|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah
11.3.2007 19:12:30   
Anonimen
Zadnjo M sem imela 18.1.,po izostanku M sem naredila test,ki je pokazaluser posted image ,ker sem 3 dni v času ko bi morala dobiti M imela rahel rjav izcedek,sem se najavila pri G za pregled(7.2.),na ultrazvoku še ni nič pokazalo,rekla je da po vsej verjetnosti gre za pozno zanositev in se še ne vidi ali pa mogoče IMN,in me naročila čez en teden na ponoven pregled.
Zanima me v katerem tednu bi se moralo že kaj videti?
Sicer imam cel kup nosečniških znakov,boleče bradavice,vnetje nožnice-bel izcedek,ves čas me žeja,mozolji po hrbtu,utrujenost,odpor do nekatere hrane,sedaj me je začela pa še dajati slabost,pišem pa zato ker me je pred 4 dnevi začelo močno boleti po levi strani v predelu jajčnikov,potem je popustilo,včeraj in danes pa imam še vedno nekak na dotik občutljiv trebuh v spodnjem predelu in v predelu jajčnikov,skrbi me ali to pomeni,da je kaj narobe ali gre samo za kakšne nosečniške spremembe ali občutljivost.
Zanima me kako naprej,če gre za IMN?

Hvala vsem,ki mi boste odpisale s kakšnimi podobnimi izkušnjami ali nasveti !

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah
11.3.2007 20:14:41   
Anonimen
vsi simptomi so povsem normalni za nosečnost. V prvi nosečnosti sem kakor ti treperala da ni kaj narobe, v drugi pa sem ob vseh teh znakih govorila, vsak čas bo, vsak čas bo menstruacija (otrok namreč ni bil planiran pa je precej hitro prišel za prvim) pa vseeno ni prišla, M namreč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2007 21:16:23   
AnaB.
Tudi jaz sem imela podobne bolečnie v predelu jajčnikov, pa je bilo vse ok. Želim ti čim manj skrbi in lepo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2007 21:25:20   
lex
Jaz sem imela 1. čisto iste znake, le da sem imela izcedek malo kasneje. Zdaj ga pa nisem imela.
Aja na UZ se pa vidi plod nekje od 6 do 8 tedna naprej.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2007 11:13:42   
mulan
Jaz sem bila na pregledu, ko sem bila 4 ali 5 tednov noseča (zdaj sem že rodila). Pikice se takrat še ni videlo, le maternica je imela nekoliko zadebeljeno steno. Se pravi, ne rabiš skrbet. Tudi rjav izcedek je zelo pogost, to sem tudi doživela - in se sekirala... Problem je rdeč izcedek, se pravi sveža kri. P bolečine v predelu jajčnikov - in še marsikje drugje v okolici - so pogoste in normalne. IMN je baje zelooooo boleča, takrat verjetno ne bi imela energije pisat na forum user posted image .
Upam, da se zdaj vsaj malo bolje počutiš.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2007 8:25:58   
Anonimen
Najlepša hvala punce,resnično ste me zelo potolažile,sedaj se bolje počutim.
Jutri imam ponovno pregled pri G,upam da se bo že videlo,vam javim.
Hvala in LP !

(odgovor članu mulan)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2007 16:40:29   
Anonimen
Jaz sem imela IMN, pa ni nič kaj hudo bolelo. Imela sem drisko, ker je kri iztekala v trebušno votlino in je dražila črevesje. Imela sem rdeče-rjav izcevek (kot M, samo kaka četrtina po količini). Zadnji dan pred operacijo pa me je začelo boleti, tudi na dotik. Ne tako hudo, predvsem križ. Me je pa kak teden in pol preden smo ugotovili IMN bolela rama. Sicer ni nujno, da te boli, v večini primerov bolečine v rami ženske ne povezujejo z IMN, v nekaterih strokovnih literaturah pa je omenjena ta bolečina kot najava IMN.

Čez mesec in pol sem zanosila in spet imela rjav izcedek, potem sem po luftu letela h G in se je že v 4t5d že videla GV in RM. Če se nebi bi šlo spet za IMN. Sedaj sem v 15.t. Po dveh mesecih rjavih rdečih, roza izcedkih,....sedaj je vse OK.

Držim pesti, da ni IMN, če pa je, pa glej to iz pozitivne strani: prečistili ti bodo jajcevode in potem je verjetnost zanositve veliko večja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2007 19:39:24   
baja*
Tudi jaz sem imela rahel svetlo rjav izcedek v času, ko bi mogla dobit M (2 dni). Prvi pregled sem imela, ko sem bila noseča 7t 2/7 in se je že videl utrip srčka. Prepričana sem, da ga boš tudi ti jutri zagledalauser posted image

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2007 20:55:46   
*tajda*
no jst ko bi mpgla dobit menstruacijo sem imle veliko močnejše bolečine kot ponavadi,te bolečine so trajale kar teden dni,potem pa nič več menzesa pa tud ni bilo,ostale so samo še boleče dojke in pa pozitiven nosečnostni testuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.3.2007 7:48:46   
Anonimen
Obljubila sem,da javim kako bo na pregledu in imele ste prav ,vse je v najlepšem redu.
Noseča sem 6t4d,velikost je 6 mm,videla sem tudi srček kako utripa.
Vsem puncam,ki ste me tolažile še enkrat hvala !
LP

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.3.2007 8:29:11   
baja*
Super! user posted image user posted image user posted image
A ni lep občutek, ko prvič zagledaš pikico in utrip srčka?
Zdaj pa le uživaj v nosečnosti, sprosti se pa ne pozabi na veliiiko pozitivnih misli.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.3.2007 8:31:18   
BAMBINA_
Juhuhu, super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......