|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Partner in vaši kg
21.3.2007 11:22:38   
Taula
Včeraj sem imela čas malo razmišljati o tej tematiki.  Na večini forumov je sedaj pred poletjem aktualno hujšanje, pa diete. Ene hujšajo zase, ene za družbo, ene pa zaradi partnerja. Zakaj hušate ve oz. bi hujšale? Jaz poskušam shujšati zase, ker si nisem več všeč, imam pa kolegice katere dečkoti non stop forsirajo v to da pazijo kaj jejo, pa da se ne bi zredile (že tako so skorej anoreksične) in jim grozijo da jih bodo pustili če se zredijo. Ne rečem če se ženska zapustil, to še razumem da ji moški kaj reče, samo da bi mi pa en cel čas tupil v glavo naj pazim na vsak grižljaj, pa štel kalorije. Leti skozi zaprta vrata z pospeški.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Partner in vaši kg
21.3.2007 11:25:22   
baguSka
Se popolnoma strinjam s tabo glede vsega. In tud jaz bi hujsala ZASE.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2007 11:29:54   
Felicity

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Ne rečem če se ženska zapustil, to še razumem da ji moški kaj reče, samo da bi mi pa en cel čas tupil v glavo naj pazim na vsak grižljaj, pa štel kalorije. Leti skozi zaprta vrata z pospeški.user posted image

user posted image Enako.

Če bi (sej bi morala, ma nimam volje) hujšala, bi vsekakor zase in ne zaradi drugih. Me bolj malo briga, kaj si drugi mislijo o moji kilaži. Saj vse sama nosim.user posted image

To, da nekaterim grozijo, da jih bodo pustili če se zredijo... user posted image Kaj hodijo s telesom ali s človekom. user posted image  Toliko bojše, en kuser posted image  manj. Boljše zame!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2007 11:35:58   
muška
Ko sem kdaj hujšala sem vedno hujšala razadi svojih izpadov in zaradi svpjih prepričanj in zaradi svoje samozavesti, nikoli zaradi okolice, pa na srečo vseh moških, mi tudi nihče ni nikoli rekel, da naj pazim kaj jem, da se ne bom zredila. Če bi to zinil, bi videl hudiča - danes pa sploh user posted image  , bi mu v sekundi naštela najmanj 10 njegovih pomanjkljivosti!

Tudi ko sem bila noseča in sem se v drugi nosečnosti zredila za 30 kil, mi ni rekel besede, so pa šle vse kile dol user posted image  . Edino zadnjič je padla ena opazka, ko je gledal moje slike od tik pred porodom,in je rekel  da pa sem bila krompirček -no saj ima prav. Vsaj ni rekel, da sem bila debela ali kar koli user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2007 11:36:29   
Anonimen
Samo enkrat je nekaj bluzil,kaj je z mojo dieto in sva imela hudiča in pol.user posted image
Tudi moj ni popoln,pa ga sprejemam in imam rada takšnega kot je.Meni so nasplošno bolj simpatični ljudje,ki imajo malo več kilogramov,kot pa zatežene suhice,ki jim je pomembna samo zunanjost.
Sama že skoraj tri mesece hujšam zaradi sebe in zdravja,če bi mi pa partner težil,da moram shujšati,bi dosegel ravno nasprotno,začela bi še bolj jesti,ker ne prenesem,da mi nekdo narekuje,kaj naj delam.

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2007 11:39:45   
total
Po porodu sm shujšala zase in za moja stara oblačila,ne za druge.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2007 11:40:57   
Naja31
Jaz sem ena izmed teh, ki zdaj hujšajo.
Hujšam izključno zaradi sebe, ker mi gredo ti odvečni kg, ki so še vedno posledica nosečnosti, grozno na živce. Sama sebi grem na živce, ker še vedno ne zlezem v prednosečniške obleke. Pa bo otrok zdaj star že dve leti.  

Imam pa doma enega športnega fanatika, ki poje vse, prime se ga pa čisto nič. Mislim, da na sebi nima niti grama maščobe, vsak večer pa se baše s čokolado in sladkarijami. Jaz se pa še od zraka redim user posted image  Je pa tudi mož bolj zadovoljen, da sem shujšala nekaj kg.

Sem pa zadnjič imela debato na to temo z mojim sodelavcem, ki mi je dala misliti. Saj ne rečem, da vsi moški tako mislijo, ampak on očitno ja. Jaz sem itak mnenja, da ko se poročiš (oz. si v resni zvezi), je to v dobrem ali slabem in preveč kg, na to res ne more vplivati. Ta moj sodelavec pa trdi, da to sploh ni res. Da se je on poročil z žensko,ki je imela vzemimo 55 kg in mu je bila telesno privlačna, če bi se pa zredila za 20, 30 kg, pa bi njega to grozno motilo. In kako bi se jaz počutila, če bi namesto postavnega moža, kot ga imam, imela doma zavaljenega deca, ki bi se samo na kavču valjal in se basal s hrano. In moram rečt, da nisem več tako prepričana v moje "v dobrem in v slabem".  Kaj pa vi mislite? Tako iskreno. Globoko v sebi priznam, da mogoče pa ne bi bila najbilj zadovoljna.  V bistvu niti ne vem.
Ampak tu govorim o odvečnih kg, ki so posledica nažiranja s hrano in ne-miganja. Ne o nekih zdravstvenih razlogih.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 21.3.2007 11:48:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.3.2007 11:43:31   
janapan
Nikoli nisem bila debela, vedno sem bila taprava - na začetku je moj imel kar nekaj pripomb o tem da bi lahko imela bolj športno postavo, da bi lahko imela mal lepšo zadnjico, pol so sledili taki prikriti komentarji glede hrane.  Vsake toliko sem šla na dieto ampak nikoli zaradi njega, vedno zaradi sebe. No eno leto sem se spravila v fitnes hodila tja 8 mesecev vsak dan skupaj z dieto shujšala sem 7 kil (pa še pretvorba v mišično maso) - no pa sem imela športno telo in moj je kmalu priznal da so mu lepše moje normalne obline...od takrat ima prav rad moje telo tako kot je - meni osebno prav lepo.
zaradi sebe pa še vedno grem vsake toliko časa na kakšno dieto---moj moto  + 3 - 3.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.3.2007 11:45:27   
lemavrica
Vedno ko hujšam hujšam samo zaradi sebe, ker se jaz bolj počutim, sem boljše volje,... in vse to tudi vpliva na odnos. Da bi mi pa moj kar koli pametoval v tej smeri ali celo grozil da me bo pustil ga pa sčevljam da se kar kadi za njim.
Zanima pa me ali so te ženske res toliko brez samozavesti da se putijo takim tipom.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.3.2007 11:48:44   
Dejča
Če bi hujšala, bi hujšala zase, ker mi na sebi ne bi bilo všeč, če bi imela 10 kg viška. Takoj, ko vidim, da sem nabrala kaj odvečnih kg, začnem malo bolj migati (razen zdaj v nosečnosti). Na drugih me ne moti, če so le videti zadovoljni sami s seboj - pri partnerju pa ne bi bila tako prizanesljiva, saj mi je dosti bolj všeč take športne postave, kot je sedaj, in da se ne zadiha že po pol km sprehoda.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.3.2007 11:49:34   
mišk
Jezna sem ko hudič, sam ko pomislim na to! Men se ne da hujšat, če pa bi že hujšala ne bi zaradi sebe in ne zarad fanta, k on me obožuje takšno kakršna sem, hujšala bi izključno zarad drugih, da zaprem tiste hudobne privoščljive goflje!! Najbolj na k.... mi gre, ko mi katera "kolegica", brez da jo karkoli vprašam začne govoriti kakšne vaje bi bile najbolj primerne za moje boke!!
Al pa mami mi doma nonstop kaže neke nove diete. Ja, če bi hujšala, bi zarad drugih, kajti kaj ti nuca če si sam s sabo zadovoljen, ko pa drugi niso al ka!!
Alergična sem, če mi kdo omeni dieto!user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.3.2007 11:51:32   
Anonimen
če bi mi dec težil zarad kil bi hit vidu kje so vrata! hujšam izključno zase pa za moje cune k mi ne grejo na vamp :( hudič! user posted image

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
21.3.2007 11:52:15   
Anonimen
Da se je on poročil z žensko,ki je imela vzemimo 55 kg in mu je bila telesno privlačna, če bi se pa zredila za 20, 30 kg, pa bi njega to grozno motilo.

Enako, kot bi mojega poslušala. Ne, njemu tudi ne bi bilo prav, da se zredim za 20 kil, je bil zadnjič, ko sem shujšala zelo zadovoljen. Zdaj se redim nazaj, pa me že postrani gleda, sicer sem daleč od DEBELOSTI, ampak sama sebi nisem všeč in mi grejo na živce ti cm okoli pasu in na riti. Mater, spet se bo treba v roke vzet user posted image

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.3.2007 11:56:18   
Taula
Jaz sem se nekaj časa družila z tipom ki je bil obseden z videzom manekenk. Vedno mi je težil da naj merkam kaj naj jem, pa da se v meni skriva''manekenka'', ko sva šla ven enkrat v slaščičarno je naročil zase tortico, in rekel natakarici da jaz pa ne bom nič jedla ker ne smem. user posted image  Ja valda sem si mislila in naročila dva kosa torte.user posted image Vedno sem mu nazaj težila da naj se zase briga in naj teži svoji punci ne meni.  Blazno mu je šlo tudi v nos če sem pred njim jedla čokoladko, tako da sem vedno ko sva kam šla potegnila iz torbice kaki Milky Way in rekla če bo bajt.user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.3.2007 11:58:05   
Anonimen
Taula user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.3.2007 12:00:54   
Taula
Taula

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.3.2007 12:23:06   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Sem pa zadnjič imela debato na to temo z mojim sodelavcem, ki mi je dala misliti. Saj ne rečem, da vsi moški tako mislijo, ampak on očitno ja. Jaz sem itak mnenja, da ko se poročiš (oz. si v resni zvezi), je to v dobrem ali slabem in preveč kg, na to res ne more vplivati. Ta moj sodelavec pa trdi, da to sploh ni res. Da se je on poročil z žensko,ki je imela vzemimo 55 kg in mu je bila telesno privlačna, če bi se pa zredila za 20, 30 kg, pa bi njega to grozno motilo. In kako bi se jaz počutila, če bi namesto postavnega moža, kot ga imam, imela doma zavaljenega deca, ki bi se samo na kavču valjal in se basal s hrano. In moram rečt, da nisem več tako prepričana v moje "v dobrem in v slabem".  Kaj pa vi mislite? Tako iskreno. Globoko v sebi priznam, da mogoče pa ne bi bila najbilj zadovoljna.  V bistvu niti ne vem.
Ampak tu govorim o odvečnih kg, ki so posledica nažiranja s hrano in ne-miganja. Ne o nekih zdravstvenih razlogih.

Se strinjam s tvojim sodelavcem. Mene že malo skrbi, ker moj dragi pridno nabira kilograme (vako leto ima 1 kg več) in to pomeni, da jih ima zdaj že preko 90 kg. Sicer kaj dosti ne komentiram, me pa skrbi kam bo to še peljajo, ker kakšnega ogromnega trebuha res ne bi rada imela zraven sebe user posted image .
Prihaja pa pomlad in zopet bova skupaj laufala, tako da upam, da bo miganje kaj pomagalo.

V bistvu je pri nas bolj problem "jaz in partnerjevi kilogrami" user posted image  

< Sporočilo je popravil Olivija -- 21.3.2007 12:25:26 >

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.3.2007 12:24:22   
Taula
No iskreno povedano če bi se moj zredil ene 30 kg tudi ne vem če bi me privlačil.user posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.3.2007 12:28:06   
Anonimen
Kadar sem in ko bom spet hujšala, sem vedno zaradi sebe, svojega počutja in svoje samozavesti. Moža niti malo ne moti nekaj odvečnih kilogramov. Če bi se sicer totalno zapustila, bi ga motilo, ker tudi jaz ne bi uživala v pogledu na gmoto špeha, če bi se on zapustil, samo to bi se res morala ogromno zrediti, da bi mi kaj rekel. Njega celo toliko ne moti, da me niti spodbuja ne v hujšanju, ko jaz to rabim in želim. Pravi, da mu je všeč velika rit.user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
21.3.2007 12:31:47   
srki
Zaradi sebe, zaradi zdravja. Nimam problemov s kg, vendar me motijo nekateri predeli telesa, npr. trebušček oz. odvečna koža in nekaj celulita. Moj pa mi ni še nikoli rekel, da ga zgoraj našteto motiuser posted image . Če  pa ga, pa njegov problem, ne mojuser posted image .

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.3.2007 12:46:14   
m76
[quote]In kako bi se jaz počutila, če bi namesto postavnega moža, kot ga imam, imela doma zavaljenega deca, ki bi se samo na kavču valjal in se basal s hrano. In moram rečt, da nisem več tako prepričana v moje "v dobrem in v slabem"[/quote]

Mene že malo skrbi, ker moj dragi pridno nabira kilograme (vako leto ima 1 kg več) in to pomeni, da jih ima zdaj že preko 90 kg. Sicer kaj dosti ne komentiram, me pa skrbi kam bo to še peljajo, ker kakšnega ogromnega trebuha res ne bi rada imela zraven sebe

No iskreno povedano če bi se moj zredil ene 30 kg tudi ne vem če bi me privlačil

Men je pa to tkoooo grdo... Moj mož si je tudi v 15 letih kar sva skupaj nabral nekaj kg viška ( po njegovem mnenju preveč) pa jih niti ne opazim. Saj ga ljubim zaradi njega samega, privlači me  z ali brez tistih takoimenovanih odvečnih kg. Vsak predel njegovega telesa mi je še danes všeč in mi požene kocine pokonci ko me objame. Tako kot pravi Srki v podpisu: KDOR IMA LEPO SRCE, NE POTRBUJE LEPEGA OBRAZA.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.3.2007 12:49:25   
Taula
Ja jaz iskreno povem. Nekaj kg vem da me ne bi motilo, samo ene 30 kg, da bi imel trebuh tak da še tiča ne bi več čezenj videl..to pa ne vem ali bi me še seksualno privlačil. Nisem pa rekla da bi ga zapustila, ampak bi šel na dieto poba.user posted image

(odgovor članu m76)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.3.2007 12:50:40   
Anonimen
Veš Taula,dober gospodar ima orodje pod streho.user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
21.3.2007 12:52:22   
Taula
Veš Taula,dober gospodar ima orodje pod streho.

Ne bi vedela, sem devica.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.3.2007 12:56:59   
tanikaa
Hujšam zaradi sebe. Ker moj ded sploh ni opazil, ko sem se zredila za 18 kg user posted image  In nikakor mu ni bilo jasno, zakaj sem tak nesrečna user posted image  No, ko sem shujšala, pa mu pokazala tiste hlače od takrat, ko sem mela 80 kg pa je samo čukasto gledal: A da so to res tvoje hlače???

Ne, od moje prababice so kreten. user posted image

Tak sem potem dve leti držala 63 kg, se zdaj ponovno zredila za 8 kg, in zdaj hujšam. Rabim samo še 4 kg. user posted image  In zopet mu ne gre v glavo, zakaj???

Nikoli mi ne gleda v krožnik, nikoli ne komentira mojih pojedin. Je pa suhec. No, malo trebuščka je že pridelal ampak meni je še itak zeeeloooooooo seksi. user posted image user posted image

In na srečo nikoli nisem mela tipa, ki bi mi težil zaradi kil. No, roko na srce, nikoli nisem bila debela. Razen pri tistih 80 kg. Ampak to je zgodovina. Ker pri 63 kg se počutim fantastično. Samozavestno. In ni problemov pri zavezovanju čevljev user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu m76)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?