austen -> RE: primorke: piran-koper (19.6.2007 21:06:08)
|
Ciao punce[sm=smiley1.gif], da se malo javim po dolgem času. Saj bi večkrat kaj sedla za računalnik, ma imam tako zatčne noge, da mi niti ne paše sedet pokrčenimi nogami[sm=smiley13.gif]. Me pa zanima, če še katrei tudi prsti na roki zatekajo? Meni kar precej ... pa čisto trde imam zjutraj. [sm=zmeden.gif] Še malo pa bo tudi to mimo, čeprav me je zadnjič ena kolegica opozorila, da njej so noge še nekaj časa po porodu otekale. Upam, da meni ne bojo ker nimam kaj obut. Samo ene japonke so mi prav, pa še te je imel moj[sm=kuza.gif] v obdelavi, tako da jih malo manjka[sm=smiley1.gif] Drugače pa sem bila včeraj na pregledu - mi je delal CTG.... je bilo tko lepo slišat[sm=duda.gif], da sva se kar raznežila z dragim. Navt- veš da sem ravno včeraj mslila nate, če si se že preselila .... kaj vse človeku ne hodi po glavi ko ne spi cele noči, a ne? Majrim jaz bi tudi šla plavat, pa sem kar malo strahopetna. Ga pa nisem vprašala ali lahko ali ne. Mah ... ga bom pa v četrtek ko grem spet na CTG.......imam pritisk na meji, pa je G rekel, da me bo raje malo bolj spremljal. Nimam čisto nič proti. ma sem pa zatežila danes .... alo imejte se lepo.... kljub vročini in zatekanju[sm=smiley1.gif] .... pa damo vse skupaj upat na vsaj malo burje, da se bo "lakše disalo" - Bronhi v teh primerih žal ne pomaga. LP, Klavdija
|
|
|
|