Marogica -> RE: Groza (16.3.2007 10:44:16)
|
Glej, še enkrat-to ne pride čez noč. In to je to, kar želim in sem že napisala. TOrej imetil ljubimca, ni od včeraj, da je partner nasilen, se da opaziti po določenih reakcijah, če pije... itd, itd..... VSe kar hoče napisati je, da so takšne stvari v človeku. In da se dajo prepoznati. Če ne takoj, po nekaj mesecih pa sigurno. In iz izkušenj je jasno, da se te stvari ponavadi ne izboljšajo, temveč slabšajo, vsaj v 95% ne. Na začetku veze smo ljudje še "fini", potem pa postanemo "domači". Treba je znati opazovati. Vem, pa da ni enostavno, ker so "znaki" prikriti. Če pa si zaljubljen, pa še toliko bolj. Mene bi odvrnilo že samo to, da bi mi nekdo oz. ne nekdo, temveč moj partner rekel, da mi bo izbil zobe. Kakšno spoštovanje do partnerja pa je to? Saj smo vsi kdaj jezni, celo besni, vsi se kdaj kregamo, razmišljamo drugače kot pa partner, vendar tako komunicirati[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Razmišljam, kaj se s tem sploh doseže? Strah? Strahospoštovanje? Ja. Vendar to ni zdravo in sigurno ne pripomore k srečni dolgoročni vezi...
|
|
|
|