puri -> RE: jaz bi mela pa dojenčka (27.3.2007 16:43:33)
|
Zarjica hvala[sm=smiley1.gif] Ja, res je danes že bolj redkost, da bi imel več kot 2 [sm=duda.gif],.....če je več, te že kar malo čudno gledajo[sm=zmeden.gif] Moja mami mi velikokrat pove kakšno stvar, ki ji jo rečejo ljudje, ki jih srečuje v trgovinah. Vsi se čudijo, ko jim pove, da bomo imeli verjetno še kakšnega in pravijo "verjetno hoče punčko "(KAR SPLOH NI RES, ŽELIM SI ZDRAVEGA DOJENČKA, PA TUDI, ČE BI BIL SPET FANTEK),....ali pa.... "a si ona sploh zaveda, koliko zahtevajo otroci ( PRI TREH PA VERJETNO ŽE NEKAJ VEM),....ali pa,....."ja, saj si telo še odpočit ne more (BOM PA ŽE SAMA VEDELA, KAKO SE POČUTIM IN ČE IMAM DOVOLJ ENERGIJE IN VOLJE),.......in podobne stvari. Prav na živce mi grejo, ker se drugi tako "OBREMENJUJEJO" z mojim življenjem, pa me niti ne poznajo. Redki so taki kot ti, da me razumejo in so vbistvu veseli za nas (HVALA ŠE ENKRAT ZA VZPODBUDNE BESEDE[sm=smiley1.gif]). Ampak saj midva z mojim, se itak ne dava in upoštevava samo svoje želje in poslušava samo najino srce[sm=smiley1.gif] Želim ti, da bi tudi ti čim prej dočakala svoj zakladek[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|