|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: šef me je posilil
10.3.2007 0:09:50   
Anonimen
Ja, jaz bi tudi takoj rekla PRIJAVI GA. Samo, če pogledam našo " pravno državo " ne vem, če ne bi bila na koncu ti žrtev sploh, če nimaš dokazov ( ne vem ali si poiskala prvo pomoč ali ne ).
Meni je grozno, ampak si v zelo težki situaciji! Upam in želim ti vse najbolje!

Aja, jaz bi pustila službo, ker tam prav zagotovo ne boš mogla več delat.

(odgovor članu alpeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
10.3.2007 0:49:26   
*jasminika*
o bog.prijavi ga!!!!jaz bi ga brez pomisleka.***** gleda user posted image službo.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 10.3.2007 7:12:33 >

LP

(odgovor članu alpeli)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.3.2007 6:51:41   
dory
prijavi hudica....jst bi ga taksnim ***** samo odrezala...sej druzga ne zasluzjo...

< Sporočilo je popravil wahoo -- 10.3.2007 7:12:49 >

(odgovor članu alpeli)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.3.2007 6:55:41   
Anonimen
Prijavi ga in to takoj, saj takole neboš mogla delat. Ne sekiraj se za službo to boš še vedno našla.
Ti poskrbi za sebe, takšne stvari pa res ni dobro, da bi zamolčala in držala v sebi.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
10.3.2007 7:01:36   
Dashenka
Takoj ga prijavi na policijo in se odpelji na urgenco na zdravniški pregled.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.3.2007 7:46:59   
LARIKA
Draga anonimna absolutno ga prijavi!! Ne odlašaj! To je dogodek, ki te bo zaznamoval za vse življenje in s težkim srcem se boš ponovno postavila na nog če ne boš nekaj naredila zase. To naresi zase. Ne glej na ugld in na službo. Služb je več kot dovolj.
Vem kako se počutiš, ker sem sama to doživela pred leti. Težko je če nimaš nikogar, ki se mu lahko odkrito zaupaš. Meni tudi niso verjeli na začetku, po pogovorih in po reakciji ko sem tega fanta spet srečala v družbi prijateljic so dojele da nisem lagala. Verjeli so mi sicer šele čez nekaj let, ko je bilo prepozno. Sama sem se pobirala dooolgo. Pa mi je vseeno uspelo. Ampak me je zlomilo srečanje z njim. Še danes ko se spomnim se začnem trest in dobim solze v oči.
Težko je o tem govorit javno, zato ne bom dolgovezila. Če potrebuješ pomoč in si želiš se pogovorit o tem, piši mi na ZS. Mogoče ti lahko kako pomagam.

lp

Imejmo se radi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.3.2007 9:02:17   
caillou
Najmanj kar boš izgubila je v tem primeru  tvoja služba. Prijavi ga in to čimprej.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.3.2007 9:46:45   
Anonimen
naj ti povem mojo izkušnjo!

sama sem bila na službenem potovanju , bila sama z 3 moškimi.eden izmed teh je bil moj nadrejeni. hotel je, da  b pač seksala z njim...nisme hotela... nato me je začel poljubljat po vratu in otipavat..nisem se ga mogla nikakor reši..to sem prijavla na policijo..  službo bi še naprej lahko imela, ampak sem se odločila da grem..neprijetno je ...vedno boš delala pod pritiskom.in če ga ne boš prijavila zdaj t bo to delal vedno..prijavi ga!!

(odgovor članu alpeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
10.3.2007 9:52:20   
Nattka
Oj, anonimna, kako se držiš? Upam, da kaj bolje. Si probala kaj uredit zadevo? Daj javi se kaj, da bomo vedele kako je s  tabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.3.2007 9:55:31   
Anonimen
Tudi jaz mislim nate, kako si? user posted image

(odgovor članu Nattka)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
10.3.2007 11:08:09   
sneška_
    Če bi bila na tvojem mestu bi šla takoj na policijo in ga prijavila.Upam da boš storila tudi ti kajti s tem boš mogoče rešila kakšno drugo žensko ki ji bo storil enako kot tebi ali pa je kakšni že.Ne vem kako boš s tem živela če ga ne boš prijavila.Res je da boš mogoče izgubila službo če ga prijaviš vendar boš svobodna on pa bo sedel v zaporu.To da ti grozi da ima prijatelje v policiji mu ne bo nič pomagalo verjemi mi.Kajti spolne delikte policija obravnava zelo resno  in tudi zagrožene kazni so zelo visoke.Če si poročena zaupaj možu in skupaj odidita na policijo.

Če hočeš me kontaktiraj na zs  in ti bom pomagala kajti moj mož dela na tem področju.

Upam da boš zbrala dovolj poguma in se odločila za dini pravilni korak to je da tega prasca prijaviš policiji. 

Najdojenček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
10.3.2007 11:18:29   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

Prijavi in tam zaprosi za vso pomoč, ki ti pripada. Od socialnih delavcevm do društva za pomoč žrtev posilstva....naslednji korak k zdravniku, bolniška, nato čakaj, da vidiš kako bodo proti njemu ukrepali. Na okrožnem državnem tožilstvu bodo odločali kaj in kako. Ne pusti se in čimprej se obrni na policijo. Srečno!!!

(odgovor članu sneška_)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
10.3.2007 11:32:32   
tipka
Uboga. user posted image user posted image user posted image

Upam, da imaš koga, s komer bi lahko šla do zdravnika oz. policijo. Če ne napiši regijo, gotovo boš našla pomoč katere od forumovk.

Zbodlo me je to, da gre za delodajalca oz. nekoga, ki misli, da ima v rokah tvoje življenje, tvoj kruh. Naj ti povem, da te razumem, ker se je meni, stari koki pred kakim tednom tudi zgodilo spolno nadlegovanje. Hodim na teren, k strankam. In eni starejši pras*** sem bila očitno všeč in je mislila podobno kot tvoj šef. Pogojuje denar s spolnostjo. Skratka, skupaj sva gledali v računalnik in sem jo imela celo po sebi. Stiskala se je k meni, mi lovila roke, celo prsi se mi je dotaknila, vse kao po nesreči. Napad je trajal cca pet minut, česa takega še nisem doživela. Zlezla je skoraj v mene. No, potem je nehala. Nato sva dokončali delo za tisti dan. Cel teden sem razmišljala o tem, kako mi ni tja za it, pa prav gnusit se mi je začela. No, in konec tedna, ko bi jo morala spet obiskati, mi pa reče, da je našla cenejšo varianto in se mi zahvaljuje za sodelovanje. Itak lahko rečem samo hvala bogu. Če zdaj primerjam svoje občutke s tvojimi in vem, da so tvoji neprimerljivo močnejši, hujši, vem, da rabiš nekoga, ki ti bo stal ob strani.

Drži se in veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
10.3.2007 11:38:41   
Anonimen
Naj prijavim in tvegam službo, svoj ugled in da izpadem lažnivka?

pa zakaj bi izapadla lažnivka..tisti ki so s tabo ti bodo vrejeli..za druge te pa ne briga...in JA! prijavi seveda..če boš tiho to lahko še kateri naredi...prepreči!!!

tako kot ja hariba napisala ja user posted image

sicer pa ali je možno če mate kakšne kamere da je kaj posneto???..mogoče????

drži se!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
10.3.2007 12:47:06   
KODA
Prijavi ga.Če ne boš ti naredila konec temu,bo sigurno še nadeljeval.
Nekdo ga mora ustaviti.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
10.3.2007 12:53:55   
mamsi
Če si našla to službo, boš sigurno lahko tudi kako drugo. On ti pa grozi, ker se dobro zaveda, da ga lahko zašiješ. Če ima prijatelje na policiji v tvojem kraju, se pa obrni drugam, sigurno jih nima po celi Sloveniji, to še Janša nima...

To je kriminalno dejanje in ti si ga dolžna prijavit. Zavoljo sebe, saj se toliko ceniš in se imaš rada, mar ne?

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 41
10.3.2007 15:35:54   
Anonimen
Ja še zmeraj sem na tleh, se počutim umazano in ne morem razumet kako je lahko to nardil. Pri zdravniku sem bila že včera, za prijavo še nimam moči. Res razmišlam , da bi za spremstvo na 1 telefon poklicala tako kot mi je ena rekla. moj šef je precej znana oseba, na našem koncu sploh, zato se atko bojim. Možu ne upam povedat, ker se bojim, da bo kaj nardil. Delam se dasem dobre volje, čeprav bi rada bila sama in kričala in jokala, da gre vse hudo ven.
Hvala, ker ste na moji strani in mi poskušate stati ob strani.

(odgovor članu mamsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
10.3.2007 15:37:57   
Anonimen
sicer pa ali je možno če mate kakšne kamere da je kaj posneto???..mogoče????

v njegovi pisarni jih ni,le vhod snema

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
10.3.2007 15:45:56   
Anonimen
Pa kaj če je znana oseba,take je treba prijaviti,saj mislijo,da lahko počno kar jim paše.Zberi korajžo in prijavi,saj boš težko tako živela. Če bo mož kdaj kasneje izvedel,se lahko zgodi,da te bo še za kaj obtožil,zato mu zdaj povej.Drži se!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
10.3.2007 16:20:48   
Marogica
ANonimna, to je grozno, kaj berem. Najprej se pogovori z možem in mu povej, nato ga prijavi na policijo. Znan ali ne, je veliki prasec, ki izkoršča svojo moč, denar in mogoče celo to, da je znan. In najbrž nisi edina, ki ji je že storil silo. Ker če je takšne vrste človek, potem mu nobena kikla ne uide. In če so vse take "boječke" kot ti, bo to delal še naprej, tudi drugim ženskam.

Zberi pogum in pojdi. Mogoče se na podlagi tvojega poguma javi še kakšna in ne boš več sama in edina žrtev, ki si kao izmišljuje stvar.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
10.3.2007 16:35:46   
sneška_
Draga punca anonimna  če hočeš ti lahko pomagamo z mojim zadevo izpeljat in če hočeš piši mi na zs.Nisem   v tvoji situaciji samo ne vem kako lahko dovoliš da ima to zadovoljstvo da se lepo sprehaja in smeje a ti jokaš in trpiš.

Jaz sigurno mu ne bi to dovolila.Vem da je teška odločitev samo zberi poguma in naprej prosim te idi in zaradi sebe in zaradi drugih žensk.

< Sporočilo je popravil maja 30 -- 10.3.2007 16:37:52 >

Najdojenček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
10.3.2007 17:05:02   
Anonimen
Nisem brala ostalih odgovorov, ampak...

1.) Pojdi na policijo in prijavi dogodek.
2.) Vzemi bolniški dopust zaradi psihičnega stanja (če že ne zaradi fizičnih posledic).
3.) Ostani na bolniškem dopustu do konca obravnave na sodišču.
4.) Vmes si išči službo in če jo najdeš, jo vzemi, tukaj pa daj odpoved.
5.) Če je ne najdeš, daj izredno odpoved (imaš dober razlog za to).
6.) Ne glede na razplet na sodišču vloži tožbo za odškodnino.

Jaz zase vem, da bi ga zabodla... Če ne s čim drugim, pa s tisto rečjo za kuverte odpirat... Pa da ga potem vidim, frajerja... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
10.3.2007 17:40:41   
Nattka
Pogovori se z možem, če pa ne gre, pa poskusi najti nekoga.

Maja 30, ti je ponudila pomoč, pa probajte skupaj rešit zadevo.
Nikakor naj zadeva ne ostane "pod preprogo".
Kako pa je bilo pri zdravniku, si povedala tam kaj se ti je zgodilo? So ti tam ponudili kako pomoč? Opogumi se in povej na glas, prijavi zadevo in to čimprej, da ne bo prepozno.
Pa kaj če je ta človek znan. Pa kaj on misli, da si zato lahko več dovoli.
Težko je, vem, še težje pa bo, če boš to držala v sebi.
Daj, zberi pogum in ga prijavi.user posted image
In javi nam, kako ti gre. Drži se!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
10.3.2007 18:05:59   
Vijoličarka
Ne vem, anonimna, kaj boš storila. Ampak take znane in močne osebnosti, kot je tvoj šef, so močne prav zato, ker se jim ljudje uklanjajo. Sicer vsak sam izbere, kaj bo storil, a žalostna resnica je, da je veliko ljudi, ki se enostavno raje uklonijo, da nimajo težav.

Vsak trenutek, ko oklevaš, je v prid temu prascu. Iz službe bi morala takoj na policijo, tam bi te pregledal zdravnik, pregledali bi tvoja oblačila. Slina, sperma, njegova koža pod tvojimi nohti, modrice, vse to zelo pomaga pri procesu na sodišču. Vendar to ne pomeni, da zdaj nimaš nobenega upanja na uspešen primer. Še zdaleč ne.  Če gre za lokalnega veljaka, potem lahko zahtevaš tudi, da primer preiskujejo ljudje iz drugega kraja, ki z njim ne bili povezani, oziroma se toži na sodišču v drugem kraju. Pravzaprav bi ti svetovala, da si prebereš tole:

http://www.skuc.org/gledalisce/igre_splet/pomoc.htm

in pokličeš na telefon, ki je naveden. Tu ti bodo znali točno svetovati, kako postopaj ob prijavi.

Odločiti se moraš sama, nihče se ne more namesto tebe. Predstavljaj si, da imaš dve možnosti:

Prijaviš, ljudje bodo seveda govorili, eni tako, drugi drugače, vendar ti sama v sebi veš dvoje: nisi se mu prav nič nastavljala, rekla si: "NE!" in ne boš dovolila, da si te nekdo takole podredi in izsiljuje. To ti bo dalo moč, da prebrodiš skozi to. Morda se bo našla še kakšna žrtev, ki jo po opogumil tvoj zgled. Ne bo lahko, vendar zna biti druga možnost še hujša.

Ne prijaviš. Vendar vedi, pozabila ne boš nikoli. Ne boš si upala povedati niti možu in to bo lahko zastrupilo odnos med vama. Morda si bo gospod šef začel celo domišljati, da ti je všeč in bo vajo ponovil, morda se bo, prasec, karšen je, začel še hvaliti okrog, "da te je imel" in ti bo tako ali tako zagrenil življenje. Gospod šef, ki si upa to storiti delavki, ki je praktično vsakodnevno z njim v stiku, mora imeti samozavest velikosti Himalaje, samopašnosti in zlobe pa ravno toliko. 

Možno je, da se boš s tem, da ne prijaviš, izognila temu,  da zadeva postane javna. Vendar ti zna to tudi zastrupiti življenje.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
10.3.2007 21:30:41   
firasto
Vsak, ki ti stori nekaj prepovedanega, se bo hvalilil z poznanstvi in svojo veličino, da bi te utišal. To je princip delovanja takšnih ljudi. Vendar, če ne boš premagala tega ustrahovanja, se ti lahko zgodi, da se te loti še kdaj, ko bo uvidel, da si "diskretna" in imaš dovolj razlogov za molčanje- bojiš se za službo in družino. Vrč hodi po vodo, dokler se ne razbije. Verjetno ti nisi bila prva, ki se te je lotil, prav gotovo pa ne zadnja, če se ga ne ustavi.
Posledice že prvega dejanja pa so že same po sebi dovolj hude, da jih z potlačenjem ne boš rešila. Če boš molčala, se bodo posledice pojavile drugje- na zdravju in psihi.
 In četudi bi se zgodilo, da mu sodstvo posilstva ne bi dokazalo, bo na njegovem ugledu ostal madež. Že s tem boš dosegla vsaj nekaj zadoščenja in morda lažje prebolela, kar ti je storil.
Verjamem, da ti je težko narediti korak naprej in prav gotovo te je on že prej ocenil, da si bolj nežne sorte, da te bo lahko obvladal in ustrahoval. Kerensa, mislim da tebi ne bi dal nihče priložnosti, da mu zasadiš pisemski nožek med rebra, ker že prej postaviš meje in ne bi upal blizu.  Dogodek ni bil trenutek slabosti, ampak ga je že prej naklepal in naštudiral in je točno vedel, koga ima pred sabo in kaj si sposobna. DOKAŽI MU, DA SE JE ZELO ZMOTIL.
Če nimaš koga drugega, pa sprejmi pomoč maje 30. Moraš iti naprej, sicer bo tvoja ozdravitev mnogo težja.
Drži se, molimo zate.         user posted image

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?