Lupita
|
Ja, stunfek, tudi meni ni nič jasno. Ovulacijska sluz je bila, potem čuden lepljiv beli tok, ko se je zgostil - do tu vse OK. Potem ni bilo nič kakšen dan ali dva in sedaj spet. Beli tok, ki ga pred M navadno nimam. Za vse M nazaj ne morem reči, ampak za prejšnji mesec pa zagotovo. In poleg tega, da se mi vrti, kar se mi prej nikoli ni, ampak sem potem spila kavico, ki je sicer ne pijem in je vrtoglavica odšla po 15 min. Ta beli tok pa je čuden. Razen če je normalno, da je do M prisoten. Vnetje sigurno ni, ker bi bilo še kaj drugega zaznati. lahko pa da sva zamudila O, kar tudi ne bi bilo presenetljivo, ampak mislim (upam), da ne. Skratka, me jezi, ker nikjer ne piše, kako je s tem belim tokom. Mislim, vem, da je normalno, da je pred ovulacijo in da je prisoten cca 1 teden vsega skupaj (razen pri nekaterih, ki ga imajo cel ciklus), ampak še sedaj ne vem, ali je možno, da se že par dni pred pričakovano M začnejo miniaturni znakci, ker res ne vem, zakaj ne bi bilo to možno - čeprav zase nisem prepričana, da je kaj ratalo in da je karkoli povezano s tem, ampak dosti nosečnic je že od ovulacije naprej ali pa par dni po njej začutilo znakce. Tako da punce, jaz verjamem, da je neakj psihe, ampak kaj potem reči za tiste, ki so že od začetka čutile znake in res bile noseče?! Držim pesti!!!!!
|