Bonnie_RR -> RE: Včasih je tako ... (11.3.2007 19:41:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Nekam se moram izpljuvati. dobesedno izpljuvati. Moški so/ste včasih tako težki [sm=smiley19.gif] ; madona, tako jezna sem -> ok, saj razumem, gre v službo, je tam 7,8 ur dnevno, enako sobote, sedaj se že zgodi, da v nedeljo, ful ima za delat. Razumem! Potem je šport, en dan to, drug dan nekaj drugega. Ni važno, ali je sobota ali nedelja, pon, tor...sej za malega si vzame vsak dan čas, samo enostavno pozabi, kaj mi je obljubil in se vsidra za računalnik. Kot en 15letnik otrok, ne pa da bo naslednje leto star 30let. Športne stave, igre, poker preko neta...stvari pa ostanejo nedokončana. Napol narejen balkon, ful imama še za renovirat, psa je potrebno uredit, na sprehod peljat, otrok je ful zahteven, ga nosim po cele dneve. Kuham, sesam, peglam -> kar na1x se mi zdi, da delam vse jaz, on pa samo uživa[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] Mah, sej je lepo prejeti tamalega v roke, takrat, ko se smejčka pa čeblja - takrat ko se pa joka, je pa ziher, da je lačen ali zaspan, pa ga kar k meni potisne[sm=zmeden.gif] Sem jezna!!!! [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] Ponoč se vstajam, mali ima zadnje čase neko čudno navado pa ponoč bedi tut po celo uro? In seveda čez dan gre še samo 3x spat. Saj vem, da je otrok velika odgovornost ampak come on, malo mi pustite dihat [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Evo, zdaj še pa k mami hodim pomagat, ko ne more več vsega sama.... Saj drugače se imava z mojim ful rada, pa se res ljubiva, ostalo štima, samo meni je tko grozno, ko skoz neki ****rim nanj -> to naredi, ono naredi....tako kot, da bi mu bila mama. Vse to bi se lahko sam spomnil in napravil. Evo pa zabije čas do 2h ponoč na compu in igrcah [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] Sej, ko se dol vsedeva in se zmeniva, se potem 2dni ful frži, evo potem pa pozabi [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] Men je tko hudo, sem kr depresivna. Saj vem, da sem napisala veliko kolobocijo, mogoče me bo pa kdo le razumel. Sem razmišljala, mogoče pa moj način ni pravi in bi mu mogla na kakšen drug način dotumbat. Pustit vse na miru pa tut ne gre [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=smiley19.gif] Jah, poznam to... Bi lahko isto tud js napisala kakšen dan, ko me spravi tako daleč, da pop[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image]. Moj sicer ni preveč zagret za šport, mi pa živce kravžla s svojimi dnevnimi spančki (če je le možno). Ja, ko pride iz službe je namreč tako zelo utrujen, da si more malo odpočit![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|