|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Partner in vaši kg
21.3.2007 12:57:56   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Veš Taula,dober gospodar ima orodje pod streho.user posted image

Ni res Dalija. Samo orodje, ki se več ne uporablja je pod streho. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.3.2007 13:01:22   
Anonimen
Moj še nima strehe,komaj sem ga malo poredila,ker je bil kot kakšen smrkavec.Zdaj imam vsaj kaj za zagrabit.Ni lepšega kot nekoga malo klofati po luštni ritki.user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
21.3.2007 13:04:54   
Taula
Hujšam zaradi sebe. Ker moj ded sploh ni opazil, ko sem se zredila za 18 kg In nikakor mu ni bilo jasno, zakaj sem tak nesrečna No, ko sem shujšala, pa mu pokazala tiste hlače od takrat, ko sem mela 80 kg pa je samo čukasto gledal: A da so to res tvoje hlače???

Ne, od moje prababice so kreten.

Ej moj je tudi tak. Je gledal ene hlače zadnjič k so mi sedaj k sreči prevelike in ugibal čigave so. Kao da so ful široke.user posted image  In pol me čez kako uro vpraša ti luba kolk kil pa maš ti kej? In jaz njemu..ja kaj a sem videti debela al kaj? Stavek ki spravi moškega v paniko. user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.3.2007 13:15:31   
Taula
Moj še nima strehe,komaj sem ga malo poredila,ker je bil kot kakšen smrkavec.Zdaj imam vsaj kaj za zagrabit.Ni lepšega kot nekoga malo klofati po luštni ritki.

Dej Dalija tukaj so še otroci, ti pa take ven mečeš.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 29
21.3.2007 13:17:22   
Anonimen
Ja upam,da me moj otrok ne bere,ker bo mislila,tastari pa ven meče.user posted image user posted image
Hormoni,nimaš kaj.user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
21.3.2007 13:19:28   
Taula
Ja upam,da me moj otrok ne bere,ker bo mislila,tastari pa ven meče.
Hormoni,nimaš kaj.

Ne krivi hormone, izgovori, izgovori... Če si pokvarjena, si pokvarjena.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.3.2007 13:23:24   
BaByGiRl
Jaz sem hujašala za sebe, za razliko od drugih, pa sem mela drug problem. Mojemu ni bilo všeč, da hujšam. Vsakih 10 minut je vprašal kaj bom jedla. Tko je prow težko hujšat, k te zasipa z vsem kar imaš najraje, ti pa lačen za umret.
Ampak mi je vseeno uspelo,...do nosečnosti...zdej bomo pa spet kmalu spet začeliuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
21.3.2007 13:32:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: m76

Men je pa to tkoooo grdo... Moj mož si je tudi v 15 letih kar sva skupaj nabral nekaj kg viška ( po njegovem mnenju preveč) pa jih niti ne opazim. Saj ga ljubim zaradi njega samega, privlači me  z ali brez tistih takoimenovanih odvečnih kg. Vsak predel njegovega telesa mi je še danes všeč in mi požene kocine pokonci ko me objame. Tako kot pravi Srki v podpisu: KDOR IMA LEPO SRCE, NE POTRBUJE LEPEGA OBRAZA.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Se čisto strinjam s teboj...

(odgovor članu m76)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
21.3.2007 13:39:29   
romy
Glede kilogramov mislim da sem mojmu cool, saj itak jih ima on še enkrat več kot jaz, tak da pssssstuser posted image

Rada pa bi shujšala še 5 kilogramov ki so se mi zabubili po nosečnosti v telo. user posted image  Sam v trebuh bi rada mal, da ga zravnam tko kot je bil...
Po pravici povedano po skoraj 2 letih in pol se tudi nisem še kaj dost potrudila za to user posted image . Sem se pa v nosečnosti zredila user posted image  40 kg in jih nato 35 tudi zgubila.

Sicer pa mam jaz taktiko 5+ 5-. In moj ne opazi spremembe, saj ko je 5+ je super da je ne opazi, ko je pa 5- sem pa žalostna...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
21.3.2007 13:42:47   
tanikaa
Punce. Se popolnoma strinjam, da kilogram, dva ali trije nikakor ne smejo vplivati na naš pogled na partnerja. Še najmanj na našo ljubezen do njega. Ampak vedno bom zagovarjala dejstvo, da potem, ko se človek poroči, veže, nima pravice zanemarit sebe, svojo zunanjost, svojo osebnost. Moja soseda pravi: Zdaj sem poročena pa ni važno koliko kil mam user posted image user posted image user posted image  Mislim, halo user posted image user posted image user posted image  Za ene tri leta pa bo jokala pa se spraševala, zakaj mož gleda za drugimi. Če smo lahko pazili na kg pred poroko, če smo lahko urejali svojo zunanjost preden smo spoznali partnerja, zakaj moramo zdaj s tem prenehat? Ne vem. Jaz mam še vedno željo, da zgledam privlačno. Pa ne toliko zaradi drugih, niti toliko zaradi partnerja, ampak v prvi vrsti zaradi sebe. In ne nazadnje tudi zaradi partnerja. Meni tudi ne bi bilo všeč, če bi nabral 30 kg viška. Enostavno ne bi mi bilo všeč. Občutek, ki me prevzame, ko lubi za mano zažvižga pa pravi: U, seksi bejbi, je vreden vsakega truda. Saj mi je to povedal tudi takrat, ko sem mela 18 kg preveč. Ampak zdaj, zdaj se po tem stavku počutim božansko. Pri 80 kg pa sem si mislila, s tem dedom pa je nekaj narobe.

No, hočem povedati samo to, da je fajn da smo urejeni, da skrbimo za svoj videz. V prvi vrsti, da smo privlačni sami sebi in v drugi vrsti, da vsak dan spomnimo partnerja, zakaj je izbral ravno nas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
21.3.2007 13:47:42   
Taula
Tanikaa bolje ne bi mogla povedati.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.3.2007 13:54:02   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Tanikaa bolje ne bi mogla povedati.user posted image

A ne da sem pametna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 37
21.3.2007 13:55:17   
Anonimen
Evo Tanikaa zate!
user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
21.3.2007 13:55:32   
Naja31
Evo, pa je Tanika vse lepo povedala.
Bravo user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.3.2007 13:57:02   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Evo Tanikaa zate!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj mi je pa že malo nerodno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
21.3.2007 13:58:23   
kalbo
Tanika, ne sam da si seksi, še brihtna si za povrhu...za ožentuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
21.3.2007 13:59:30   
Tonchka
Jaz se tudi strinjam s Taniko. Meni je po dveh porodih ostalo skoraj 10 kg. user posted image Nikoli mi ni rekel da moram shujšat, je pa res da se je zredil tudi on za ene 8 kg. Od decembra sva se vzela v roke in shujšala jaz 9 kg, on pa 7 in vam povem da sem ful ful zadovoljna sama s sabo, z njim pa še bolj. user posted image user posted image Enostavno se mi zdi zdaj z ravnim trebuhom bolj privlačen, pa ne da bi se zdaj ločila zaradi kg, ampak tako pač je. In tudi on pravi da sem mu zdaj ko sem malo shujšala bolj všeč. Hujšala sem pa izključno zaradi sebe in cunj.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 42
21.3.2007 14:06:44   
tanikaa
user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Tanika, ne sam da si seksi, še brihtna si za povrhu...za ožentuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 43
21.3.2007 14:18:56   
Pilar
Jaz moram shujašati zase....Imam krepko krepko preveč...in nekako ne najdem ta prave energije, da bi se sparavila v red....mislim, da je krivo to, ker sem doma, ne grem skoraj nikamor in posledično se manj obremenjujem s tem....Drugače pa že cel teden iščem motivacijo, kako bi se držala diete....Resnično zgledam taka, kot da bi morala že včeraj rodit.
Moj mož mi ne reče nič, samo sem mu pa sama naročila, da če me vidi s hrano, naj me opozori...ker sama nimam ne meje, ne občutka za hrano. Groza od groze. In danes sem si prisegla, da se najem čokolade, potem pa pod kontrolo.
Ma sem se razpisala, ampak tole je tema o kateri že cel dan razmišljam...

No v glavnem, hujšam zase, mož mi ne teži zaradi kg, pa bi mi lahko.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 44
21.3.2007 14:26:12   
Taula
Tanika, ne sam da si seksi, še brihtna si za povrhu...za ožent

Ah spet se rajcata.user posted image

Pilar a si kej na forumu Hujšanje?

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 45
21.3.2007 14:31:17   
Pilar

Ne. Mi ne bi škodilo, auser posted image ?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 46
21.3.2007 14:36:28   
Taula

Ne. Mi ne bi škodilo, a ?

Ma nisem mislila tako, samo tam je več babnic ki se ukvarjamo trenutno z tem in si nudimo podporo, zato sem vprašala.user posted image

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 47
21.3.2007 14:42:44   
Pilar

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Ne. Mi ne bi škodilo, a ?

Ma nisem mislila tako, samo tam je več babnic ki se ukvarjamo trenutno z tem in si nudimo podporo, zato sem vprašala.user posted image

Ej, saj sem te razumela....in nisem niti slučajno za slabo vzelauser posted image . Grem tja.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 48
21.3.2007 14:46:00   
ronja
Moj ljubi bi me še zredil, če bi bilo po njegovo... Prav nič se ne sekira zdaj, ko sem user posted image , pravi, da mam krasen trebušček... Res se nisem ne vem kaj zredila (5,5 kg konec 6 meseca) in res imam še vedno po BMI normalno težo tudi če ne bi bila noseča, ampak vseeno. Nisem še nikoli nalašč hujšala, tako da ne vem. Ni mi še nikoli rekel, naj hujšam, bi pa znorela, da bi mi pri mojih normalnih 54 kilah rekel, da naj grem hujšat!
Če bi se res ornk zredila, pa bi mi rekel, da naj začnem malo pazit, pa verjetno ne bi za slabo vzela, ker vem, da bi mi hotel dobro. Včasih mu rečem, da mi mora rečt, če se bom preveč zredila, pa to, pa pravi, da se mi to ne more zgodit - no, upam,d a ma prav!user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 49
21.3.2007 14:52:41   
ronja
Aja, sicer se pa strinjam s taniko. midva mava na srečo enak pogleda na to rihtanje, sva si oba najbolj všeč športna, tak da ni treba ne vem kaj počet:), ne prej, ne zdaj, vsekakor pa bi rada bila fit in luštna tudi po porodu, zase in zanj. In on isto.

Lepo srce je res najbolj važno, ampak tudi lepa postavca ni lih odveč:) Sva si rada všeč, spolna privlačnost je pač ena od sil, ki vleče par skupaj, ne edina, ne največja, ampak vseeno nepogrešljiva.

Je pa res, da fantje navadno niti ne opazijo, če se zrediš, sem mela 52 in pa 57 kil že, pa noben ni porajtal razlike. No, če sem mela 52 mi je fant začel hrano nosti:)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?