti user posted image . Doma imamo že dva mulčka, tamala ima 9 mesecev a bi imela še enega potem je pa dovolj. Samo ne verjamem, da se bo moj strinjal.

Je malo škrt kar se tega tiče zadnje čase user posted image

(odgovor članu levinjaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
30.3.2007 21:27:20   
bobek05
Uh, mene že tudi precej meče... user posted image  Midva sva pa oba ZA, ampak sva še v fazi planiranja... Čutim, da je letos pravo leto... user posted image

P.S.: Imam pa doma že enega falota.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.3.2007 21:37:53   
dajamaja
Sem zraven! Vsaj enega user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.3.2007 23:09:53   
yaris
Mi bi tudi radi imeli še enega user posted image . Da bi naš sonček imel družbico.
Pa ne rata. Upam,da bo april prinesu veselje.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.4.2007 9:21:31   
martinca
pozdravljene vse na tem forumu!
sem nova tukaj in me zanima ene par stvari, če bi mi lahko pomagale?

zanima me če lahko samo v ovulaciji zanosiš ali je kaka možnost da tudi kakšen drugi čas.
ker jaz sem namreč imela ovulacijo od 19.3. do 24.3. pa takrat še nisva delala na user posted image , zdaj pa sva neke probala pa verjetno tak ni nič iz tega.
user posted image pa bi naj dobila 4.4
bova te verjetno morala na drugo počakat user posted image

hvala za odgovore in pridne bodite user posted image

(odgovor članu yaris)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.4.2007 9:54:10   
MalaSpelca
pozdravljene
jaz si tudi želim user posted image ampak nekak s fantom še nisva pripravljena, oba sva še študenta,toda delava vsak po 5 dni v tednu (tak da dnar je) imava stanovanje in skupaj živiva že 2,5 leta....

ja sej vem,....ful si želim user posted image ampak vseeno me še nekaj drži nazajuser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?