|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Leta
25.3.2007 9:50:04   
Anonimen
JSt pa kumi cakam da bom 33.. :))))

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
25.3.2007 10:02:10   
Magi*
Anonimna, nič se ne sekiraj:-) vsak, ki pravi, da se nikdar v življenju ni o tem sekiral, ali laže, ali pa sploh ne razmišljauser posted image

sicer zgledam vsaj 10 let mlajša in se tako tudi počutim (heh, kolikor mi čas dopušča se ukvarjam z jogouser posted image ), pa vendar vsake toliko razmišljam o tem, kako leta bežijo. meni je najbolj "scary" to, da mi po magični 30. leta res bežijo. toliko vsega se dogaja, da enostavno več ne dohajam. OK, saj sem rodila, doktorirala, imam redno službo preko polnega del. časa... ampak čas neizprosno beži, jaz pa se ne utegnem za trenutek ustaviti in gledati, kako trava raste. in nekega den se zbudim in opazim prve linije začrtane na mojem obrazuuser posted image .

razmišljati je pač v redu. to še ne pomeni, da se s tem obremenjuješ. to obdobje, za katerega sumim, da se ti je nekaj pripetilo in sprožilo tole razmišljanje, bo minilo. na gubice se boš navadila in našla lepe stvari 36. letuser posted image .

Trnjulčica, tebi pa želim, da kmalu poštimaš tvoje zdravstvene težave in začneš uživati v teh lepih letihuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.3.2007 10:54:54   
BAMBINA_
Ko sem bila še čisto frocasta, se je zgodilo, da so npr. komentirali smrt kakšnega 38-letnika: "Oh, pa tako mlad je še bil..user posted image ". Jaz sem pa mislila, madona, saj je bil ja star kot svet, čisto zrel za onostranstvo. user posted image Zdaj me, pri svojih (skoraj) 29. letih že včasih malce stisne. Pa ne zato, da bi se obremenjevala z izgledom (gube ipd.) pač pa sem pričela dojemati, da tudi jaz nisem tu za večno, da se staram in se s tem bližam smrti. user posted image Smrti me je pa strah. In zato me je strah staranja.  

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.3.2007 11:55:04   
Pajaca
Moja leta so se pri 23 zabetonirala in so tam ostala.... v OI sicer kr neki lažejo, da mam še 10 gor, ampak ne verjamem. Stara sem 23, imam 2 otroka, narejen faks, 5 let delovne dobe.... kok sem pridna.

Drgač mi je bila pa smešna fantova babica, ko naju je prosila, če jo peljeva v šoping v lj (je iz kr, pa ni tam nič pametnega dobila), pa sva jo peljala, gremo v Namo, pa ji prodajalka kaže majčke, pa ji pokaže eno grdo majčko, ona pa, joj pa ne mi te za stare babe kazat, dejte mi kaj lepega pokazat. No na srečo je bila prodajalka že ene 50 letna gospa (in ne ena 18 letna smrkla), se je samo nasmehnila in ji začela kazat res lepe majčke. Ampak men je bla tko smešna..... 77 letna ženska ki reče, to je za stare babe, to ni zame.

Tko da če je ona še mlada, zakaj bi se jaz obremenjevala s tem kok sem stara pa kok gub mam??

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.3.2007 11:59:51   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

vsak dan se sprašujem kdaj so minila ta leta. Stara sem 36-saj vem da to še ni starost, vendar vseeno.Ravnokar smo bile med mladimi v službi, zdaj nas kar med starejše štejejo. Potem so tu še gubice....ali razmišljate takouser posted image

Sem skoraj 10 let mlajša, pa tudi že imam kakšno gubico, pa kaj pol. Pa siva las se tudi že najde, pa kaj pol. Pa še kaj bi se našlo, pa me prav  en drek briga. S staranjem sem se že zdavanj sprijaznilauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.3.2007 12:01:18   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca

Drgač mi je bila pa smešna fantova babica, ko naju je prosila, če jo peljeva v šoping v lj (je iz kr, pa ni tam nič pametnega dobila), pa sva jo peljala, gremo v Namo, pa ji prodajalka kaže majčke, pa ji pokaže eno grdo majčko, ona pa, joj pa ne mi te za stare babe kazat, dejte mi kaj lepega pokazat. No na srečo je bila prodajalka že ene 50 letna gospa (in ne ena 18 letna smrkla), se je samo nasmehnila in ji začela kazat res lepe majčke. Ampak men je bla tko smešna..... 77 letna ženska ki reče, to je za stare babe, to ni zame.

Tko da če je ona še mlada, zakaj bi se jaz obremenjevala s tem kok sem stara pa kok gub mam??

user posted image user posted image  za tvojo babico!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.3.2007 12:22:46   
ronja
Sem še med mlajšimi (28), tako da me to še ne skrbi, zaenkrat tudi še zgledam mlajša in dokler me sprašujejo, če sem brucka in kako to, da sem se ŽE odločila za otroka, se ne sekiramuser posted image .

Sem mislila, da bom imela večjo krizo s tem ločevanjem od študentskega življenja, pa so se mi hkrati z leti spremenili tudi interesi. Fant je bil pa itak že od vedno rajši doma kot po žurkah, tako da tuid on nosi delež zaslug, da se zdaj ob večerih rajši stiskam z njim kot hodim po žurkah - to in pa to, da nikjer več ne vrtijo starega roka in ni več velikih plesišč, kjer bi se res lahko znorel s plesom... Zdaj je vse bolj "muvanje", da malo migaš z ritko sem in tja - to ni to - jaz bi skakala in norela, če že grem ven, sicer mi je lepše kar v objemu mojega lubijauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.3.2007 12:28:46   
ronja
hihi, podoben kot tale babica, je moj oče, ko mi je rekel v enem pogovoru, ne vem, o čem ž,... ampak čisto spontano "saj sem še mlad" - no, če je on pri 63 mlad, potem se jaz nimam kaj sekirat - sploh ne z njunimi geni (oba res ful dobro zgledata za svoja letauser posted image ); sem pokazala slike prijateljici, ki sem enkrat rekla, da moja dva mlajša zgledata, pa je rekla, "no, saj ni tok mlad, po moje ma že ene 50!" Potem, ko sem ji povedala, da jih ma kar lepo čez 60, je pa samo pogledala! mami pa tudi!

Tak da če bom jaz pri njunih letih takole zgledala in se počutila, bom zelooo veselauser posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.4.2007 15:01:30   
Jutra
Ah, saj so leta samo ena številka. Tisto, kar je v tvoji glavi, duhu in telesu - to je mladost ali pa starostuser posted image  

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.4.2007 21:45:39   
Anonimen
Hey anonimna, tudi jaz sem stara 36, saj ne vem, včasih mi je user posted image , drugič pa sem user posted image , tako da, če želiš kaj poklepetati na to temo, mi lahko pišeš na zs, priznam da včasih razmišljam podobno kot ti......jezi me, ker se počutim vsaj deset let mlajšo, cifra je pa tako visoka user posted image

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
4.5.2007 10:46:51   
žirafica
Leta letijo, ja. Vedno pa lahko gledaš z dveh zornih kotov:
- kolk sem še mlada,
- kolk sem že stara.

Isto lahko razmišljaš pri 20ih, 40ih, 60ih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
4.5.2007 11:32:50   
kaya2007
jaz sem stara "šele" 27, pa že zdaj včasih ne morem verjet do kam sem prilezla. Sem dala že kar veliko čez v življenju, verjetno se tudi zato počutim malo starejšo-ampak šele ko pomislim na to-drugače sem še vedno 20 user posted image  in ja, tudi mene je strah staranja, strah me je gubic in ohlapne kože, strah me je občutka, da si ne morem več privoščit vsega kar sem si lahko še par let nazaj. in strah me je, ker sem včasih lahko žurala 24 ur na dan, 7 dni v tednu, zdaj sem pa že ob polnoči tako zmatrana in zaspana, da se samo še zvalim v posteljo. Ampak tako pač je...pač se probaš borit, dokler te leta ne premagajo, potem pa najdeš novo zabavo user posted image

(odgovor članu žirafica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
4.5.2007 11:36:47   
Anonimen
Mene tudi včasih spači, ko se spomnim na leta. Tako, če gledam, da je 20 let, kar smo OŠ končali, pa 15 kar maturo, pa da je od takrat minilo še enkrat toliko let, pa da ko si enkrat 40, si kmalu 50...ja, meni gre tudi vse prehitro. Ne, ne bojim se gub in uvelega telesa, bojim se tega, ker leta pač tako bežijo...ker mi fantek tako hitro raste, ker bo pravkar v šoli, na faksu morda, ker bo bošel od doma...ja, velikokrat me je strah prihodnosti.

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
4.5.2007 13:18:00   
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: al bina
ja, velikokrat me je strah prihodnosti.

Ne sme te bit!
Uživaj v sedanjosti.user posted image Nikdar ne veš, do kdaj bo trajala... nikdar ne veš, da je zdaj najlepša, pa se naslednji trenutek sesuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.5.2007 13:19:33   
žirafica
Sorry, Al bina, te lahko vprašamuser posted image  A je na tvojem avatarju tvoj stas?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
4.5.2007 14:08:40   
zungi
Toliko koliko se človek počuti starega je bistvo in ne številke. Tudi sama jih bom letos dopolnila 32 pa mi nihče nebi dal toliko let. Jaz se sama počutim staro po letih tam nekje okol 27-28 in pravijo da jih toliko tudi izgledam user posted image  - nič več in nič manj.

Se pa včasih ko vidim "mladenke" spomnim svojih rosnih let in me kar malo stisne pri srčku, pa vendar sem mnenja, da smo ženske kot vino. Bolj smo "stare" boljše smo. user posted image

(odgovor članu žirafica)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.5.2007 14:11:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zungi
Toliko koliko se človek počuti starega je bistvo in ne številke. Tudi sama jih bom letos dopolnila 32 pa mi nihče nebi dal toliko let. Jaz se sama počutim staro po letih tam nekje okol 27-28 in pravijo da jih toliko tudi izgledam user posted image  - nič več in nič manj.

Ja, ponavadi se počutimo vsaj par let mlajšeuser posted image
Se spomnim Helene Blagne, ki je bila leta in leta stara 28user posted image

(odgovor članu zungi)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
4.5.2007 14:16:05   
zungi

[/quote]

[/quote]

Heehheheh, ja prav res, ona je kar nekaj let izgledala tam 28 user posted image user posted image . Ampak meni je ona še danes
fejst "baba". user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
4.5.2007 14:20:04   
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: zungi

Heehheheh, ja prav res, ona je kar nekaj let izgledala tam 28 user posted image user posted image . Ampak meni je ona še danes
fejst "baba". user posted image

Se strinjamuser posted image  Tudi meni se zdi Helena ena tistih žensk, ki bodo vedno fejst, ne glede na leta.
Če za primerjavo dam Mišo Molk, ki se trudi biti vedno mlajšauser posted image  Pa tisti foto session, na katerega je pristala, potem se ji pa slike niso zdele preveč glamurozne za objavo.user posted image

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.5.2007 14:26:46   
zungi
Miša je pa čisto preveč "umetna" -vsa. Od glave do pete. Nič kaj naravna in spontana.
Nimam nič proti lepotnim posegom - celo nasprotno.
Vendar naj vsaj prizna če jo vsa SLO vidi da je bila na korekcijah takšnih in drugačnih.

(odgovor članu žirafica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.5.2007 14:31:00   
piščanc
meni je pa smešno. letos bom 30, počutim se pa mogoče 20 (tam nekje se je ustavilo). oz. ko se igram z otroki se mi starost občutno niža, tam nekje pri 10 sem trenutnouser posted image . pa še po videzu (razen podočnjakov) sem ena najstnica, najbrž celo življenje

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?