Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Menstruacija - nosečnost? 12.3.2007 19:00:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanima me, če je možno da zanosiš kljub menstruaciji? Namreč, zadnjo M sem imela 22.02., ampak je bila ful čudna. Kri ni bla ne rdeča in skorajda ne rjava, 2. dan je bila celo skoraj črna. Drugače pa 3 dni vse bolj rjavo, 4. dan pa ni blo skoraj nič več. Drugače pa nisem imela nobenih krčev ali kakih posebnih znakov,kot ponavadi, ko jo dobim. Je možno, da bi bila to vgnezditvena krvavitev? 14. dni pred tem sem bila na IUI. 2 dni pred M sem sicer delala test BC mini, pa ni pokazal nič. Če bi računala, bi pravzaprav zdaj mogla bit že v 8. tednu, ampak znakov nimam nobenih posebnih. Na momente mi je mogoče rahlo slabo, mogoče imam tudi prsi čudno boleče in včasih tudi malce neprijetne na dotik, ampak to bi mogoče pripisala tudi psihi. Če bi bila že toliko noseča - 8. tednov, bi mogla to že občutit? Kako? Se opravičujem, če imam mogoče malce čudna vprašanja, ampak mogoče se bo našla katera in mi odgovorila, če je mogoče doživela katera kaj podobnega? Vem, najlažje bi blo še enkrat nardit test. Pa saj bom, ampak me vseeno zanima vaše mnenje. Hvala, LP!
|
|
|
|
RE: Menstruacija - nosečnost? 12.3.2007 19:05:37
|
|
|
|
ANOIMEN
|
si mogoče noseče? če si noseča pripravi se na najhujše
|
|
RE: Menstruacija - nosečnost? 12.3.2007 19:12:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Tebi bi ANOIMEN morali prepovedati biti na RR,ker imaš pa res neumne izjave. Daj se malo kontroliraj,kaj pišeš.
|
|
|
|
RE: Menstruacija - nosečnost? 12.3.2007 19:31:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ANOIMEN si mogoče noseče? če si noseča pripravi se na najhujše Pa kaj je s tabo narobe?????!!!!!!! Psiho Drugače pa odgovor anonimni: najbolje da narediš test, moja kolegica je imela podobno in je bila noseča je ugotovila, da je noseča šele v 10em tednu, tudi ni imela nobenih znakov nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Menstruacija - nosečnost? 12.3.2007 21:25:32
|
|
|
|
SILVA
|
Moja najboljša prijateljica je izvedela,da je noseča že 17 tednov,je imela tri normalne menstruacije,tako da to ni merilo.
|
|
|
|
RE: Menstruacija - nosečnost? 13.3.2007 10:24:54
|
|
|
|
janapan
|
Jaz sem imela na dan ko bi morala dobit menstruacijo rjavkast izcedek, ki je trajal ene 4 dni - ker imam ponavadi vedno normalne menstruacije sem naredila test in je bil pozitiven...nisem pa imela prav nobenih drugih znakov, niti napetih prsi...vse se mi je začelo pojavljati nekje v 7 tednu, nikoli nisem imela nobenega špikanja in niti slabosti, sam prsi so postale bolj napete. Evo sedaj sem v 28 tednu ; )
|
|
|
|
RE: Menstruacija - nosečnost? 13.3.2007 11:15:14
|
|
|
|
kaja80
|
Po moje je najboljše, da ponoviš test ali greš na odvzem krvi. Moja kolegica je tudi imela dve M potem ko je zanosila, tako da je izvedela da je noseča šele v tretjem mesecu. Se je naročila na prvi pregled in NS skupaj! Lp!
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......