sonce21 -> RE: dober ginekolog v mbju (22.3.2007 9:42:48)
|
Da še jaz dodam svoj piskerček. sama sem bila pacientka dr. Završnikove v Dispanzerju za žene. Prvih 6. mesecev moje nosečnosti je sploh nisem videla (je bila v bolniški). Vsakokrat, ko sem prišla na pregled je bil drugi ginekolog (predvsem tisti, ki so že za v penzijo- nočem biti nesramna, ampak niso imeli nobenega občutka). Da ne govorim o lončkih za pregled urina. Za vse nosečniceso imeli ENEGA, ki ga je MS pred mano samo malo splahnila in mi še mokrega potisnila v roke. Pa da ne govorim o telefonih, vdiranju v sprejemno ambulanto, čakalnih dobah (tudi 3 ure in več). Ko sem nazadnjee bila tam (v 5 m. nosečnosti) sem jokala, ko sem šla ven, tako sem bila razočarana. Pa sem še isti dan odšla v porodnišnico, v njihove ambulante, se pogovorila z MS, izbrala ginekologa, bila navrsti že čez 14 dni. Nikoli nisem čakala na pregled več kot 1 uro. Pacientk ne kličejo po priimku, ampak dobiš številko (zagotovljena zasebnost). MS so prijazne, vljudne, nikoli ni nobeden vdiral v sprejemno ambulanto (ker so si že od začetka tako uredile). Z gin. super zadovoljna, UZ je samo eno nadstropje višje. Skratka, če mene vprašaš, pojdi v porodnišnico, v njihove ambulante, tam je tudi spisek zdravnikov, ki si jih lahko izbereš za osebnega ginekologa, urnik njihovega dela, skratka vse informacije, ki jih potrebuješ. LP in veliko sreče!
|
|
|
|