|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v aprilu...
12.4.2007 18:51:53   
MalaSpelca
nardila prejle test ampak je bil neg. tk da res ne vem kva se gre ta moja tečkauser posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 426
12.4.2007 19:02:11   
Anonimen
Čestitke Gabi! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MalaSpelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
12.4.2007 19:41:16   
Muca Copatarica
Čestitke user posted image  user posted image  user posted image iz srca vsem novim user posted image raho, loncica, Skyline in mana25. Lepo nosečnost vam želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
12.4.2007 22:01:15   
SILVA
Gabi čestitke tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Mojeuser posted image pa še vedno ni,test je bil pa negativen,hudiča,zmašalo se mi bo,nej že pride.

Neposredna povezava do sporočila: 429
12.4.2007 23:32:54   
SILVA
Dajte mi povedat kdaj naj spet naredim test,jaz bi ga kar jutri,pa v soboto,pa nedeljo in dokler ne bo pozitivenuser posted image .
Ha,ha malo se hecam,apmak resno kdaj naj ga ponovim,ker se firbecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 430
13.4.2007 8:34:56   
Bety upa
ufffffffffffffff...user posted image user posted image user posted image ..nikjer ni tako živo , kot na tej temi....pa bom še jaz zvami trimčkala, navijala, testirala....
Čestitke vsem novim nosečkam od srca....Kar hitro vam je ratalo.....user posted image

Druge....pa, saj bo....če ne zdaj pa jutri, zagotovo.....

Držim pesti!!!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 431
13.4.2007 8:37:19   
SM10
Kako lepo je videti takšne poste na katerih javljate, da ste nosečke. Človk dobi kar malo upanja, da je tudi mogoče pri nas uspelo. Smešno, deluje pa full pozitivno vsaj name.

Gabi čestitke.

Pa prijeten vikend

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 432
13.4.2007 9:00:11   
mlavla
punce sam tolk, da se vam malo oglasim...še vedno čakam, brez kakršnih koli znakov z M ali nosečnost...čaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaammmmmmm, ma se mi vlečeuser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 433
13.4.2007 10:01:08   
TinkiBinki
No, sporočam, da se je moja tečka user posted image  končno oglasila, tako da se selim med bodoče nosečke v 2008. Vsem želim čim več user posted image  in okroglih trebuščkov!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 434
13.4.2007 10:08:37   
Anonimen
Vsem novim user posted image  čestitam.

Vsem, ki jih je obiskala user posted image  pa držim pesti, da bodo v novem krogu zmagovalke!

(odgovor članu TinkiBinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
13.4.2007 10:29:17   
tinkamiška
Se pridružujem Rahinim željamuser posted image

Pestke, pestke!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
13.4.2007 10:42:30   
SILVA
mlavla,tudi pri meni ni še nič,včerja je bil test negativen,znakov nobenih več,tako da ne vem več.
Bova čakali skupaj in upam da zagledavauser posted image .
Kdaj boš delala test?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 437
13.4.2007 11:12:05   
andreja2000
Punce,vse ,ki še čakate na rezultate tega meseca ,vam držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 438
13.4.2007 11:26:23   
mana25
Ne vem če spada tole sem ampak da vam povem kako je meni uspelo.Ovulacija sem dobila 19.3. in tako sva začela user posted image 18.3. potem pa še 19.3. in nič več ker je moj odšel domov(on lj jaz sg) 100% sem bila da tokrat pa res ne bo kaj in sem bila jezna sama na sebe.Ampak ko bi mogla pritiuser posted image je ni bilo kljub špikanju in napetem trebuhu!
Napravim test in sprva user posted image user posted image Nisem mogla verjet ampak uspelo je.user posted image Tako da punce je res kar pravijo da psiha naredi svoje.Ko boste najmanj pričakovale se bo zgodilo in želim vam da se to zgodi čimprej!

Neposredna povezava do sporočila: 439
13.4.2007 12:09:15   
mlavla
SILVA sploh ne vem kdaj naj ga naredim, ker si ne želim biti še enkrat razočarana. kdaj ga boš pa ti delala?definitivno pa ga bom naredila še le drug teden(upam, da bom zdržala, itak pa nimam nobenega doma, lekarne pa tudi nimam ravno blizu)a ti tudi nimaš nobenih znakov ali za prihajajočouser posted image  ali kakšnih drugih znakov,..razen tega da si verjetno zelo nestrpna in živčna (če sklepam po sebi, saj imam drugače dokaj redne cikluse,kaj pa ti?)od kdaj jo pa (ne) pričakuješ?

tudi za vse ostale močno tiščim pesti!!!!!
lp
mlavla

(odgovor članu mana25)
Neposredna povezava do sporočila: 440
13.4.2007 12:28:06   
andreja2000
mana25user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 441
13.4.2007 13:15:42   
biba26
Vsem novim  user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 442
13.4.2007 13:53:43   
Anonimen
Dons sem naredla test pa se mi zdi da sta bli dve user posted image  s tem da je bla ena ful slabš vidna po več kot po 10 min je bla mal bol sam me ni prepričal ker se mi je že enkrat podobno zgodl pa ni blo nč čeprav mam ful občutek da sm sploh po tistem ko sem včeraj na perilu opazla roza flekec pa na bokih sta se mi naredla dva full vlka fleka temnejše rdeče barve pa full srbi. Bom ponovila test v ponedeljek pa vam sporočim. Držte pesti za user posted image . A prehlad kej vpliva na user posted image ?

(odgovor članu biba26)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
13.4.2007 14:17:41   
stunfek
Dobro kaže Ursus. Držime pseti v ponedeljek pa hitro sporoči kako in kaj!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 444
13.4.2007 14:50:37   
meggie
Čestitke vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image

Jaz sem si nekako opomogla. Še vedno malo krvavim, vendar mislim da bo počasi konec... pol pa upam da user posted image  čimprej pride. Hehe, enkrat za spremembo se je bom veselila :) Odločila sva se, da bova kaka 2-3 mesece počakala, pol pa v nove boje, v tem času pa poroka.. bom vsaj suha nevesta :)

Punce navijam za vse vas, naj bo ta aprilski seznam čimbolj zelen in uživajte v tem prelepem vremenu

papa

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 445
13.4.2007 15:39:48   
TinkiBinki
Ursus, dobro kaže! Držim pesti! user posted image user posted image user posted image

Meggie uživaj na poroki, ti močni pozitivni občutki vama bodo dali še več energije za upanje in da bosta ponovno zagledala user posted image !

(odgovor članu meggie)
Neposredna povezava do sporočila: 446
13.4.2007 16:03:12   
Demy
Moja user posted image  se še kar ni prikazala (14 dni zamude), občasno se pojavi rjav izcedek. Sem pa danes kupila test in jutri ga naredim. Upam, da vam sporočim lepo novico. Držite pesti!!!

Neposredna povezava do sporočila: 447
13.4.2007 16:40:28   
mlavla
Demy pa imaš drugače redne M, oz enako dolge cikluse? veš tudi sama ne vem pri čem sem, saj sem naredila test 4.dan po predvidenem datumu, pa je bil negativen, M mi pa ni še nikoli tako zamujala...

držim pesti zate!!!

(odgovor članu Demy)
Neposredna povezava do sporočila: 448
13.4.2007 16:41:06   
mlavla
ursus tudi zate močno stiskam pesti!!!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 449
13.4.2007 16:54:16   
Demy
mlavla - do sedaj sem imela redne menstruacije na 28 - 30 dni. Test sem že enkrat delala (8 dni zamude), pa je bil negativen, ker pa user posted image  še vedno ni, ga bom ponovila.
Res ne vem pri čem sem in komaj čakam jutrišnji dan. Se mi zdi, da je najbolje to narediti s prvim jutranjim urinom.
Kdaj pa si nazadnje delala test? Tudi jaz držim pesti zate.

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?