Anonimen -> strah (11.3.2007 19:12:30)
|
Zadnjo M sem imela 18.1.,po izostanku M sem naredila test,ki je pokazal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image],ker sem 3 dni v času ko bi morala dobiti M imela rahel rjav izcedek,sem se najavila pri G za pregled(7.2.),na ultrazvoku še ni nič pokazalo,rekla je da po vsej verjetnosti gre za pozno zanositev in se še ne vidi ali pa mogoče IMN,in me naročila čez en teden na ponoven pregled. Zanima me v katerem tednu bi se moralo že kaj videti? Sicer imam cel kup nosečniških znakov,boleče bradavice,vnetje nožnice-bel izcedek,ves čas me žeja,mozolji po hrbtu,utrujenost,odpor do nekatere hrane,sedaj me je začela pa še dajati slabost,pišem pa zato ker me je pred 4 dnevi začelo močno boleti po levi strani v predelu jajčnikov,potem je popustilo,včeraj in danes pa imam še vedno nekak na dotik občutljiv trebuh v spodnjem predelu in v predelu jajčnikov,skrbi me ali to pomeni,da je kaj narobe ali gre samo za kakšne nosečniške spremembe ali občutljivost. Zanima me kako naprej,če gre za IMN? Hvala vsem,ki mi boste odpisale s kakšnimi podobnimi izkušnjami ali nasveti !
|
|
|
|