Anonimen -> Menstruacija - nosečnost? (12.3.2007 19:00:52)
|
Zanima me, če je možno da zanosiš kljub menstruaciji? Namreč, zadnjo M sem imela 22.02., ampak je bila ful čudna. Kri ni bla ne rdeča in skorajda ne rjava, 2. dan je bila celo skoraj črna. Drugače pa 3 dni vse bolj rjavo, 4. dan pa ni blo skoraj nič več. Drugače pa nisem imela nobenih krčev ali kakih posebnih znakov,kot ponavadi, ko jo dobim. Je možno, da bi bila to vgnezditvena krvavitev? 14. dni pred tem sem bila na IUI. 2 dni pred M sem sicer delala test BC mini, pa ni pokazal nič. Če bi računala, bi pravzaprav zdaj mogla bit že v 8. tednu, ampak znakov nimam nobenih posebnih. Na momente mi je mogoče rahlo slabo, mogoče imam tudi prsi čudno boleče in včasih tudi malce neprijetne na dotik, ampak to bi mogoče pripisala tudi psihi. Če bi bila že toliko noseča - 8. tednov, bi mogla to že občutit? Kako? Se opravičujem, če imam mogoče malce čudna vprašanja, ampak mogoče se bo našla katera in mi odgovorila, če je mogoče doživela katera kaj podobnega? Vem, najlažje bi blo še enkrat nardit test. Pa saj bom, ampak me vseeno zanima vaše mnenje. Hvala, LP!
|
|
|
|