Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 19:26:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho No, letos so očitno blazno "in" tunike (ozke) čez hlače in pa oblekce . Kako lahko tiste, ki nimamo manekenskih mer, sledimo modi - najprej nase navlečemo hlače in nato še oblekco ali tuniko (malo ožjo varianto) in potem v tem imamo takšno rit, da jo vidijo iz vesoljske postaje Mir. Tole je pa tako hudo resnično, da bolj ne more bit. Ja nič, jaz tega ne bom nosila, druge variante nimam.
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 19:27:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Hujšat Ali pa vprašaj one popolne na Prevarah.
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 19:30:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Prevarah - podnapise, prosim. Danes sem malo bolj blond
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 19:31:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Na temi Prevara kjer že par dni tekmujejo katera je bolj sexi. Družina in partnerski odnosi
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 19:33:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za razlago, rožica.
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 19:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ja nič, jaz tega ne bom nosila, druge variante nimam. Čakam, če bo katera našla kakšno varianto.
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 19:35:55
|
|
|
|
Anonimen
|
navlečeš to nase in si tolk samozavestna da te ne briga kaj si o tebi mislijo drugi! če si upajo une američanke s 150 kil pr riki lejk šovu hodt v mdrcu in gatah po svetu in se modrcain gat sploh vidi ne, pol si pa js tut upam v hlačah pa kikli čez pa čeprov mam 20 kil preveč
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 19:38:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj bi pa skrivala rit Ti je ne vidiš, če pa koga moti, je pa to njegova stvar....
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 19:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 19:43:08
|
|
|
|
filipinka
|
Mislim, da je pri teh tunikah, za malo mocnejse pomembno predvsem, da so iz tankega materiala in da, ce ze, imajo vzorec naj bo manjsi! Izogibati se je treba tudi vodoravnih crt!
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 19:45:56
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: filipinka Mislim, da je pri teh tunikah, za malo mocnejse pomembno predvsem, da so iz tankega materiala in da, ce ze, imajo vzorec naj bo manjsi! Izogibati se je treba tudi vodoravnih crt! Vodoravne črte ožajo....
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 19:49:54
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris IZVIRNO SPOROČILO: filipinka Mislim, da je pri teh tunikah, za malo mocnejse pomembno predvsem, da so iz tankega materiala in da, ce ze, imajo vzorec naj bo manjsi! Izogibati se je treba tudi vodoravnih crt! Vodoravne črte ožajo.... Ti anglofrancozinja, navpične črte ožajo.
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 19:51:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris IZVIRNO SPOROČILO: filipinka Mislim, da je pri teh tunikah, za malo mocnejse pomembno predvsem, da so iz tankega materiala in da, ce ze, imajo vzorec naj bo manjsi! Izogibati se je treba tudi vodoravnih crt! Vodoravne črte ožajo.... navpične črte ožajo!!!
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 19:58:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce moje! a) vodoravno _____________________________ b) navpično l l l l l l l l
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 19:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA IZVIRNO SPOROČILO: london_paris IZVIRNO SPOROČILO: filipinka Mislim, da je pri teh tunikah, za malo mocnejse pomembno predvsem, da so iz tankega materiala in da, ce ze, imajo vzorec naj bo manjsi! Izogibati se je treba tudi vodoravnih crt! Vodoravne črte ožajo.... navpične črte ožajo!!! jap!
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 20:08:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Me tukaj o takšnih vsakdanjih stvareh, na Družini in partnerskih odnosih pa cela štala. Dalija, rožica moja, hvala za namig
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 20:53:11
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Zdajle sem se pa mal uštela Mislila sem navpične, ne vodoravne...staram se
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 22:19:25
|
|
|
|
Magi*
|
ne slediš modi, pa je
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 22:20:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* ne slediš modi, pa je Če mi je pa tok všeč.... Na tistih suhicah
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 22:24:52
|
|
|
|
Rožica I
|
Khm,khm- kje pa naročate te navpične črte, punce? Jaz bi jih rabila nekaj- nujno !
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 13.3.2007 22:25:15 >
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 22:25:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Če mi je pa tok všeč.... Na tistih suhicah Ej, raho, zdaj pa že pretiravaš! Govoriš kot da imaš vsaj sto kil, če ne še deset ali dvajset več
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 22:32:30
|
|
|
|
Magi*
|
veš kaj, počak še mal, da si cela LJ in MS nadene te tunike čez hlače in boš takoj zbrala pogum še sama. ker glih vse bejbike pa ne hodijo po tem sveti 100% suhe in lepe. sicer te pa imam na sumu, da si itak 100% fejst PS: sem našla primeren outfit za jutri
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 22:37:50
|
|
|
|
Anonimen
|
No, Magi*, zaupaj nam, kaj našla? Se dam stavit, da je za dol pasti.
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 13.3.2007 22:42:21
|
|
|
|
Magi*
|
odgovor na drugem naslovu črno zmečkano, svetleče krilo in bela, svetleča jaknica s 3/4 rokavi. kontrast, ki gre tako noro skupaj. še moj fotr, ki je bil najprej malo nejeveren (krilo je zmečkano!), je rekel, da je super. tako moderno, a vseeno klasično in elegantno.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.