NAVT -> RE: primorke: piran-koper (21.7.2007 14:51:55)
|
Pozdravljene! Da ne bo panike, še sem v enem kosu in ja...sem doma. Sem dobila dopust; tak oje rekla Guzejeva. Včeraj so me poslali domov, jutri zjutraj pa grem na ctg. Če bo spet ravna črta, je rekel deisinger, da me mogoče celo pošlje še za dan ali dva domov. Gor je en velik dolgčas, doma pa ena pasja vročina (smo brez klime9 in res ne vem kje je boljše oz. kje je manj škode. Še najbolj bi bila vesela, če bi bila v porodni! Zdaj pa res ne morem več. komaj se premikam, ma kaj premika, komaj ležim. Ko je treba se premaknit je pa to cel podvig. Sicer pa je Guzejeva ugotovila, da sta princeski zdravi in veliki in da jima noter popolnoma nič ne manjka. Zato je sklenila, da jih ne bomo metali ven. Imata pa že vsaka po cca 2700g. Mene je kar s tira vrgla ta velika teža. Sej ni čudno, da moram skoz trebuh držat!!! Sem si predstavljala, da bo šel porod bistveno lažje kot v prvo, ker so menda dvojčki bolj drobni, zdej pa taka kilaža. Pa še glavici sta dokaj veliki, ena 31,5 cm, druga pa 32cm. Naš Aljoša je imel ob rojstvu 34 cm, pa sem končala z vakuumom! Edino upanje je še, da se je uz mašina malo zmotila (po navadi se). Sicer smo bile pa ta tede tri z dvojčki gor. Nataliteta se očitno popravlja!! Hvala za lepe želje in lp!
|
|
|
|