Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 12.4.2007 18:51:53
|
|
|
|
MalaSpelca
|
nardila prejle test ampak je bil neg. tk da res ne vem kva se gre ta moja tečka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 12.4.2007 19:02:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke Gabi!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 12.4.2007 19:41:16
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Čestitke iz srca vsem novim raho, loncica, Skyline in mana25. Lepo nosečnost vam želim.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 12.4.2007 22:01:15
|
|
|
|
SILVA
|
Gabi čestitke tudi z moje strani . Moje pa še vedno ni,test je bil pa negativen,hudiča,zmašalo se mi bo,nej že pride.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 12.4.2007 23:32:54
|
|
|
|
SILVA
|
Dajte mi povedat kdaj naj spet naredim test,jaz bi ga kar jutri,pa v soboto,pa nedeljo in dokler ne bo pozitiven . Ha,ha malo se hecam,apmak resno kdaj naj ga ponovim,ker se firbec
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 8:34:56
|
|
|
|
Bety upa
|
ufffffffffffffff... ..nikjer ni tako živo , kot na tej temi....pa bom še jaz zvami trimčkala, navijala, testirala.... Čestitke vsem novim nosečkam od srca....Kar hitro vam je ratalo..... Druge....pa, saj bo....če ne zdaj pa jutri, zagotovo..... Držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 8:37:19
|
|
|
|
SM10
|
Kako lepo je videti takšne poste na katerih javljate, da ste nosečke. Človk dobi kar malo upanja, da je tudi mogoče pri nas uspelo. Smešno, deluje pa full pozitivno vsaj name. Gabi čestitke. Pa prijeten vikend
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 9:00:11
|
|
|
|
mlavla
|
punce sam tolk, da se vam malo oglasim...še vedno čakam, brez kakršnih koli znakov z M ali nosečnost...čaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaammmmmmm, ma se mi vleče
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 10:01:08
|
|
|
|
TinkiBinki
|
No, sporočam, da se je moja tečka končno oglasila, tako da se selim med bodoče nosečke v 2008. Vsem želim čim več in okroglih trebuščkov!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 10:08:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsem novim čestitam. Vsem, ki jih je obiskala pa držim pesti, da bodo v novem krogu zmagovalke!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 10:29:17
|
|
|
|
tinkamiška
|
Se pridružujem Rahinim željam Pestke, pestke! Tinka
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 10:42:30
|
|
|
|
SILVA
|
mlavla,tudi pri meni ni še nič,včerja je bil test negativen,znakov nobenih več,tako da ne vem več. Bova čakali skupaj in upam da zagledava . Kdaj boš delala test?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 11:12:05
|
|
|
|
andreja2000
|
Punce,vse ,ki še čakate na rezultate tega meseca ,vam držim pesti za
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 11:26:23
|
|
|
|
mana25
|
Ne vem če spada tole sem ampak da vam povem kako je meni uspelo.Ovulacija sem dobila 19.3. in tako sva začela 18.3. potem pa še 19.3. in nič več ker je moj odšel domov(on lj jaz sg) 100% sem bila da tokrat pa res ne bo kaj in sem bila jezna sama na sebe.Ampak ko bi mogla priti je ni bilo kljub špikanju in napetem trebuhu! Napravim test in sprva Nisem mogla verjet ampak uspelo je. Tako da punce je res kar pravijo da psiha naredi svoje.Ko boste najmanj pričakovale se bo zgodilo in želim vam da se to zgodi čimprej!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 12:09:15
|
|
|
|
mlavla
|
SILVA sploh ne vem kdaj naj ga naredim, ker si ne želim biti še enkrat razočarana. kdaj ga boš pa ti delala?definitivno pa ga bom naredila še le drug teden(upam, da bom zdržala, itak pa nimam nobenega doma, lekarne pa tudi nimam ravno blizu)a ti tudi nimaš nobenih znakov ali za prihajajočo ali kakšnih drugih znakov,..razen tega da si verjetno zelo nestrpna in živčna (če sklepam po sebi, saj imam drugače dokaj redne cikluse,kaj pa ti?)od kdaj jo pa (ne) pričakuješ? tudi za vse ostale močno tiščim pesti!!!!! lp mlavla
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 12:28:06
|
|
|
|
andreja2000
|
mana25
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 13:15:42
|
|
|
|
biba26
|
Vsem novim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 13:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Dons sem naredla test pa se mi zdi da sta bli dve s tem da je bla ena ful slabš vidna po več kot po 10 min je bla mal bol sam me ni prepričal ker se mi je že enkrat podobno zgodl pa ni blo nč čeprav mam ful občutek da sm sploh po tistem ko sem včeraj na perilu opazla roza flekec pa na bokih sta se mi naredla dva full vlka fleka temnejše rdeče barve pa full srbi. Bom ponovila test v ponedeljek pa vam sporočim. Držte pesti za . A prehlad kej vpliva na ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 14:17:41
|
|
|
|
stunfek
|
Dobro kaže Ursus. Držime pseti v ponedeljek pa hitro sporoči kako in kaj!
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 14:50:37
|
|
|
|
meggie
|
Čestitke vsem novim nosečkam Jaz sem si nekako opomogla. Še vedno malo krvavim, vendar mislim da bo počasi konec... pol pa upam da čimprej pride. Hehe, enkrat za spremembo se je bom veselila :) Odločila sva se, da bova kaka 2-3 mesece počakala, pol pa v nove boje, v tem času pa poroka.. bom vsaj suha nevesta :) Punce navijam za vse vas, naj bo ta aprilski seznam čimbolj zelen in uživajte v tem prelepem vremenu papa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 15:39:48
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Ursus, dobro kaže! Držim pesti! Meggie uživaj na poroki, ti močni pozitivni občutki vama bodo dali še več energije za upanje in da bosta ponovno zagledala !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 16:03:12
|
|
|
|
Demy
|
Moja se še kar ni prikazala (14 dni zamude), občasno se pojavi rjav izcedek. Sem pa danes kupila test in jutri ga naredim. Upam, da vam sporočim lepo novico. Držite pesti!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 16:40:28
|
|
|
|
mlavla
|
Demy pa imaš drugače redne M, oz enako dolge cikluse? veš tudi sama ne vem pri čem sem, saj sem naredila test 4.dan po predvidenem datumu, pa je bil negativen, M mi pa ni še nikoli tako zamujala... držim pesti zate!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 16:41:06
|
|
|
|
mlavla
|
ursus tudi zate močno stiskam pesti!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 13.4.2007 16:54:16
|
|
|
|
Demy
|
mlavla - do sedaj sem imela redne menstruacije na 28 - 30 dni. Test sem že enkrat delala (8 dni zamude), pa je bil negativen, ker pa še vedno ni, ga bom ponovila. Res ne vem pri čem sem in komaj čakam jutrišnji dan. Se mi zdi, da je najbolje to narediti s prvim jutranjim urinom. Kdaj pa si nazadnje delala test? Tudi jaz držim pesti zate.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?