|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Partner in vaši kg
4.5.2007 22:03:49   
Gina
Ja saj si lepo napisala, da se redi zaradi depresije. Kaj ji pomaga dieta, čist logično da ji ne morejo, če je v depri, točno to je tisto, kar sem zgoraj napisala. Ko bo iz depre prišla v stanje jeze, bo že boljše, ko bo iz jeze ven dobila energijo, da začne migat v smeri, da naredi nekaj zase, za svojo dušo, za svoje dobro počutje, bodo kile začele kopnet, pa nič prej. To je naraven proces, ne pa radirat posledice, vzrok pa je še prisoten. Vzrok je treba odpravit, pa posledice posledično izginejo. Z vsem je enako.

Aja, depra povzroči, da se smilimo sami sebi, nismo organizirani, ne mislimo egoistično nase, nam ne dela prizemljenost - se zredimo v noge, vsa strast nas mine, veselje do lastnega telesa, duše, samozavest v nuli - se zredimo v trebuh in pas, potem se zgodi da smo čisto preveč posesivni, razmišljamo o življenjskih krivicah, visimo na rečeh, se zredimo še v zgornji del, da o grleni modri ne govorim, da kapitulira, v končni fazi nas odnese v višave, ker vijolična in bela delata preveč, ker odbluzimo...no, zdaj sem še jaz zabluzila. Hotela sem ti povedat, da nima smisla, da te brigajo bolj njene kile, mora te brigat njeno razmišljanje oz. vse, kar se z njo dogaja na psihičnem nivoju. V končni fazi, kaj pa je tistih 20 kil, če ji pomaga sploh živet v tem hipu, še najmanj, kar se ji je zgodilo.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 76
4.5.2007 22:06:26   
caillou
Hvalauser posted image . Res si zakladnica.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 77
5.5.2007 9:53:47   
snake
jaz pa imam ene 5kg preveč, čeprav na pravih mestih.. mene včasih malo motijo.. moj pa noče da shujšam ker pravi da pol nima kaj primit,,,čeprav bom ko vsako leto malo pazila, da vsaj 3kg skinem in bom ko šus za sončenje na plažiuser posted image user posted image user posted image malo bo njuril, ker prva stvar se mi zmanjšajo joške, potem šele rituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 78
5.5.2007 18:33:56   
Sita
Ja, hvala Gina, tudi to je en vidik. nedolgo nazaj sem tudi sama razmišljala tako - še lani, pred hujšanjem, dokler nisem spoznala še enega vidika in ga morala sprejeti.
Vidiš moj avatar? To sem jaz pri dvajsetih letih, visoka 158 cm z 58 kilami. ta avatar ima tu gor zato, da vem, da moram sedaj to ponovno doseči. Torej nikakor nisem bila vse življenje debela, niti suha, ampak ravno prav. Sem pa bolj mirne narave in se nikoli nisem rada kaj dosti gibala in to sem sedaj spremenila. No, takrat sem bila kadilka, toej ovisna od nečesa (cigaret). Ko pa sem nehala kaditi, pa sem postala odvisna od sladke hrane. In zato sem se zredila. Ko sem se zredla, sem pa bila tako nesrečna, da sem jedla samo še bolj, še bolj in še bolj - bonbončke, čokolada, obvezni čips pred TV-jem in računalnikom. namesto čik pavz, ki sem jih imela prej, so bile prigrizki-pavze. Vendar semzaradi čik- pavz postajala čedalje bolj vitka, potem pa zaradi prigrizkov- pavz čedalje bolj debela. Ker sem odvisna, ja še sedaj sem odvisna, nekaj nujno potrebujem. In tega se moram ozdraviti, to se dobro zavedam, vendar odvisnosti se ne da ozdraviti, ampak le zamenjati eno odvisnost z drugo.
No in ko sem se redila, sem se počutila tako obupno, da si sčasoma nisem več upala na ulico. Bila sem v obupnem stanju.
Potem pa sem šla k zdravniku in se vključila v šolo hujšanja, kjer so nam povedali, kaj smemo jesti, kako moramo vsak dan znova šteti kalorije, telovaditi, si vse zapisovati .... Pisala sem dnenik, vsakodnevno hodila v hribe, tekla (in to precej več kot je bilo obvezno), se odrekala in si v mislih govorila, da je vse sladko zanič, da nič od tega v resnici ne rabim, in če me je premagala želja po torti, hitro pogledala svoj trebuh in si stisnila svoj špeh - zato me je takoj minilo. Sedaj pa je nastopila neka kriza, ko nočem več, ko sem vsega sita ....
No, moj mož pa je pridno hujšal z mano, ni hodil v šolo hujšanja, a je izgubil več kot jaz. Izgubil je 16 kil in je veliko, veliko bolj privlačen kot prej. Seveda sem ga zmeraj imela rada takšnega kot je, pa vendar je sedaj stokrat bolj privlačen kot prej, lahko bbi rekla da sem se nanovo zaljubila vanj .... Obožujem njegovo sexy ritko, lepe ravne dolge noge, vse je na mestu in mali trebušček (prej je pa imel že prav velik, pivski trebuh). Izgleda veliko mlajši kot prej in ženske so mu začele dajati komplimente.
Tudi jaz sem mu sedaj veliko bolj privlačna, pravi, če izgubim še 5 kil, mu bom pa še bolj.
S težo je tako, da se je treba naučiti pravilno jesti in če sedaj shujšam na 62 do 64 kil - kar je dejansko moj cilj, in jem enako kot prej (vsekakor pa z več nadzora nad sladkarijami), s tem da se sedaj gibam (prej se pa nisem), se ne bom mogla več zrediti. Kajti metabolizem se zaradi gibanja spremeni, o tem sem zdaj že podkovana.
V krizi sem samo zato, ker se mi mudi. Moj mož je že lep, popoln (čeprav še ni zadovoljen - tudi on hoče še izgubiti 5 kil) , jaz pa še ne. Jaz se trudim bolj kot on, pa mi gre veliko bolj počasi - sva si pač različna.
In sedaj še o tistem, kar si napisala, lepoti oziroma grdoti debelih ljudi. Ne, debeli res niso grdi, imam prjateljico, ki ima krepko čez 100 kil, pa jo imam zelo rada. meni je lepa, pa vendar mislim, da bi morala shujšati, saj ima hude težave s svojim zdravjem in tudi sebe "ne mara" zaradi tega. če hočeš ali ne, človek je zagrenjen, če je predebel - v sebi. Ona je navzven veseljak, v sebi pa zelo nesrečna. mi je povedala in pravi, da rabi pomoč in da si želi shujšati, vendar nima volje. Mene pa spodbuja, naj le nadaljujem, da si bom s tem naredila veliko uslugo - tako za zdravje kot za svojo samozavest. In to ji resnično verjamem.
Moj mož pravi, zakaj bi nosili več kil kot jih rabimo. In to: - za kilami se skriva prestrašeno bitje, ki mu kile predstavljajo neko varnost pred nevarnim svetom. Jaz verjamem v to.
Prvič sem se zredila v puberteti, po tistem, ko sem bila zlorabljena. Potem sem začela kaditi in sem shujšala in potem cigarete zamenjala za odvisnost od čokolade. In sedaj sem tu. Imam veliko več samozavesti kot prej, saj sama hodim v gore, sama laufat, sama si upam povsod, z ljudmi stalno navezujem stike brez problemov .... in še srečna sem. Pa še shujšala sem, vendar ker mi ne gre vse po planu, preveč mislim, kaj bi jedla, pa še ne smem in zato sem trenutno nekoliko depresivna. Včasih kar prosim za za čudežno pomoč, itak pa vem, da mi bo uspelo, vendar že zamujam z rokom, ki sem si ga postavila in to me žalosti. Bo že.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 79
5.5.2007 23:13:11   
Gina
Poglej sita, jaz razumem vidik, da si človek želi navidezne popolnosti, ali če drugače rečemo, želi si lepega telesa. Kot sem že prej zapisala (ampak še vedno mislim, da moramo najprej sprejeti svojo nepopolnost, če hočemo biti srečni in sploh videti, kaj nam narobe dela, da sploh lahko začnemo v miru skrbeti za to, da se nam čakre uravnovesijo), saj veš, (telo je iz tkiva, tkivo iz celic, celice iz molekul, molekule iz atomov, atomi iz elektronov, protonov in nevtronov - le ti pa so zgolj energija, brez ovoja, brez česa materialnega, samo tako hitro se vrtijo okoli sebe in po elektronskih tirnicah, da ustvarjajo iluzijo materialnega - med njimi je prazen prostor =nič) telo samo in zgolj iz energije, ali če hočeš drugače, iz vibracij naših elektrončkov in protončkov. Le ti ustvarjajo nas, mene, tebe, kogarkoli. Če grem naprej, imam v telesu centre za usmerjanje naših energij, a ne, jaz jim rečem čakre, če pa hočeš, pa jih lahko imenuješ tudi biološke in psihološke potrebe. Vsak energetski center skrbi za nekaj. In ti imaš probleme z zeleno, ne more biti drugače. Cigareti zapirajo zeleno, in sladkarije tudi. (Kontra njim je alko, ki zeleno odpira.) Zato se tako pogosto zgodi, da nekdo, ki preneha kaditi, začne jesti sladkarije. Enako je bilo z mojim, ko je nehal kadit, je šel iz 85kg na 115. Iz čikov na cukr. In prav imaš, to je zasvojenost. Vendar je zasvojenost v glavi. Potrebuješ jo zaradi tega, ker se počutiš nepopolno na področju zelene (ne bom na internetu kaj to je, ker sem zihr, da se tolk s tem ukvarjaš, da to veš) in s cukri to kompenziraš. Ne boš se nehala redit zaradi diete, porihtat moraš svojo zeleno čakro in boš avtomatsko shujšala brez diete. To je rešitev problema. Četudi boš sicer na silo shujšala, boš nenehno z mislimi pri kalorijah - torej boš še vedno zasvojena - tokrat z neprestano mislijo na to, kaj lahko, kdaj lahko in koliko lahko ješ. Ta zasvojenost je ravno toliko huda, le da je pod pretvezo dobrega zdravja. In v bistvu se ne boš dobro počutila, ker ne boš na svojih natur vibracijah, skoz boš sitna, pa ne boš vedela zakaj. Če hočeš imeti normalne kile, ki bodo tebi osebno ok, moraš najprej sprejeti svojo zeleno v taki obliki, kot je sedaj, jo imeti tako kot je rada in jo ljubeznivo in prijazno vodit tja, kjer ne boš več v dvomih, kar se zelene tiče, oz bolje rečeno, kjer bo zelena lahko rotirala točno toliko, kot je ok zanjo, ne bo preveč hitro in v impulzih okol skakala, ne bo je treba s cukri bremzat ali obratno v pogon spravljat- slednje najbrž pri tebi manj verjetno.
Veš, res redko se zgodi, da nekdo za vse življenje shujša in je tolk srečen od tega, da na tem obstane, ne da bi vse življenje, vsak dan, vsak hip razmišljal o tem, kaj, koliko, kdaj lahko je. Mogoče je pri 0.01% ljudi res tako, ampak ti so ob shujšanju premaknili nekaj v glavi, nekaj jim je postalo jasno, našli so svojo srečo drugje, v premiku svoje energije na nekem zelo močnem področju (ne mislim hujšanja), da so lahko premaknili svoj krog misli o hrani, da so shujšani in še srečni zraven. Torej je rešitev v rešitvi življenjskih nazorov, pogledov na tisto čakro, s katero imaš težave. Ampak dokler ne vzljubiš tudi nepopolnega dela sebe, je hudičevo težko....po moje je rešitev ravno v tem. potem pa lahko začneš gore premikat....z "reševanjem", spreminjanjem svojih energetskih centrov.

p.s.: nimam prižganih avatarjev, ker mam navaden internet na impulze, bom pa pogledala, ampak če mene vprašaš, si zihr fajn tud zdaj, vibriraš čist fajnuser posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 80
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?