NAVT -> RE: primorke: piran-koper (22.6.2007 23:10:02)
|
Zrak, jaz sem malo pozabila, da si bila v Postojni ne pa v Izoli. Pa sej je zdaj itak povsod vroče. Jaz sem v prvo še dolgo nosila gate za enkratno uporabo. V bistvu sem porabila vse bolnišnične, pa še 10 svojih, torej enih 12, mogoče 13. pa vložke sem do konca čišče nosila vir 80. Čeprac če se prav spomnem, so to bili Vir extra - tiste sama vaza in mrežica. Enkrat proti koncu čišče sem si na rit dala Always, pa me je kar vrgo, kakšno svinjarijo nam podtikajo. Moja čišča je naenkrat dobila ful čuden vonj, vse se mi je lepilo, skratka, sem prešla nazaj na vir. Kako pa kaj dojenje? A imaš kaj težav? Heaven, jaz grem sigurno v Izolo. Postojna me nič ne mika. Tudi v prvo me ni. Zdaj pa v bistvu še manj. Če te doma čaka dveletnik, bi skoraj najraje rodil doma :)) Amaya, a ti malo napovem, kako bo, ko boš prvič začutila: spraševala se boš ali je to to ali ni, potem se ti bo zdelo, da se ti mogoče samo zdi, ker komaj čakaš in te vsak premik po črevesju lahko premami. Jaz sem obakrat to doživela tako. Pa sem bila v drugo prepričana, da zdaj pa že imam izkušnjo in vem kakšni so prvi občutki. PŠa sem se pošteno uštela. Ravno tako sem bila kakšnih 10 dni negotova, kaj hudiča čutim. Kar je najbrž tudi prav. Da ne postane nosečnost neka rutina [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (zdej pa pretiravam, sej jih ne bomo imele 17, kot v starih časih). Majrim, ne delaj panike, ker ti bo samo še slabše. Bodi sigurna vase, ker zmoreš vse, kar te še čaka, pa še več, čeprav tega ne veš. Zato pa si na poti k porodu!!! Amaya, a si učiteljca?
|
|
|
|