bambi
|
Jaz sem pa bila prevarana in to zeeeloooo, z mojim ta 1. fantom, s katerim sva bila 5 let skupaj. Sem dobila orng po piskru, ker bi zanj dala roko v ogenj, da me ne bi prevaral...... pa me je in to ne samo prevaral, ampak 2 leti varal. Tudi jaz sem takrat spoznala nekoga, ki mi je bil zelo všeč, pa sem šla z njim na pijačo in sem se počutila kot največja **** na svetu..... ko sem po 5 letih fantu rekla, da želim malo svobode, da je bolje da greva narazen, je znorel, me prosil naj ostanem, da me ljubi.... kako sem se počutila šele takrat, res kot prava hijena..... in sem ostala, moji simpatiji, s katero sva bila na pijači pa rekla, da ne morem z biti z njim..... Čez natanko 1 teden sem fanta dobila z drugo!! NE znam opisati občutkov, ki sem jih doživljala, spomnim se samo neopisljivo jezo..... leti nisem zaupala nikomur, nikomur nisem pustila blizu, izživela sem svojo svobodo, norela s kolegicami in potem končno spoznala fanta, s katerim sem bila 4 leta, bil je mlajši od mene, rahlo nezrel, sicer super človek, amak nekako se nisva prav ujela in zopet sem vztrajala....... dokler se mi ni zgodilo tisto, za kar sem mislila, da se mi nikoli ne more....srečala sem njega, pogled, mravljinci, naježena koža..... in kar naenkrat se je zgodilo. Obnorel me je do konca in jaz, ki sem se bližala skoraj 30-tim sem se obnašala kot najstnica..... Dobivala sva se ob večerih, pila vino, se ljubila in kar je bilo najhuje.... oba varala!!! Ni trajalo dolgo, ko tako nisem več mogla, svojemu fantu sem se izmikala, nisem mu več mogla pogledat v oči in ko je tako drezal vame, kaj je narobe sem se zlomila. Povedala sem mu in tako sem končala zvezo. Vem, da sem nekomu zelo zlomila srce, ampak res ni bilo namerno, itak ne bi bila več dolgo skupaj, vendar sem želela to rešiti drugače, pa ni šlo..... Tudi moj "ljubimec" je končal dolgoletno zvezo in kmalu sem se preselila k njemu. NIkoli še nisem bila tako noro zaljubljena in srečna...... Čez 1 leto sva se poročila in danes je moj mož, čakava najino 2. ........