Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 20.3.2007 23:45:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Se ne morete same sprostiti, povedati svoje občutke. Vas nekaj teži. Kakšen pristop uporabi? Partner, seveda, ki bi naj bil najbližji. Če sploh ga! Vas pusti, da preidete krizo- v smislu, se bo že nehala mulit? Stopi, do vas, poskuša mirno napeljati pogovor,... Pripravi atmosfero, da se lahko sprostite, odprete,.... ??
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 20.3.2007 23:48:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Naredi točno tisto, kar meni najbolj paše... odmakne se iz mojega vidnega polja in poskuša obdržati zvoke v stanovanju na minimumu, da ne znorim. In me pusti, da vse prespim.
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 20.3.2007 23:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojemu je pa vseeno
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 20.3.2007 23:59:54
|
|
|
|
Anonimen
|
in meni se to ne zdi smešno. Se počutim razočarano, osamljeno in da vedet, da se mu J. za tebe.
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 0:00:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče ne glih to... mogoče je samo nedojemljiv za takšne stvari... saj poznaš "macho-simptom", a ne?
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 0:13:42
|
|
|
|
Anonimen
|
misliš uno žival na b.... bi rekla ja. A rogov mu ne morš kr požagat. Js sn obupala
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 0:16:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot naslov tistega balkanskega filma "Mrtav - ladan" (mrtvo hladen). Pa saj je moj Kamikaza tut tak, po eni strani. Samo je pa res, da je tak zato, ker sm mu glede tega jst rekla, da mora bit. Navajena sm sama reševat svoje probleme in u bistvu ga spodim stran od sebe, če hoče kej preveč pomagat. Pravzaprav postane on glavni krivec za vse, če je takrat u moji bližini. Pa je pogruntu, da je bolš, da se odmakne.
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 0:41:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma hec je bil.. Ni mu vseeno, vendar ve da mi ne sme blizu ker bom slabo voljo še nanj strsla.. Se raje nekje sama pomirim,potolažim..
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 7:41:09
|
|
|
|
srki
|
Moj me pusti pri miru pa ne v smislu, da se mu je** za mene. Verjetno zato, ker tudi on takrat najbolj rabi mir in samoto. Mene to ne moti.
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 8:40:38
|
|
|
|
Dream
|
Meni ga še ni uspelo "zdresirat", naj me pusti pri miru, da se bom že sama sestavila skupaj... In potem kar naprej poslušam vprašanja, če je on kaj kriv, če je kaj naredil narobe, če sem jezna nanj... Grrrr... Vsa ta vprašanja zadevo samo še poslabšajo. No, upam, da mi ga uspe navadit na to, da pač ne morem bit non-stop prekleto dobre volje, ampak včasih tudi mene kaj zalomi.
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 9:00:34
|
|
|
|
muška
|
Moj me ignorira, nikoli ne vpraša kaj je narobe (včasih mi tako paše, včasih bi se pa rada zjokala na njegovem ramenu) , ponavadi začne še robantit in se spoka od bajte in me seveda pusti samo z otrokoma. Zelo po moško P:S: danes ne jemat 100% resno mojih izjav o moških, ker sem trenutno ZELO jezna nanj-e
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 9:11:21
|
|
|
|
MALINČICA
|
Meni takrat vedno reče "kaj je narobe lubček?", potem jaz nekajkrat rečem da nič, pa on reče, "če te pa poznam...", nato pa mu povem kaj me muči in me zmeraj nekako pomiri in skuša rešit problem, če je v njegovi moči, drugače pa je res zmeraj na voljo in obziren, to res spoštujem na njemu, ker to pač rabim. Da se lahko zmeraj nanj naslonim.
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 9:28:24
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška P:S: danes ne jemat 100% resno mojih izjav o moških, ker sem trenutno ZELO jezna nanj-e Ja, kaj hudega ti je pa ušpičil?
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 10:30:33
|
|
|
|
baguSka
|
Moj me ignorira, nikoli ne vpraša kaj je narobe (včasih mi tako paše, včasih bi se pa rada zjokala na njegovem ramenu) , ponavadi začne še robantit in se spoka od bajte in me seveda pusti samo z otrokoma. Zelo po moško P:S: danes ne jemat 100% resno mojih izjav o moških, ker sem trenutno ZELO jezna nanj-e Tocno to isto sem hotla zdele sama napisat. Od prve do zadnje besede. Samo brez otrok... In zdele ga prekleto rabim ze dva dni, on pa me 'veselo' ignorira. Jeeeeeeej.
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 10:34:54
|
|
|
|
baguSka
|
in me zmeraj nekako pomiri in skuša rešit problem, če je v njegovi moči, drugače pa je res zmeraj na voljo in obziren, to res spoštujem na njemu, ker to pač rabim. Da se lahko zmeraj nanj naslonim joj blagor teb... sicer niti ne pricakujem da bi resil problem... razen ce se tice njega... ampak vsaj ramo bi lahko prslonu... kot moski, ki me ima rad... tako pa imam vedno obcutek, da mu grem na zivce takrat ko sem slabe volje in komaj caka, da se pomirim... in potem je se on tisti, ki caka, kdaj bom prisla do njega vsa nasmejana in dobre volje, kot da se ni nic zgodilo... ne vem no... meni to ni cist prevec vsec... sploh zato, ker me niti ne vprasa kaj je narobe... no kakor kdaj... mah kot sem rekla: danes z rezervo, ker sem jezna in zalostna in razocarana...
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 10:38:18
|
|
|
|
tanikaa
|
Pa kaj je danes z vami babe? Vse ste razočarane in žalostne. Pišuka. Sem res edina dobre volje??? Ej, pa saj mate rr. Dajte potarnajte tukaj. Prej ali slej bodo tudi dedci meli slab dan. In takrat....ko jih je****. Spokajte v trgovino. Pa naj sami doma čepijo s svojimi problemi. Mi butaste krave smo jim pa vedno na razpolago za njihove probleme. Predlagam upor. Ste za
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 10:40:14
|
|
|
|
baguSka
|
Predlagam upor. Ste za Jst sm ze na tej fazi... Ker on ignorira mene, tud jaz ignoriram njega... Upam da tole ne bo trajal predolg...
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 10:44:43
|
|
|
|
baguSka
|
U bistvu mi je zelooo zanimivo zdele, ker sem glih tko zalostna in besna in razocarana... In sem glih tuhtala o tem, zakaj je on tak, da me ignorira... in da bi partner pac mogu stat ob strani, ce drugace ne, vsaj tko, da nastavi ramo... take so pac moje izkusnje... In potem odprem RR in zagledam tole temo!?!?!?! Nic jasno. Zakaj glih zdaj, ko JAZ razmisljam o tem!? In potem berem vase odgovore... in vidim, da u bistvu nimam edina tacga partnerja... Edina razlika je ta, da vam to ugaja, jaz pa potrebujem ramo... S to razliko tudi, da takrat ko hocem da me ignorira me noce ignorirat, takrat ko pa nocem, da me ignorira, takrat me pa ignorira...
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 10:58:49
|
|
|
|
Slončica
|
Me pusti pr miru,vzame malo in psa pa grejo vn al pa grem jst tko da se ne gledamo.Al pa grem joggat pa se zgonm v hrib in ko pridem nazaj sem itak tok fuč da me ne gane niti atomska bomba v bajti.Velik fizičnega napora pa slaba volja izpuhti ostane samo muski fiber
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 11:05:23
|
|
|
|
tanikaa
|
Baguska, a si mu vse to povedala? Mogoče pa ne ve, kaj rabiš in kaj pričakuješ. Daj pogovori se z njim. Iz izkušenj ti povem .... mula ne pomaga. Samo poglobi problem. Žal.
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 11:07:54
|
|
|
|
baguSka
|
Cist tko mimogrede. Mene pa zanima neki: Al se me pogovarjamo o trenutkih ko smo zalostne al o trenutkih ko smo sitne!? Ker zame to ni eno in isto!!!!! Takrat ko sem sitna ga hocem cimdlje, ko sem zalostna ga pa rabim!!!! Cist tko, da ne bo pomote...
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 11:11:50
|
|
|
|
baguSka
|
Daj pogovori se z njim. Sem skusala... Pa mam obcutek, kot da govorim steni...
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 11:22:53
|
|
|
|
baguSka
|
U bistvu sem dobila obcutek, da vsakic ko mu kaj pojokam, da je on preprican, da je kriv za vse in zacne brant, se predno sploh dojame poanto... In obcutek imam, da vedno hoce, da je po njegovo in da ima on vedno prav... Mah sploh ne vem vec nic. Ne poznam se vec take... Zal niti njega. Sem mislila da ga, pa zdej ne vem vec... Grozne obcutek, da se niti pogovarjat vec ne morem z njim, ker me je vedno bolj strah njegove reakcije...
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 11:29:13
|
|
|
|
muška
|
Al se me pogovarjamo o trenutkih ko smo zalostne al o trenutkih ko smo sitne!? Ker zame to ni eno in isto!!!!! Takrat ko sem sitna ga hocem cimdlje, ko sem zalostna ga pa rabim!!!! Cist tko, da ne bo pomote... enako! Ko sem sitna se spravim ven, najraje v trgovino in si nekaj lepega kupim , grem na spreod , .... karkoli samo da grem stran, ker če ostanem doma se skregava na mrtvo, ker najdem celega hudiča napak , ko sem pa žalostna pa bi ga rada imela o sebi, da bi malo počvekala, da bi se stisnila, .... karkoli samo da bi mi nekdo dal vedet, da bo bolje, pa da mi da kak nasvet, pa naj bo totalno butast, samo da vidiš pa nisi sam,....
|
|
|
|
RE: Kako reagira partner, če ste ve žalostne? 21.3.2007 11:54:06
|
|
|
|
mišk
|
Moj pa reagira različno. Če je on in njegovo obnašanje vzrok moje žalosti, mi reče da pretiravam in da si narobe predstavljam, če pa je karkoli drugega vzrok me pa ful tolaži, hoče razvedriti in če je res hudo tudi joče z menoj.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?