Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Se strinjam. Sploh tam okrog lune je vedno in povsod : "a si kej ključe vidla?, kje je moja denarnica?, kje so moje gate",.....popolni black out,.....uf, takrat bi ga pa prežvečla, naredila balonček in buuuuuuuuuuuuummmmmmmm. Mah, pri nas je še tako: Miš, kje je moj dres? (vedno v istem predalu), miš, kje je moj neopren (vedno v istem predalu), miš,kam sem dal uro (pojma nimam ), miš, kje je moja denarnica ).............. Ma, saj včeraj zvečer sva se pogovorila, pa sem mu povedala, da bi lahko vsaj tamalemu več časa posvečal - ker v končni fazi je živo bitje, ki ga potrebuje. Povedala sem mu tudi, da mi je ful hudo, ker vem, kako je odraščat brez očeta, in da tega svojemu sinu tega ne privoščim. Da ga pa mali pri 3mesecih pozna manj kot pa katero od babic, ker tistih 40,45minutk na dan, je ravno tako, kot da bi prišel na obisk. Zgleda mu je mal seglo k srcu. Njemu je še vseeno najbolj logično to, da mama (se pravi v tem primeru jaz) je multipraktik (moja beseda) - pomiva, pere, lika, otroke vzgaja in jih hrani, v sodobnem svetu ima še kariero (itak, da se ji sfuzla), oče pa pelje otroka na fuzbal ali rolat Sem bila včeraj jezna kot . Ampak sva se nekako pomenila do neke skupne točke -> upam, da bo to vsaj za nekaj časa držalo. Sami_Y: vem, kaj hočeš povedat - in vem, kako je to, da včasih enostavno ne najdeš časa za , potem se pa vleče iz tedna v teden. On zvečer na rač, ti greš spat, ker se moraš ponoči 3x ali 4x vstat, zjutraj je prej pokonci, kot pa vidva, pred otrokom tega ne moreš počet. Mah, včasih se moraš malo smilit sam sebi, saj ne moreš biti vedno močan kot bik
|