kajenje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> kajenje (23.3.2007 14:03:36)

a tiste ki ste bile prej kadilke, sedaj med nosečnostjo pokadite kakšno cigareto, ali nič???
ne vem če je to res, ampak slišala sem da ti tu pa tam kakšna cigreta ne more škodovati!je to res???
hvala

*alja* -> RE: kajenje (23.3.2007 14:07:11)

Jas nisem nobene, razen do takrat ko še nisem vedla da sem noseča! Vsak pa se odloči po svije. Jas sama zavestno nebi škodovala otroku, ker nikoli neveš ziher al škodi al ne!

Poznam pa ženske ki so kadile celo nosečnost, tak kot prej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]!

Anonimen -> RE: kajenje (23.3.2007 14:17:55)

ne vem če je to res, ampak slišala sem da ti tu pa tam kakšna cigreta ne more škodovati!je to res???
ja ti se kar tolaži s tem, krasno. Ni lepšega kot videti mamo s trebuhom in čikom. Pa še otroku notri ful paše.

Maleal -> RE: kajenje (23.3.2007 14:19:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ja ti se kar tolaži s tem, krasno. Ni lepšega kot videti mamo s trebuhom in čikom. Pa še otroku notri ful paše.

Se strinjam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Jelenche -> RE: kajenje (23.3.2007 14:20:13)

jaz sem tudi nehala kaditi in v nosečnosti sigurno ne bom kadila.

Sem pa vprašala G kako nehat, ker večina ginekologov govori, da moraš nehati počasi oh in sploh,.. no mene je moj G krepko postavil na realna tla in mi rekel da naj kar presekam, ... , da otroku vzemam kisik, da ga zastrupljam ... in da kar je še najhuje, to delam zavestno. Torej zavestno zastrupljam otroka zaradi svojega hira oz zadovoljstva.

No, sicer me je res napadel, ampak je pa dosegel svoj cilj. Ne kadim!

Poskusite nehat punce, pa saj ni tako težko, če gre za tako plemenit cilj kot ga imamo mi.

LP

Anonimen -> RE: kajenje (23.3.2007 14:20:24)

sej kdo je reku, da jst kadim, samo vprašam....vprašat pa ni greh!!!

Anonimen -> RE: kajenje (23.3.2007 14:22:02)

sej kdo je reku, da jst kadim, samo vprašam....vprašat pa ni greh!!!
ja seveda da kadiš no.

Anonimen -> RE: kajenje (23.3.2007 14:24:56)

kako lahko reče nekdo to, ki me sploh ne pozna, ne pozna mojih navad in mojih misli...punce včasih ste pa res smešne!!!
res da mogoče kdaj pomislim na to da bi enega, pa si rečem potem:zakaj???? pa kaj to sploh govorim nekaterim izmed vas, ki obtožujete brez prepričanja...nekatere se rade pač o vsem pogovarjamo, kar mogoče nekatere sploh ne zastopite!!!

Anonimen -> RE: kajenje (23.3.2007 14:26:34)

Sem kadila me dnosčenostjo.nikjer nisme našla dokaz,da bi bilo z otrokom kaj narobe ker kadim,torej....To je isto kot se zavestno večina od vas nosčenic odloči da se ne bo pirvezala v avtu,pa kako ste lahko tako sebične,ko otrok lahko umre zaradi vas ali pa posten prizadet.čakam pripombe hehe

Anonimen -> RE: kajenje (23.3.2007 14:26:42)

Hmmm, če bi bilo to res, potem tega tule gor ne bi spraševala. Seveda imam prav a ne?

Anonimen -> RE: kajenje (23.3.2007 14:29:44)

vprašala sem zgolj iz radovednosti in nasvetov, ne pa zaradi očitkov!!!konec koncev, tudi če bi, bi bila to samo MOJA stvar, a ne?

Strawberrie Cherrie -> RE: kajenje (23.3.2007 14:31:37)

No, jaz sem takoj, ko sem zvedela, da sem noseča, prenehala s kajenjem.
Men je bilo tako OK in sem se boljše počutila, ker sem vedela, da vsaj direktno ne škodujem otročku.

Anonimen -> RE: kajenje (23.3.2007 14:34:33)

vprašala sem zgolj iz radovednosti in nasvetov, ne pa zaradi očitkov!!!konec koncev, tudi če bi, bi bila to samo MOJA stvar, a ne?
seveda je samo tvoja stvar, hvala bogu, da ni moja. mi je pa hudo zaradi tvojega otroka, ker si tako egoistična kot le kaj.

Tonchka -> RE: kajenje (23.3.2007 14:35:46)

Ko sem jaz prvič zanosila, sem takoj brez problema prenehala kaditi in hvala bogu sem sedaj NEKADILKA.
Imam pa kar nekaj kolegic, ki so celo nosečnost kadile (seveda manj kot ponavadi), pa mislim da ni z njihovimi otroci nič narobe, vsaj zaenkrat. Jaz pravim, vsak po svoje in po svoji vesti.

Anonimen -> RE: kajenje (23.3.2007 14:37:39)

tudi jaz sem takoj nehala.
me pa zanima naslednje(zgolj vprašam, da ne bo pripomb): prijateljici, ki je pravtako noseča, je G rekla, da cigareta na dan ne škoduje, da to velja za tiste ki kadijo po škatlo na dan...
vem tudi za primer ko je G prepovedal prenehanje kajenja, ker bi s tem bol škodovala otroku, zaradi živčnosti...
marsikje(ne vem če je res) sem že tudi slišala naslednje:če si nekaj zaželiš oz. če se ti "zalušta", je bolje da to narediš oz poješ(ali karkoli že)kot pa da ne...

BLAŽIKA -> RE: kajenje (23.3.2007 14:38:44)

Jas nisem nobene, razen do takrat ko še nisem vedla da sem noseča!

Anonimen -> RE: kajenje (23.3.2007 14:39:43)

hudiča, ste nekatere pametne, da ni kej!!!

janapan -> RE: kajenje (23.3.2007 14:40:16)

anonimna...pa kaj se jeziš, pa saj si vedla da te bo večina napadla...jaz ti lahko rečem, da nehaj popolnoma...ker boš imela drugače slabo vest..

Anonimen -> RE: kajenje (23.3.2007 14:43:33)

sej se ne jezim, sam ne zastopim večine, ki me zaradi enega vprašanja, ki je za mojo kolegico, obravnavajo kot kadilko!!!halo, če bi kadila bi to povedala, ker me itak noben ne pozna-zakaj bi skrivala???!!!

Anonimen -> RE: kajenje (23.3.2007 14:49:02)

• ja a si stara 15 let al kako no?
  • kakšna vprašanja kot recimo, zakaj je sonce rumeno in če škoduje, če sredi poletja na 30 stopinj ležiš na plaži 8 ur brez zaščite? Svašta.
  • sem spraševala za kolegco, JA SEVEDA[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Anonimen -> RE: kajenje (23.3.2007 14:51:15)

a boste mene tudi obsojale, ker delam v gostilni, kjer ljudje kadijo???!!!

Njuškalo -> RE: kajenje (23.3.2007 14:52:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hm...to niti ni tvoja stvar.To je tudi stvar tvojega otroka in navsezadnje vseh okoli tebe, če kadiš v njihovi prisotnosti...če gremo  v  podrobnosti.Tako postajaš mama,da svoje potrebe in želje postaviš na drugo mesto,saj naj bi bil na prvem otrok.
Sicer pa,da odgovorim na vprašanje:Sama sem nehala kaditi takoj,ko sem izvedela,da sem noseča.

Anonimen -> RE: kajenje (23.3.2007 14:58:27)

Madona ste otročje vse skupaj. Je pa res težko napisat kaj takega pod svojim nickom, kajne??

Ko sem izvedela, da sem noseča, mi na kraj pameti ni padlo, da bi še kakšnega prižgala. 
In največji idiotizem, kar jih kdo lahko napiše je ta, da je treba postopoma prenehati. Ja seveda!

Skrb za otroka se začne, ko je ta še v trebuhu. In žal mi je tistih otrok, ki imajo za mame tako egoistične osebke kot so tiste ženske, ki kljub temu, da vejo, da so noseče, še vedno kadijo.

Anonimen -> RE: kajenje (23.3.2007 15:06:11)

če bi kadila bi to povedala, ker me itak noben ne pozna-zakaj bi skrivala???!!!
ZAKAJ SE PA ZDAJ SKRIVAŠ?

Anonimen -> RE: kajenje (23.3.2007 15:08:22)

sej se tudi ve[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
pa ne mislim sebe, ampak tega, če bi kadila, bi to povedala!

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>