Gina
|
Tole je bolj za sito, morda bo pa še kdo razumel moje čudaško razmišljanje....ona bo zihr. Veš, jaz že celo življenje ne razumem ljudi, zakaj se ne vidijo kot lepi. Mislim sami sebi lepi. Zakaj se jim zdijo kile nekaj groznega? V resnici smo lepi s svojim celulitom, s svojim špehcom in celotno pojavo. Sploh se ne spomnim, da bi sama kdaj o kom kislila, da je prav grd. Jasno, da obstajajo ljudje, ki se mi zdijo malce bolj lepi, ampak grdih pa ne poznam. Pri nas doma se nikoli nismo pogovarjali o kilah, prezirali smo javno mnenje o suhicah, ki naj bi bile edine fajn in tako sem imela priložnost si oblikovati lastno mnenje malce drugačno, kot je množično. Ljudje brez trebuščka niso naravni. Poglej vsakega otroka in njegov naravno sproščen trebušček. Nihče ni ploh. To je tisto, kar je lepo. Ne rečem, da ne obstajajo ljudje, ki imajo v resnici kako kilo več. Obstajajo. Vendar se večina ljudi zdi samih sebi predebelih brez resničnega zdravstvenega razloga. Enostavno imajo napumpane glave z idealom twigice. Razmišljala sem velikokrat tudi o tem, zakaj se sama nikoli ne ukvarjam z vprašanjem teže, čeprav se 99% žensk v tej naši sloveniji. Ker vedno živim v skladu s svojimi frekvencami. Jem kolikor mi paše, kadar mi paše in ne jem, kadar mi ne paše. Najbolj pomembno pa je, nikoli se ne počutim krivo, ob kakem grižljaju. Nikoli. Vedno mi je hrana v užitek in nikoli ne kontroliram kil, oz. se tehtam morda 1x na mesec. Skoraj vsak bi se lahko takole poslušal, pa se ne. Obremenjeni so ljudje s hrano. Niti ne uživajo ob njej, ampak se krive počutijo, niti si ne zaupajo, koliko jim paše jesti. Pa da ne bi mislili, mene ravno tako popadejo lakotni popadki. Vendar vem, da me bodo popadli tudi sitostni popadki. To je povezano, če pustiš naravi svobodno pot in se ne obremenjuješ s tem. Če pustiš naravi svojo pot. Zdaj pa glavno za sito....zakaj imajo eni 5 kil manj, drugi 10 več? Zakaj imajo nekatere majhno rit in noge ko zobotrebce, druge pa veliko in ozek pas? Zakaj imajo nekatere velike joške, druge pa male? Veš, to je po mojem mnenju zato, ker če ti rdeča čakra preveč dela, ne moreš imeti debelih nog, če ti zelena preveč dela, ne moreš imeti jošk, če ti rumena malo štrajka, imaš pač šlauh okoli trebuha....in tako naprej a ne. In če ti pač vse čakre preveč delajo, si presuh, če ti premalo, ali bolje rečeno, prepočasi, si malo močnejši.... Kako hudiča naj preslepiš svoje vibracije, svojo osnovno energijo z neko dieto??? Lahko jo, začasno, seveda, vendar ne boš vibriral tako,kot ti telo narekuje. Posledično boš morda shujšan, a ful tečen, ker ti ne boš ti. Spet posledično se boš itak dolgoročno zredil, ker čakre delajo ne glede na dieto. Ko boš spremenil mišljenje o npr. posesivnosti, ko boš to razrešil, boš imel zeleno ok ali kaj podobnega, ko boš dovolj samozavesten, ne boš imel trebuha predebelega ali presuhega, ....in tako naprej... Če imaš malo več kil, jih imaš z namenom. Duša mora nekaj razčistit, ta energija, te kile, te vibracije, na katerih funkcioniraš, ji pomagajo, da jih razrešiš. Moraš imeti te kile, kot jih imaš, če želiš napredovat na duhovnem in fizičnem nivoju. Če greš na silo s kilami dol, itak ni nič. Čakre se vrtijo po svoje, ne moreš jih prisilit, lahko kvečjemu delaš na njih, ne na prehrani.... Takrat šele, ko si zaupaš, da je vse ok, ko čakre v red spraviš, takrat ti na misle več ne pride, da boš imel narobne kile. Zadovoljen si sam s sabo, ni ti treba mislit na to, da bi moral na silo kile dol vržt. Če pa že niso idealne, pa razumeš in si si všeč tak, kot si, z vsemi napakami, čakrastimi vred mislim. Jaz vem, da kaka moja čakra tudi narobe dela, ampak se pogledam u špegu in mi je ok. Vse, vključno z mojim celulitom. In veš, moj ima 115kg in mi je čisto všeč. Morda je fora v tem, da sprejmeš človeka z napakami vred. Če ti gredo napake na živce, ti gre telo na živce.Vse se odraža na telesu. Duša je telo, telo je samo odsevna energija. Meni je pa moj lubi ful lep, pa večina ljudi mi je lepih in kot sem rekla, večine žensk sploh ne razumem, zakaj se s tem obremenjujejo....to ni tako pomembno kila gor ali dol, to ni odraz lepote suhost ali malce močnejša pšostava, všeč si moramo biti naravni, ne umetni. Jaz, ti, mi, čisto vsi smo nepopolni in ravno zato smo tako lepi. Všeč si bodi, boš videla, kako bo življenje veliko bolj enostavno. p.s.: moj je vedno mislil, da je debel in je bil čisto živčen in hujšal in se krivega počutil ob grižljajih in kaj vem kaj še vse. Zdaj se je čisto pomiril, ne gre ne gor ne dol s kilami, logično, ker je še vedno isti po duši, sekira se pa ne. In najbrž sem prva na tem svetu, ki ji ne teži s kilami...ampak zato, ker čuti, da sem sama s sabo zadovoljna in da kile sploh niso pogoj za srečo in da jaz sprejemam njega, da mi je všeč. tolk sem vesela, ker ga je pamet srečala.
|