|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: dober ginekolog v mbju
27.3.2007 15:26:18   
lilprincess
Pozdravljene!

A ima katera Kopše - Berčičevo? Kako je ona kaj?

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.3.2007 21:13:48   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: arobic3

sorry ker tak dolgo rabim da ti odgovorim, pokliči pa vprašaj ker nevem če še sprejema samo mislim da še, evo telefonsko 022502706. Pa veliko sreče. Upam da te sprejme ker je res full fajn fsaj meni no. Pa javi kako si zrihtala

user posted image  Hvala, sem komaj danes vidla, da je privat user posted image
Mi sploh ni žal denarja, sem do sedaj hodila na Fontano (Nina Čas-Sikošek).
Ma ne bom več razmišljala, grem k Miglarju!!! user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 27.3.2007 21:14:10 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu arobic3)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.3.2007 18:07:58   
arobic3
 Kaj pa je na robe s tem če je privat? Saj dela s koncesijo in ni plačljivo- pač po želji. bay

DREJČI

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.3.2007 21:51:19   
tosja

Kaj pa je na robe s tem če je privat? Saj dela s koncesijo in ni plačljivo- pač po želji. bay

user posted image  Nič ni narobe s tem. Saj ti nič nočem! user posted image  user posted image  user posted image
 Seveda vsak po svoji želji!!! user posted image

(odgovor članu arobic3)
Neposredna povezava do sporočila: 29
30.3.2007 23:12:31   
arobic3
sorry, saj vem da mi nič nočeš, samo zanimalo me je kaj te pri tem moti, a imaš kake slabe izkušnje z privat, al kaj drugega.

DREJČI

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
31.3.2007 8:27:21   
Wilson
Mojca Kopše je ful dober ginekolog, prej je delala v bolnišnici, sedaj pa v zdravstvenem domu. Je prijazna in strokovna. Ne vem pa, kakšna je sestra, ki dela pri njej. Lp

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.4.2007 11:13:40   
tosja

sorry, saj vem da mi nič nočeš, samo zanimalo me je kaj te pri tem moti, a imaš kake slabe izkušnje z privat, al kaj drugega.

user posted image  Kot sem že povedala, sem hodila na Fontano (dr. Nina Čas Sikošek), za ne tako malo plačila sem imela občutek, da bi se moralo končat preden sem vstopila...user posted image , pa še vprašanje (pogovor dolg 1 min ti zaračunajo user posted image ) To je moja edina izkušnja z G user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu arobic3)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.4.2007 11:14:49   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Wilson

Mojca Kopše

Wilson, prosim navrži še kaj user posted image , morda telefonsko user posted image

Hvala! user posted image

(odgovor članu Wilson)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?