migrena in nosečnost (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

bikica30 -> migrena in nosečnost (2.10.2004 17:27:38)

Zdravo!

Spadam med tiste nesrečnice, ki jih v življenju matra migrena - ponavadi me je obiskala 1X na mesec - ob M.
Zdaj do 10. tedna nosečnosti je ni bilo niti blizu, včeraj pa ...hop po glavi in zdaj sem čisto boga. :(
Da ne bo pomote: govorim o g. Migreni, ne o navadnem glavobolu, tako da počitek, sprehod...nič ne pomaga. Paracetamolu se lahko samo smejim, ker tudi v sanjah ne prime.
Že od včeraj me trga po eni strani glave in mi je za umret slabo, pa ne zaradi nosečnosti (poznam razliko).

Lepo prosim, če katera pozna kakšen preizkušen recept glede na to da ne smem vzet nobene tazaresne tabletke in mi je res hudo. Slišala sem nekaj o kavi z limono (skupaj zmešano?!?), ampak mi grejo kar dlake gor ko pomislim, da bi to spila...

Hvala in LP, Anya

Jančika_ -> migrena in nosečnost (2.10.2004 17:53:28)

Te popolnoma razumem, pri meni je bilo isto. Na žalost mi ni pomagalo čisto nič, ampak res nič - nobena masaža, paracetamol kot si rekla - :)-:)-:)-... Mene je začelo matrat na srečo šele v petem mescu (prej pa mi je bilo skoz slabo) in je trajalo dva meseca (pa ta dva v bistvu vsak dan:( ). Zadnja dva meseca sem se pa počutila enkratno.

Na žalost ti ne morem dat nobenega nasveta, ker meni res ni pomagalo nič. Želim ti, da čimprej mine. Jaz sem en teden po porodu dobila najhujši napad migrene v življenu - če bi me kdo vprašal, če mi da glavo stran, bi rekla ja prosim. Od takrat je pa na srečo mir.

Zdrži!:metulj:

urši* -> migrena in nosečnost (2.10.2004 19:11:00)

pozdravljene !!
se vama na žalost pridružujem!!pravijo, da ene v nosečnosti bolj matra, druge manj!! mene je do zdj zagrablo 2x, sem pa konec 6 meseca!!
js esm bolj za alternativne zadeve !! pomaga mi ingver , kr un prah za začimbo si zmešam z mal vode, pa je res bolš!upam , da vama bo pomagalo, sicer je ogabno...
lp, pa čim manj glavobola!!
urši* &:duda: 26t4d

Jančika_ -> migrena in nosečnost (11.10.2004 20:28:40)

Bom naslednjč probala...upam, da ne kmalu:(.

Stran: [1]