tanikaa
|
Punce. Se popolnoma strinjam, da kilogram, dva ali trije nikakor ne smejo vplivati na naš pogled na partnerja. Še najmanj na našo ljubezen do njega. Ampak vedno bom zagovarjala dejstvo, da potem, ko se človek poroči, veže, nima pravice zanemarit sebe, svojo zunanjost, svojo osebnost. Moja soseda pravi: Zdaj sem poročena pa ni važno koliko kil mam Mislim, halo Za ene tri leta pa bo jokala pa se spraševala, zakaj mož gleda za drugimi. Če smo lahko pazili na kg pred poroko, če smo lahko urejali svojo zunanjost preden smo spoznali partnerja, zakaj moramo zdaj s tem prenehat? Ne vem. Jaz mam še vedno željo, da zgledam privlačno. Pa ne toliko zaradi drugih, niti toliko zaradi partnerja, ampak v prvi vrsti zaradi sebe. In ne nazadnje tudi zaradi partnerja. Meni tudi ne bi bilo všeč, če bi nabral 30 kg viška. Enostavno ne bi mi bilo všeč. Občutek, ki me prevzame, ko lubi za mano zažvižga pa pravi: U, seksi bejbi, je vreden vsakega truda. Saj mi je to povedal tudi takrat, ko sem mela 18 kg preveč. Ampak zdaj, zdaj se po tem stavku počutim božansko. Pri 80 kg pa sem si mislila, s tem dedom pa je nekaj narobe. No, hočem povedati samo to, da je fajn da smo urejeni, da skrbimo za svoj videz. V prvi vrsti, da smo privlačni sami sebi in v drugi vrsti, da vsak dan spomnimo partnerja, zakaj je izbral ravno nas.