ronja
|
Bravo, domennatalija! Sem zelooooooo vesela zate! in za tvojega ! Ma, saj če vsem rata, ni vrag, da ne bi tudi tebi! Pa sploh, če je tudi očka za! Veš, koliko žen pekov ima po več otrok, hihi . Pa če znese samohranilkam, zakaj ne bi nam, ki imamo kljub vsemu še koga za pomagat, kadar je kriza... Pa če imaš mamo in taščo blizu, bo sploh šlo. Se pa strinjam: organiziraj si tako, da ni treba, da je vse popolno in točno tako, kot si si zamislila... Potem je pa vse ful lažje, ker lahko pol stvari drugi naredijo - sicer po svoje, ampak kdo pa pravi, da je ravno naše prav;) Naj bo kako delo, ki je izključno njegovo (pri nama recimo on puca po tleh, jaz to sovražim), ampak potem se seveda ne smeš usajat, če ni bleščeče čisto... Mam rajši, da mi ni treba na to mislit, pa čeprav ni vedno enako čisto Pa tudi boš videla, do zdaj ti je to odločanje in skrb in vse skup jemalo energijo, zdaj ti bo pa ostala za druge reči! Jaz bi naredila splav, če bi zanosila mlajša, do katerega leta ne vem, takrat pač, ko nisem hotela ostat s tistim fantom do konca življenja, zdaj pa vem, da ko donosim tole , ko pride naslednji, bo dobrodošel/a, če res ne bi bili kaki resni zdravstveni problemi, ampak tiso itak ni v moji pristojnosti za odločat;) Saj veš, kajpravijo: the more the merrier! Pa tudi z 2. res ni toliko dela kot s 1., vsaj tako pravi moja mami, ki ima tri (jaz sem srednja, torej 2.;)
|