|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plačilo prekrška-pravnice/ki pomoč prosim
20.3.2007 21:42:23   
beti 1
Živjo!

otobra 06 sem parkirala na pločniku in po Murphyju dobila listek. Položnice seveda nisem plačala. V začetku marca je mož dobil plačilni nalog, saj je avto pisan na njega. Od prevzema naloga je že več kot osem dni, zato ne moreva več vložiti zahtevka za sodno varstvo. Zanimivo se mi pa zdi, da nikjer na plačilnem nalogu, niti v spremljajočem tekstu ni naveden rok plačila. Ali je to standard, ali lahko to kako izkoristim. Ali lahko kljub pretečenemu roku osmih dni mož še vedno pošlje pritožbo, ker ni bil on povzročitelj prekrška? Kdaj postane plačilni nalog pravnomočen?
Hvala za odgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plačilo prekrška-pravnice/ki pomoč prosim
20.3.2007 22:26:09   
Anonimen
Uf, ta bo pa težka. Avto je bil parkiran kjer je bil in položnica je prišla na podlagi številke registrske tablice oz. lastnika le te. Isto se je men zgodilo na Zaloški, mimo tega nisem mogla. Plačaj, da ne pride do izterjave preko dursa, ker položnica bo na hitro višja kot je sedaj.

(odgovor članu beti 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2007 22:29:03   
beti 1
Živ! A si ti imela rok plačila kje napisan, ker na moji položnici ga ni. Piše samo, da če plačam v osmih dneh po pravnomočnosti da lahko plačam le 50%, do kdaj moram plačat celoto pa nič ne piše nikjer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2007 22:40:37   
Anonimen
Sem dobila isto po pošti in isto je pisalo. Itak pa si dobila po pošti in oni nazaj povratnico. Šteje se pa prvi dan podpisa povratnice. 8 dni pa je rok plačila prekrškov, tud če ne piše.
Jest nisem plačala, sem pa dobila od davčne po nekej časa 10.000 sit, še vedno nisem plačala, čez nekej časa pa 15.000 sit. Pol sem pa vidla, da bolš, da se ne zajebavam. No, mi ni bilo treba niti plačat, sem ravno takrat dobila nakazano dohodnino in so mi kar tam trgali.

(odgovor članu beti 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2007 10:15:55   
kalbo
Pa kaj bi ti pravzaprav rada? Ne plačala, zavlačevala al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2007 7:24:25   
srki
Plačaj, pa imaš mir, ali pa jih pokliči in vprašaj, kako je na stvari.

Jaz sem zadnjič tuid dobila plačilni nalog, pa sem rajši plačala, da imam mir.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2007 21:59:21   
beti 1
Sem že plačala.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?