|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   migrena in nosečnost
2.10.2004 17:27:38   
bikica30
Zdravo!

Spadam med tiste nesrečnice, ki jih v življenju matra migrena - ponavadi me je obiskala 1X na mesec - ob M.
Zdaj do 10. tedna nosečnosti je ni bilo niti blizu, včeraj pa ...hop po glavi in zdaj sem čisto boga. :(
Da ne bo pomote: govorim o g. Migreni, ne o navadnem glavobolu, tako da počitek, sprehod...nič ne pomaga. Paracetamolu se lahko samo smejim, ker tudi v sanjah ne prime.
Že od včeraj me trga po eni strani glave in mi je za umret slabo, pa ne zaradi nosečnosti (poznam razliko).

Lepo prosim, če katera pozna kakšen preizkušen recept glede na to da ne smem vzet nobene tazaresne tabletke in mi je res hudo. Slišala sem nekaj o kavi z limono (skupaj zmešano?!?), ampak mi grejo kar dlake gor ko pomislim, da bi to spila...

Hvala in LP, Anya
Neposredna povezava do sporočila: 1
   migrena in nosečnost
2.10.2004 17:53:28   
Jančika_
Te popolnoma razumem, pri meni je bilo isto. Na žalost mi ni pomagalo čisto nič, ampak res nič - nobena masaža, paracetamol kot si rekla - :)-:)-:)-... Mene je začelo matrat na srečo šele v petem mescu (prej pa mi je bilo skoz slabo) in je trajalo dva meseca (pa ta dva v bistvu vsak dan:( ). Zadnja dva meseca sem se pa počutila enkratno.

Na žalost ti ne morem dat nobenega nasveta, ker meni res ni pomagalo nič. Želim ti, da čimprej mine. Jaz sem en teden po porodu dobila najhujši napad migrene v življenu - če bi me kdo vprašal, če mi da glavo stran, bi rekla ja prosim. Od takrat je pa na srečo mir.

Zdrži!:metulj:

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   migrena in nosečnost
2.10.2004 19:11:00   
urši*
pozdravljene !!
se vama na žalost pridružujem!!pravijo, da ene v nosečnosti bolj matra, druge manj!! mene je do zdj zagrablo 2x, sem pa konec 6 meseca!!
js esm bolj za alternativne zadeve !! pomaga mi ingver , kr un prah za začimbo si zmešam z mal vode, pa je res bolš!upam , da vama bo pomagalo, sicer je ogabno...
lp, pa čim manj glavobola!!
urši* &:duda: 26t4d

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   migrena in nosečnost
11.10.2004 20:28:40   
Jančika_
Bom naslednjč probala...upam, da ne kmalu:(.

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?