Nanca2 -> RE: resnično nič ne je (12.9.2007 21:07:33)
|
joj, saj grozno, da vas je toliko, ampak mi je kar v tolažbo, da še kateri otrok nič ne je. Tudi jaz sem že diplomirala s prehranjevanjem, naš 14 mesečnik je samo tako, da se ob tem igra ali pa kaj zanimivega gleda ali dela in potem podzavestno odpira usta. Če pa ima dober dan ali pa da je za kosilo kakšna dobra juhica, potem mogoče zavestno odpre še usta za nadaljih 5, 6 žlic, ko mu moram prvo poriniti v usta. Seveda bi že lahko jedel kaj sam, vendar to ni omembe vredno, ponavadi tudi sam poje 5 grižljajev, potem pa kruh, sadje ali zelenjavo vrže vstran, ponavadi na tla. Nameravam ga dati v vrtec, bomo videli kaj bo tam, verjetno bo jedel samo to, kar si bo sam dal v usta. Ne bo prvič, da bo do 15.00 ure živel od zraka. Namreč tudi piti noče skoraj nič, ob nenehnem ponujanju spije čez cel dan 1 dcl tekočine, ponavadi rahlo saldkan čaj. Včasih me je kar groza, ko mu po 4 urah pogledam planičko pa je skoraj čisto suha. Drugače se razvija normalno, vsaj pediatrinja pravi tako, ima 9 kg in 79 cm.
|
|
|
|