Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: dober ginekolog v mbju 27.3.2007 15:26:18
|
|
|
|
lilprincess
|
Pozdravljene! A ima katera Kopše - Berčičevo? Kako je ona kaj?
|
|
|
|
RE: dober ginekolog v mbju 27.3.2007 21:13:48
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: arobic3 sorry ker tak dolgo rabim da ti odgovorim, pokliči pa vprašaj ker nevem če še sprejema samo mislim da še, evo telefonsko 022502706. Pa veliko sreče. Upam da te sprejme ker je res full fajn fsaj meni no. Pa javi kako si zrihtala Hvala, sem komaj danes vidla, da je privat Mi sploh ni žal denarja, sem do sedaj hodila na Fontano (Nina Čas-Sikošek). Ma ne bom več razmišljala, grem k Miglarju!!!
< Sporočilo je popravil tosja -- 27.3.2007 21:14:10 >
|
|
RE: dober ginekolog v mbju 29.3.2007 18:07:58
|
|
|
|
arobic3
|
Kaj pa je na robe s tem če je privat? Saj dela s koncesijo in ni plačljivo- pač po želji. bay
|
|
RE: dober ginekolog v mbju 29.3.2007 21:51:19
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: arobic3 Kaj pa je na robe s tem če je privat? Saj dela s koncesijo in ni plačljivo- pač po želji. bay Nič ni narobe s tem. Saj ti nič nočem! Seveda vsak po svoji želji!!!
|
|
RE: dober ginekolog v mbju 30.3.2007 23:12:31
|
|
|
|
arobic3
|
sorry, saj vem da mi nič nočeš, samo zanimalo me je kaj te pri tem moti, a imaš kake slabe izkušnje z privat, al kaj drugega.
|
|
RE: dober ginekolog v mbju 31.3.2007 8:27:21
|
|
|
|
Wilson
|
Mojca Kopše je ful dober ginekolog, prej je delala v bolnišnici, sedaj pa v zdravstvenem domu. Je prijazna in strokovna. Ne vem pa, kakšna je sestra, ki dela pri njej. Lp
|
|
|
|
RE: dober ginekolog v mbju 3.4.2007 11:13:40
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: arobic3 sorry, saj vem da mi nič nočeš, samo zanimalo me je kaj te pri tem moti, a imaš kake slabe izkušnje z privat, al kaj drugega. Kot sem že povedala, sem hodila na Fontano (dr. Nina Čas Sikošek), za ne tako malo plačila sem imela občutek, da bi se moralo končat preden sem vstopila... , pa še vprašanje (pogovor dolg 1 min ti zaračunajo ) To je moja edina izkušnja z G
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?