Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 14.3.2007 10:04:24
|
|
|
|
violinski
|
Naj citiram Garfielda (ker velja tudi zame): "Če oblečeš oblačilo z navpičnimi črtami izledaš ožji, ali v mojem primeru, kot lubenica."
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 14.3.2007 10:10:20
|
|
|
|
filipinka
|
Kaj mate zdaj s temi crtami, ej? Po moje vodoravne sirijo, navpicne ozajo!
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 14.3.2007 10:13:28
|
|
|
|
filipinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: violinski Naj citiram Garfielda (ker velja tudi zame): "Če oblečeš oblačilo z navpičnimi črtami izledaš ožji, ali v mojem primeru, kot lubenica."
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 14.3.2007 13:00:43
|
|
|
|
piščanc
|
namesto ozke tunike daj čez bolj pončo varianto, malo širše, samo da bo dolgo. tako lahko tudi bolj zaobljene oblečejo pajkice, ritka in celulit pa se lepo skrijejo s srajco, dolgim reklcom, širokim puloverjem čez rit... ozko tuniko lahko čez hlače obleče res samo manekenka s popolno postavo.
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 14.3.2007 13:14:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako lahko tiste, ki nimamo manekenskih mer IZVIRNO SPOROČILO: raho evola spet ne morem biti tiho....Raho, ljubica krasne mere imaš in JAZ TI DOVOLIM , da si daš hlače in OZKO tuniko čez....
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 14.3.2007 13:19:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Čuj, adelaida, a ti nosiš drugače očala?
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 14.3.2007 13:31:17
|
|
|
|
Anonimen
|
čuj RAHO, a ti dvomiš v moje modno oko? kar tuniko gor....
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.