ronja
|
Taula, ti dam 100% prav! Verjetno pa si je moškim težko predstavljat vse skupaj in mogoče imajo nekateri v takih primerih res "slabo vest", ker so moški oz. nočejo verjet, da so nekateri res taki in hočejo vse skup nekak omilit... Saj tudi ženske kdaj delajo podobno: mama pa tega že ne bi naredila otroku... Figo ne bi, maš take in drugačne mame... Po moje si moški, vsaj nekateri, nikakor ne znajo predstavljat, da so RES FUL MOČNEJŠI (fizično) od nas... in da je zato velika razlike, če si kateri od partnerjev magari premisli tik pred zdajci (ker verjamem, da si imamo vsi pravico premislit, pa tut, če sta že oba slečena, če mi ni več, me ne sme tikat pa pika!), pa v tem primeru ona sploh nikoli ni bila za. Ampak tudi če bi bila, bi si imela vso pravico premislit! Da če moški noče ali pa si premisli na sredi, lahko mirno vstane iz postelje in odkoraka iz sobe in nobena ženska mu nič ne more. Vsi se bojo strinjali, da če bi ga potem ta ženska omamila in zvezala in mu nekak uturila viagro, če bi jo sploh rabil, da bi bilo to posilstvo (njeno nad njim v tem primeru). Ne morejo si pa predstavljat, da ženske pa lahko samo pokažemo moškemu, da pač ne bi, če bo on ubogal ali ne, je pa na njem... Torej ona ga odrine, če pa on tega ne vzame resno (včasih se zgovarjajo,da je bila to samo igra, zanjo pa seveda to ni igra) ali ga boli đoko, potem ženska ne more odkorakat, on jo lahko drži in opravi svoje pa konec! Nekateri pa celo mislijo, da če je ženska pristala na določene predigre itd., da mora it do konca, kar se mi tudi zdi čisto zgrešeno, ampak žal tudi kaki čisto ok ljudje tako mislijo... Vem, da če bi se fant spravil name, ne bi mela niti najmanjše možnosti, da mu uidem, je pač ful močnejši, v tem stanju pa še hitra nisem . Ko sem trenirala jiu-jutsu, sem rekla trenerju, če probava enkrat tako, da se on ne pusti, da ne pusti, da mu zvijem roko - misliš, da sem lahko karkoli naredila? ma baš ništa! Sem ga vprašala, kaj mi potem vse to sploh pomaga pri samoobrambi, pa je rekel, ja najprej ga moraš dobro v jajca trofnit, potem mu pa še roko zviješ. No, sem rekla, da če ga dobro trofnem v jajca, bom samo bežala, ne bom ga potem še razlamala tam, da si še opomore vmes, pa gremo jovo na novo... Skratka, fantje, če bi ne bi uporablili svoje moči v napačne namene, ne pomeni, da jih drugi tudi ne bi (in so tudi jo na žalost v tem primeru)!
|