|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v aprilu...
15.4.2007 21:23:33   
andreja2000
anjuska pri meni ni bilo prav nič posebnega in je vse izgledalo kot popolnoma običajen PMS.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu anjuska)
Neposredna povezava do sporočila: 476
15.4.2007 22:55:57   
copatek
Pri meni pa ni bilo znakov pms-ja, ker jih ponavadi sploh nisem imela. Prsi me pred user posted image  niso nikoli bolele, vendar sem tisti mesec, ko sem zanosila, kmalu po ovulaciji, na prsih opazila spremembo, ki je prej nikoli ni bilo. Bradavice so bile nenehno trde, tudi, ko me ni zeblo, prsi same pa me še vedno niso bolele. Drugih sprememb ni bilo, morda le občasna rahla bolečina v spodnjem delu trebuha (v predelu jajčnikov), vendar se na tovrstni znak takrat nisem preveč ozirala. Upanje so mi dale predvsem trde bradavice, na podlagi katerih sem se odločila tudi za zgodnejše opravljanje testa nosečnosti, in sicer 2 dni pred (ne)pričakovano user posted image  - prikazali sta se krasni user posted image . Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 477
16.4.2007 8:25:48   
Bety upa
Jaz svojo Muser posted image NEpričakujem od jutri do četrtka.

Čez dan se mi pojavijo tisti čudni krči v maternici, kot da bom vsak čas dobila M in to že kar nekaj dni, prsi me ne bolijo, izcedka nimam, mozoljev ni, lačna nisem....

Nekaj se mi je naredilo na sluznici v ustih in me boli. Zato sem v usta dala en požirek šnopca, da razkužim notranjost, žvrkljala in pljunila......hmmmmmmmm...in se mi je pojavil en čuden občutek.....hmmm.....kar fuj mi je bilo, nekaj me je zabolelo v trebuhu...in sem imela tisti znani občutek, da sem user posted image . user posted image user posted image user posted image ....Pa sem se hitro popravila, da to nisem in naj si ne umišljam in da bo M prišla točna kot urica.

To vam vse pišem (čeprav je vse bedarija) samo zato, da se malo orientiramo, koliko psiha lahko vpliva na vse skupaj.
Preveč razmišljam o vsem tem in študiram....preveč...

LP

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 478
16.4.2007 8:26:52   
Anonimen
Sem naredla test ampak je bla druga črtica slabo vidna sicer bolj kot zadnjič ampak vseeno. Je pa res da so moje prsi postale občutljivejše in rahlo zatečene bradavice. Tak da mam namen naredit še en test da se bodo jasno vidle te dve črtice.

(odgovor članu copatek)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
16.4.2007 8:48:11   
ANIME
Jaz moram tudi še čakati celih 10 dni, da bom vedela pri čem sem ...vsak mesec me tole čakanje ubija!!!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
16.4.2007 8:49:21   
andreja2000
Ursus upam,da ti test pokaže kmalu dve močni user posted image ,držim pesti,da bo user posted image kmalu potrjena!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
16.4.2007 8:55:46   
Anonimen
A mi lahko kera pove kako hitro se povečjuje hcg hormon v urinu?

Neposredna povezava do sporočila: 482
16.4.2007 8:57:08   
t*e*j*k*a
Pozdravljene!!!

Čestitke vsem nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vsem ki to še boste postale!!!

Tudi pred mano je še en teden čakanja. Znaki ki jih imam pa so boleče prsi oz bradavičke, prejšnji teden sem imela naval mozoljev, ki so se sedaj že malo umirili, občasno ščemenje v bušiju in pa prehlad-oz kihanje imam namreč alergije in v prejšnji nosečnosti se je vse skupaj še poslabšalo, tako da non stop kiham. Mogoče pa je to zato,ker je pomlad in vse cveti. Kdo bi vedel.

Se beremo čao

Neposredna povezava do sporočila: 483
16.4.2007 10:52:49   
tinkamiška
Ajej Anitka no!user posted image Pa kaj hudiča ji je spet blo treba prit! Bom stiskala pesti, da te porihtajo, da te več ne bojo obiskovali ti butasti izcedki in potem Franca, samo tolk, da user posted image , pol pa naj gre za 9 mesecev!

Tudi vsem ostalim,ki vas je obiskala Franca držim pestke, da je la zdej zandjič in da ugledateuser posted image user posted image

Pa za vse, ki še čakate tudi držim pestke in za tiste, ki se vam je pokazala bledauser posted image user posted image , da bo močnješa!

Pa čestitke vsem novim srečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 484
16.4.2007 11:24:56   
stunfek
Tudi jaz imam še dober teden do svoje M, ki je nočem. Znakov ni. Mi pa ni moj graf na FF ta cikel ni prav nič všeč. Temperature so kr neki! Po eni strani je to kar ok, da si ne nabijam upanja s čudivitim grafom, ki se potem konča z M user posted image . Testirala bom 17.4., kot mi predlaga fertility friend. Če se seveda prej že ne pokaže tečka.

Anitka...žal mi je, da te je spet našla tečka :(
Vsem, ki čakate držim pesti in vam želim vse naj naj!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 485
16.4.2007 13:45:11   
stunfek
Testirala bom 27.4 in ne jutri 17.4. tipkarskih škratek je zamočil. No, ko pa ravno pišem pa še vprašanje. danes sem 7 dan po ovulaciji. Včeraj in danes sem opazila več prozorna sluzi. Take kot je ovulacijska, samo moja O je prav gotovo že bila, ker mi BT to potrjujejo. Kaj bi to bilo? Je imela katera O sluz po O, vmes med O in to sluzjo pa nič...Hvala za odgovore user posted image

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 486
16.4.2007 14:08:06   
bekyca
...da se še jaz malo oglasim. Seveda nestrpno čakam spet tisti dan, ko je NE user posted image  pričakujem, a kaj ko je do 28. še dolgo. Tole čakanje me prav ubija, čeprav se nočem zavestno obremenjevat s tem, v bistvu sva rekla oba, ko bo pa bo, ampak kljub temu si noro želiva user posted image . No saj same veste najboljše kako je to.

Mene ves čas nekaj špika v jajčnikih, kot takrat ko pričakujem tečko. user posted image  Le kaj bi lahko bil vzrok temu. Mislila sem, da morda čutim ovulacijo, pa je že mimo, mene pa še vedno.... ne ves čas, čutim pa na trenutke neke krče smotane. Imam tudi obilnejši beli tok, tako da snurfek tudi jaz ne vem kaj si naj mislim.... user posted image user posted image

najbolje, da počakamo še malo, pa bomo videle, gremo v nove boje al se bo pa tardeča za nekaj časa poslovila. Jaz držim pestke za vas vse!!!!! Le pogumno dalje user posted image

LP

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 487
16.4.2007 16:40:52   
SILVA
Jaz pa sporočam,da je mojauser posted image končno prišla. Zdaj vsaj vem kje sem.Grem v nov boj.
Za ostale pa držim pesti,da zagledateuser posted image .
Se selim k majčicam.

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 488
16.4.2007 18:17:37   
Lupita
Ja, stunfek, tudi meni ni  nič jasno. Ovulacijska sluz je bila, potem čuden lepljiv beli tok, ko se je zgostil - do tu vse OK. Potem ni bilo nič kakšen dan ali dva in sedaj spet. Beli tok, ki ga pred M navadno nimam. Za vse M nazaj ne morem reči, ampak za prejšnji mesec pa zagotovo. In poleg tega, da se mi vrti, kar se mi prej nikoli ni, ampak sem potem spila kavico, ki je sicer ne pijem in je vrtoglavica odšla po 15 min. Ta beli tok pa je čuden. Razen če je normalno, da je do M prisoten. Vnetje sigurno ni, ker bi bilo še kaj drugega zaznati. lahko pa da sva zamudila O, kar tudi ne bi bilo presenetljivo, ampak mislim (upam), da ne. Skratka, me jezi, ker nikjer ne piše, kako je s tem belim tokom. Mislim, vem, da je normalno, da je pred ovulacijo in da je prisoten cca 1 teden vsega skupaj (razen pri nekaterih, ki ga imajo cel ciklus), ampak še sedaj ne vem, ali je možno, da se že par dni pred pričakovano M začnejo miniaturni znakci, ker res ne vem, zakaj ne bi bilo to možno - čeprav zase nisem prepričana, da je kaj ratalo in da je karkoli povezano s tem, ampak dosti nosečnic je že od ovulacije naprej ali pa par dni po njej začutilo znakce.  Tako da punce, jaz verjamem, da je neakj psihe, ampak kaj potem reči za tiste, ki so že od začetka čutile znake in res bile noseče?!

Držim pesti!!!!!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 489
16.4.2007 18:43:02   
Tinča1
Pozdravljene!

No, da vam javim, po vseh tistih roza in rjavih izcedkih se je franca prikazala na svoj veličasten način, ki je tokrat btw bil tako boleč, da sem morala vzeti naklofen.
Zdaj gremva z lubijem v nove boje, za prvega slovenca oz. slovenko leta 2008.

Mlavla (ful dober nick) in vse ostale sočustvujem z vami in upam, da bo več sreče v mesecu ljubezni-maju.

Lp

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 490
16.4.2007 18:50:39   
copatek
01.04. - sssončnica user posted image  - v nove boje user posted image
01.04. - bumbum user posted image  - v nove boje user posted image
01.04. - neli77 user posted image  - v nove boje user posted image
01.04. - MalaSpelca user posted image  - v nove boje user posted image
01.04. - Demy
02.04. - listek user posted image  - v nove boje user posted image
02.04. - monikap user posted image  - v nove boje user posted image
02.04. - tinkamiška user posted image user posted image
02.04. - copatek user posted image user posted image
03.04. - kepica user posted image  - v nove boje user posted image
03.04. - nussy user posted image  - v nove boje user posted image

03.04. - pilotgirl
04.04. - TittyK user posted image  - v nove boje user posted image
05.04. - maša82 user posted image  - v nove boje user posted image
05.04. - pina -1 user posted image  - v nove boje user posted image
05.04. - PC Baby
user posted image - v nove boje user posted image
05.04. - gabi user posted image  user posted image
05.04. - naša črtica koraka user posted image  - v nove boje user posted image
06.04. - Jill user posted image  - v nove boje user posted image
07.04. - Muca Copatarica user posted image  - v nove boje user posted image
08.04 - ***Nina*** user posted image  - v nove boje user posted image
08.04. - meggie user posted image user posted image  - v nove boje user posted image
08.04. - raho user posted image user posted image
08.04. - renata nana user posted image  - v nove boje user posted image
08.04. - Tinča1 user posted image  - v nove boje user posted image
09.04. - dolenjka user posted image  - v nove boje user posted image
09.04. - alejinad
09.04. - mlavla user posted image  - v nove boje user posted image
09.04. - loncica user posted image user posted image
09.04. - PATRICIJA_22
10.04. - TinkiBinki user posted image  - v nove boje user posted image
10.04. - sapi user posted image  - v nove boje user posted image
10.04. - Skyline user posted image user posted image

11.04. - mana25 user posted image  user posted image
11.04. - sonček07
11.04. - luna68
11.04. - SILVA user posted image  - v nove boje user posted image
12.04. - mateja80 user posted image  - v nove boje user posted image
15.04. - pikicaa25
user posted image  - v nove boje user posted image
15.04. - mišeka
17.04. - Anitka user posted image  - v nove boje user posted image
17.04. - lana38
17.04. - Larisa69
18.04. - SM10

18.04. - Srčekgirll
19.04. - Bety upa
20.04. - t*e*j*k*a
20.04. - kitka1 user posted image  - v nove boje user posted image
21.04. - daga11
21.04. - Kristina 
22.04. - Lupita
22.04. - arobic3
23.04. - rebeca
24.04. - torcica
24.04. - ledenka
24.04. - stunfek
25.04. - ina82

25.04. - karatina
25.04. - jadrnica
26.04. - andre3a 
26.04. - ANIME
26.04. - anjuska
27.04. - sssončnica
28.04. - neli77
28.04. - listek
28.04. - amaya
28.04. - bekyca
29.04. - monikap
30.04. - yaris

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 491
16.4.2007 19:03:02   
PATRICIJA_22
Patricija se seli med "M ne pričakujemo v maju"...

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 492
16.4.2007 19:20:30   
mlavla
no, da se še tukaj oglasim...sem se drugače že selila k majčicam

punce hvala vam za vse spodbude, tolažbo itd. naj vam povem da ste enkratne

Tinča..user posted image  lepo, da ti je všeč moj nick

lp
mlavla

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu PATRICIJA_22)
Neposredna povezava do sporočila: 493
16.4.2007 19:43:47   
Srčekgirll
Še 2 dni do user posted image ali user posted image , sam mislim da bo kar user posted image user posted image prišel kr me vsake toliko boli trebuh kot vedno pred M. V glavnem kar bo bo. Ne bom obupala!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 494
16.4.2007 20:06:56   
Bimba80
No po dolgem casu se vam spet jaz malo oglasam.........tako sem jezna, ke mislim da je spet tukaj en tistih mesecev, ki jih imam zadnje case, ki se ta tecnoba user posted image  noce in noce prikazati.........zadnjo user posted image  sem imela 02.02. in od takrat nic in nic.......ne izcedkov, ne kaksnih drugih znakov da bikarkoli bilo........do danes sem pocakala in prej naredila en test in seveda nic, tako da bom se enega jutri zjutraj z jutrnjim urinom, ce bi kaj, ma mislim, da prav nic........sem pa ta mesec ful vec za vecjo potrebo na wc-ju, nevem zakaj in ful cudna.......ful bi rada da user posted image  koncno ze pride, da se dava v nove boje in da vem pri cem, ker mi je vedno zamujala, tako kot zadnje case pa se nikoli.........kaj na j naredim, kaj naj si mislim??? Bom pocakal se malo v upanju da se prikaze, ker po tako dolgem casu bi ze moglo pokazat ce bi kaj blo, ce ne pa bom klicala mojega G, ker tako ne gre.........ena je bla na 52 dni, potem pa na 35 dni in zdaj nevem kolko me bo pustila cakat........Pomagajte

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 495
16.4.2007 22:06:22   
stunfek
O, ti reva boga Bimba! Take dolg cikluse imaš in tako dolgo si v negotovosti. Faca si, kakšni bi se že vtrgalo! Drži se in upam, da se ti situacija čimprej razjasni. Imaš namen it kaj do G? Da ugotovijo kaj se dogaja...
Drži se in držim pesti zate! user posted image

Stunfek

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 496
16.4.2007 22:39:21   
jadrnica
hojla, da se malo oglasimin vas pozdravim,

tiste, ki ste ta mesec že kaj uspešno pridelala, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

tiste, ki ste se preselile med majevke, to bo zagotvo mesec ljubezni user posted image user posted image user posted image user posted image

tistie, ki pa še čakamo, pa upam, da nam mogoče rata in da se je ga. user posted image poslovila za letos, res je nevljudna,  ve da ni dobrodošla, pa kr prihaja na obisk, neolikana do konca user posted image user posted image user posted image

sem mal za foto tole napisala, ker ja bil danes tako lep dan, jaz sem pa 11 ur delala v pisarni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 497
17.4.2007 8:55:06   
Demy
Pri meni ni nič novega. user posted image  mi jo je pošteno zagodla. Zamuja še celih 17 dni. Mi je pa zjutraj mičkeno slabo (upam, da si ne domišljam zaradi prevelike želje po user posted image ), pa stašne vrtoglavice imam.

Neposredna povezava do sporočila: 498
17.4.2007 12:56:56   
ANIME
za nas je pa še vse tako daleč ... rezultati mislim

Sem se pa edino spomnila ... kmalu bova šla na dopust in me zanima kako je s prenašanjem težke opreme ... greva namreč potovati z ruzaki (ki bodo sigurno čez 10 kg) in me zanima, če to lahko kako vpliva (če bi slučajno res ta mesec uspelo).

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Demy)
Neposredna povezava do sporočila: 499
17.4.2007 16:17:13   
Anonimen
Pri meni pa danes user posted image  zaradi SS. Sem bla pri ginekologinji in če se ne bo danes samo sčistlo moram jutri it na čiščenje.

(odgovor članu ANIME)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?