|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne?
21.3.2007 11:54:37   
Meggi
Baguska, tolaži se zdaj da nisi edina, tako kot se poskušam jaz. Samo je pa kot praviš res velika razlika med jezna in žalostna. Ko te pri slednjem ignorira, še kako te v duši špika.

Ne, vem poskušam se sprijazniti daeni pač nimajo te senzibilnosti in konc. A vem, da si jaz takih ne želim- sploh za svojga partnerja. In kaj naj zdaj naredim, ga naj spodim čez vrate- to bi bilo najlažje.  grrrrr.

Sam ni tak simple- ne rečem pa da ne pomislim na to easy varianto. Sam kaj češ pol z leti, pa otroci,... ko vidiš da ga spremenit ne morš, razlagaš s pogovori, pa jih tako hitro popusti, kot bi govoru steni,... če si zelo na podnu je za zjokat,...

Men gre to full na živce, ko vidijo samo svojo rit, kako so zmatrani, od službe, od tea če ti gre po otroke v vrtec, če se naje,.... če gre srat,..... in ti ga morš poslušat, razumet,... ker sploh če ti nimaš službe,... si servis za vse te baldorije. Sory tud js sn človk.

In sprašujem drage porotnice. Kaj naredite potem? Ko vidite, da pri naj bi ibl najdražji, ne dosežete nič. Se zjočete, se komu zaupate, no na RR je seveda tud možn odgovor. Je pa morda tzako res, da v takim primeru dobiš zelo različne odgovore, kot se  vidi iz tega primera!!!

Punce morda je kriv kak PMS, kaka luna,.... in upajmo na boljše čase.

Sam iz tovrstnega gnoja se ne dela uporaben kompost!!!!

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.3.2007 12:42:10   
Anonimen
Midva sva tko..hmm najvec je odvisno.. zakaj je kdo zalosten..?!

Zakaj pa si ti tko zalostna?

Kadar nas partner spravi v zalost.. je obicajno to zato, ker nas na uposteva.. ?! user posted image

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
21.3.2007 13:02:19   
tanikaa
Baguska. Probaj z drugačnim pristopom. Pejd k njemu, se lepo stisni k njemu, pa mu povej, da si pač žalostna in da rabiš malo cartanja. Potem mu povej, da ti ful paše, da se že počutiš malo bolje in da je fajn, da ga maš. Daj mu na začetku občutek, kak ga maš rada, kak ga rabiš in predvsem, da te v najtežjih trenutkih potolaži prav njegov objem. Probaj. Saj izgubiti nimaš nič.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.3.2007 13:06:46   
baguSka
da te v najtežjih trenutkih potolaži prav njegov objem

ja to me pa res... prav rabim ga...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
21.3.2007 13:30:55   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

da te v najtežjih trenutkih potolaži prav njegov objem

ja to me pa res... prav rabim ga...

Potem pa mu to povej. Pokaži. Moški se mora počutiti pomembnega, močnega. Lovci pač. Daj mu ta občutek in velika vejetnost je, da boš tudi ti dobila tako potreben objem in tolažbo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
21.3.2007 13:32:13   
Meggi
Sam je še pa zdaj nisn dobla odgovora! Zakaj si moški tako težko priznajo, da je neki narobe, in da so za slabo razpoloženje odgovorni tudi oni. Mene to full pali, pol te da,  pa na ignore- pa amen.

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.3.2007 13:36:03   
baguSka
Ja Meggi to pa tud mene zanima...user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
21.3.2007 13:37:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

U bistvu sem dobila obcutek, da vsakic ko mu kaj pojokam, da je on preprican, da je kriv za vse in zacne brant, se predno sploh dojame poanto... In obcutek imam, da vedno hoce, da je po njegovo in da ima on vedno prav... Mah sploh ne vem vec nic. Ne poznam se vec take... Zal niti njega. Sem mislila da ga, pa zdej ne vem vec...user posted image  Grozne obcutek, da se niti pogovarjat vec ne morem z njim, ker me je vedno bolj strah njegove reakcije...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja problem bi znal bit tole.. predvsem to.. da hoce, da je vedno po njegovo.. kar je tocno to.. da te ne uposteva..

In ce ima cilj.. da bo po njegovo.. pol se tudi tezko kej pogovarjas. ker bo vedno vse tko obrnu.. da bo spet po njegovo.. po mojem bi te moral pac poslusat da poves vse kar zelis.. in potem kaksen dan nic nazaj reci.. ampak samo premlet.. kar si mu povedala.. in potem lahko tudi kaj rece.. ni pa nujno.. ker kaj pa lahko sploh reces?

Ali si dojel.. da se drugi v taksni poziciji pocuti zelo slabo.. ali pa nisi dojel..?! Samo to dvoje je mozno..
Ker gre pri teb za dokaj frisno vezo a ne..?! Ce prav pomnim.. potem sem zihr.. da bo zmogu te samo poslusat in biti tiho.. in potem to premleti.. in te v bodoce upostevat.. 

In to da te je strah se pogovarjat.. ker te je strah reakcije.. user posted image  To se v partnerstvu nikoli ne bi smelo zgodit..  Ce te je strah.. rect kar zelis.. potem njegova reakcija ni tko nedolzna.. in mogoce bi bilo dovolj samo to.. da bi se je zavedal..

Ko enkrat tkole pises na forumu.. je nujno.. da te poslusa.. da poves kar hoces.. in da je pri tem cist tih.. brez ene pripombe..
Probaj mu to predlagat..

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
21.3.2007 13:38:21   
baguSka
Zakaj pa si ti tko zalostna?

Kadar nas partner spravi v zalost.. je obicajno to zato, ker nas na uposteva.. ?!

Ne vem.... Mogoce je blo to namenjeno meni... user posted image

Pa bom vseeno odgovorila tud jaz:

jaz sem zalostna konkretno zaradi njega... sva se pac sporekla glede necesa in me niti priblizno se mi zdi noce.... hm ja... upostevat... slisat... kaj ti jst vem kaj... ampak kot da bi razlagala steni... to me full zalosti... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
21.3.2007 14:31:18   
Meggi
točn zato gre- al je to moški ponos, al misl da je najbolj pameten, čeprav morda ve da ni, sam ga to matra,... težo je razumet to moško psihologijo!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
21.3.2007 14:44:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Sam je še pa zdaj nisn dobla odgovora! Zakaj si moški tako težko priznajo, da je neki narobe, in da so za slabo razpoloženje odgovorni tudi oni. Mene to full pali, pol te da,  pa na ignore- pa amen.

Tega si sploh ne priznamo tezko.. mogoce vam malo tezje kdaj priznamo.. ampak sebi pa cist enostavno..
Jst recimo nardim v laifu fuuuuull velik napak.. nadpovrecno velik... konstantno nekaj na dan.. ampak dvomim, da gre ena mimo mene.. da se ne bi vprasal.. zakaj sem jo naredu... in noben problem mi ni.. si oprostit cisto vse.. v trenutku..

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
21.3.2007 14:51:32   
Meggi
ja dragi Tjazy- seb ja kaj pa to javno no pred tvojo partnerko priznati? Je to druga muzika? Al si ena redka izjemica?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
21.3.2007 15:02:13   
ronja
Potolaži me. Teži, kaj je narobe, dokler ne povem. Itak si vedno poveva. Če je eden od naju žalosten zaradi kake **** zadeve, ki se partnerja ne tiče direkt oz. ni partner "kriv" za žalost, potem itak vsak sam takoj pove, zakaj je žalosten in se user posted image na drugem.

Če pa je partnerjevo obnašanje vzrok za žalost, pa je malo težje povedat, ampak sva se oba navadila, da bezava v drugega, dokler ne pove, kaj ga mori.

Midva sva oba bolj občutljivčka in rabiva, da je takrat drugi nežen, če bi se drugi samo umaknil, bi se zaprla, oba. Tako da je že tak najbolj prav:) Čakanje pri nama ne pomaga, če je nekdo žalosten, to ne mine kar samo od sebe... Pa vsekakor je lažje, če imaš nekoga ob sebi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
21.3.2007 15:13:36   
Meggi
Bravo Ronja za vašo taktiko!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.3.2007 15:13:37   
Anonimen
Moj me zelo zaskrbljeno opazuje in sprašuje kaj je narobe. Ko mu povem, je masimalno potrpežljiv, me podpre, potolaži, se dela norca iz sebe, vse, samo da ne bi bila žalostna. To mu pa res moram priznat, da je zelo tenkočuten do mene.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
21.3.2007 15:19:52   
ronja
Megi, zato, ker ne vejo kaj naredit. In dokler se ne spomnijo, se jim zdi brezveze karkoli, saj itak ne vejo, kako bi stvar popravili. Ko jim parkrat daš vedet, da ti že pogovor ful pomaga in dejansko rešiš stvari na ta način, pa se jim to začne zdet način reševanja problemov in nehajo to delat. Vsaj po mojih izkušnjah.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 41
22.3.2007 9:36:54   
Anonimen

ja dragi Tjazy- seb ja kaj pa to javno no pred tvojo partnerko priznati? Je to druga muzika? Al si ena redka izjemica?

Zakaj pa bi bilo treba to priznat pred partnerko? user posted image   Kaj bi ji to pomagalo?

Obicjano sem tiho.. kr velik sem tiho.. moja prau da prevec.. ampak men je fuul vsec tko.. Sej to je na nek nacin priznanje.. ce se ne branim.. in ce nc nazaj ne recem.. A ne?!

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
22.3.2007 10:22:52   
Meggi
Tjazy, mene pa to full p. , da je tiho. S tem smatram, da me je ignoriru, da mu moje besede ne sedejo. Če se noče pol pogovorit je to b.v. Oprosti. V tem primeru tišine, si lahk vsak nadri svoj scenarij, kar pomenio da sta lahko full kontra. Žal.

Drgač vidim, da res kr razmišljaš o teh psiho temah, tak da ti tud ne verjamem da si tolk velik tiho, za domačimi stenami. Kr pogumno z jezikom opletat, tako ali drugače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
22.3.2007 12:02:52   
Anonimen

Kr pogumno z jezikom opletat, tako ali drugače.

user posted image user posted image user posted image  sam, da ga ne bo potem zenka mela povn kufr hehe...k se moski tkole odpre je loh se "hujsi" kakor "najhujsa" babnca...hec

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
22.3.2007 16:46:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

user posted image user posted image user posted image  sam, da ga ne bo potem zenka mela povn kufr hehe...k se moski tkole odpre je loh se "hujsi" kakor "najhujsa" babnca...hec

Ja..itak.. tega se jst bojim.. pol pa kr molcim.. user posted image

Sej kdaj pa tud kej povem.. no.. kadar mi pase.. :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
22.3.2007 19:24:06   
caillou
POnavadi imava dolge pogovore in na koncu me vedno pripelje do tega, da nič ni tako hudo, kot sprva zgleda. Do sedaj je imel še vedno prav.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
26.3.2007 5:38:44   
Temari
Ko sem žalostna, mi vedno reče, da me ima rad in da stoji ob meni, pa ni važno kaj se zgodi. Ne dreza vame in mi da čas ter prostor, da mu povem, kaj me muči.

Če pa sem slabe volje, potem me pusti čisto pri miru. To še posebej velja v primeru, če me kaj zmoti pri popoldanskem obisku meževe dežele, ker takrat znam biti vsa pasja. user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 47
26.3.2007 12:56:26   
Anonimen
Tudi moj partner različno reagira, odvisno od volje. Če je on tisti, ki je kriv burno reagira. Imam občutek da me ne razume kaj mu hočem povedati, stvari jemlje drugače. Jaz sem preveč občutljiva in naš pogovor poteka  v smislu - kreganje, moj jok. Ne vem več kaj naj naredim, da se bomo v miru pogovorila. Mislim da je vse preveč stresno: urejanje stan, otroci, stari st., služba. Mislim da sem v globoki krizi in on tega ne razume. Meni se zdi da smo premalo skupaj, on pa tega ne tako pogreša. Kaj naj naredim?

(odgovor članu Temari)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?