Naja31
|
Jaz sem ena izmed teh, ki zdaj hujšajo. Hujšam izključno zaradi sebe, ker mi gredo ti odvečni kg, ki so še vedno posledica nosečnosti, grozno na živce. Sama sebi grem na živce, ker še vedno ne zlezem v prednosečniške obleke. Pa bo otrok zdaj star že dve leti. Imam pa doma enega športnega fanatika, ki poje vse, prime se ga pa čisto nič. Mislim, da na sebi nima niti grama maščobe, vsak večer pa se baše s čokolado in sladkarijami. Jaz se pa še od zraka redim Je pa tudi mož bolj zadovoljen, da sem shujšala nekaj kg. Sem pa zadnjič imela debato na to temo z mojim sodelavcem, ki mi je dala misliti. Saj ne rečem, da vsi moški tako mislijo, ampak on očitno ja. Jaz sem itak mnenja, da ko se poročiš (oz. si v resni zvezi), je to v dobrem ali slabem in preveč kg, na to res ne more vplivati. Ta moj sodelavec pa trdi, da to sploh ni res. Da se je on poročil z žensko,ki je imela vzemimo 55 kg in mu je bila telesno privlačna, če bi se pa zredila za 20, 30 kg, pa bi njega to grozno motilo. In kako bi se jaz počutila, če bi namesto postavnega moža, kot ga imam, imela doma zavaljenega deca, ki bi se samo na kavču valjal in se basal s hrano. In moram rečt, da nisem več tako prepričana v moje "v dobrem in v slabem". Kaj pa vi mislite? Tako iskreno. Globoko v sebi priznam, da mogoče pa ne bi bila najbilj zadovoljna. V bistvu niti ne vem. Ampak tu govorim o odvečnih kg, ki so posledica nažiranja s hrano in ne-miganja. Ne o nekih zdravstvenih razlogih.
< Sporočilo je popravil Naja31 -- 21.3.2007 11:48:34 >
|