Kuba -> RE: Groza (16.3.2007 9:23:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zdaj sem mogoče že malce bolj razumna in imam malce razčiščene misli. Bili so tu pa tam problemi tako kot so vsepovsod, samo danes se je prvič zgodilo da mi je grozil zakaj je prišlo do tega ne bi razlagala, ker se mi zdi bolano, da jaz njega pustim kamor koli gre, mene pa je včeraj ena sošolka iz srednje šole poklicala, da bi se danes dopoldne ko je on v službi dobili na kavi. Je pa sošolka ki je nisem slišala in videla že 4 leta in ko me danes zjutraj pokliče kaj delam in da si slučajno ne bi upala kam iti, ker če grem mi bo on ko pride iz službe zobe razbil, ker nimam kaj okrog hodit. Pred enim tednom pa sem bila s sosedo 1 uro na kavi, pa je bil on tud v službi pa ni bilo sploh kakršnega koli problema, sedaj pa danes to? Ne vem no meni se zdi nadpovprečno bolano. Zakaj bi klicala njegov starše? Ker me je strah, da mi bo res kaj naredil. Zato, ker še ga takšnega nisem slišala in me je res strah. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] šit.. to je res full bolano, čimprej se TI NJEGA REŠI, ker če dela take scene res ni čist. Če te je strah to pomeni, da se ne počutiš na varnem, ne tvegaj, izpovej vse svojim najbližjim, ki ti bodo pomagali!
|
|
|
|