|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
2.6.2007 9:24:21   
lunca2
Točn Romana tko kot prav F*S*M še cigane maš zraven, zdele sem se spomla. Sej moja stara mama je tud blizu F*S*M doma (par mestrov stran) in je tud ob cest pa ko pele tovornak mim maš občutek kot da se hiša zaziba, ker se vse strese (omare,...).user posted image A ni tko F*S*M ?

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 2.6.2007 9:25:06 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
2.6.2007 9:53:12   
Bubamaraa
user posted image

Punce hvala za odgovor... vam verjamem in gremo naprej, če bomo najdli kako parcelo za kak ugoden denar....drgač pa bomo kr na domači zemlji si pozidali.....user posted image

user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
2.6.2007 10:15:43   
kapesanta
nedolgo tega se je še prodajala ena parcela nad našo hišo. Za ceno me pa ne vprašat. A maš kakšne posebne želje glede lokacije al kr tko mal gledata, če vama bo kej všeč?
mi gremo danes v LJ mal v šoping, pol pa spet pogledat v ZOO - upam da bo vreme zdržu, prejšnji teden nas je na izhodu dobil en orenk orkanski dež, smo 15 minut čakal da je sploh lahk po avto šel, tolk je lil....
lunca2 jaz sem se najprej zredila iz 80 na 85, pol sem shujšala nazaj na 80, pol sem se pa zredila na 97. Iz bolnice sem prišla z 90 in tolk jih imam še dons (no 91 user posted image ) - tko da sem živ primerek, da ni res, da če dojiš potem hitr shujšaš - po mojem morš zraven še kar orenk gledat kaj poješ (recimo nič tortic...). Pa odvisno je če maš velik vode v seb (jaz je očitno nisem imela), ker tista gre pa res hiter dol. Mah me čaka orenk dieta ko se mali odstavi (pa ne zgleda da se bo kej kmal).

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
2.6.2007 10:20:31   
Bubamaraa
Kapesanta jaz imam možnost drgač zidati zraven domače hiše, kjer sedaj živim... Naredim plato in gor stanovanje...user posted image ..pa tuk kar lepa kvadrartura je...Sam, ko pomislim, da bo enkrat soseda moja sestra, ki bo "dedovala" hišo od staršev me kar mine, da bi doma zidala...user posted image ..zato gledam, da če bi dobila res kako ugodno parcelo bi jo kr kupila, drgač bom pa mogla res doma ostati...

Glede lokacije mi je vseen ... res ne bi šla na Zeleno travo itd...... pa Zasavje pride v poštev in Savinjska...user posted image

sej drgač mam še cajt...sam vsake tolk cajta mal pogledam, da če je kej pametnega ... user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
2.6.2007 10:25:08   
ta.nja
user posted image

Moja dva fanta + user posted image  so šli ven, jaz pa malo pospravljam po stanovanju in zelo naglas poslušam Mtv. Mamic  se je čist zmešal user posted image .  Na orbitreku sem tudi že bla da mal spravim dol ta user posted image  trebuh. Mi nobene cote niso več prov - za znoret.

Lep dan

user posted image

Anejko bejko

Neposredna povezava do sporočila: 2205
2.6.2007 11:04:24   
mily
Hojla punce.

Pe ste se včeraj načvekale. user posted image  Prav popestritev za dobro jutro ste bile. Najbolj huda je Elis@, ko je še med britjem prišla pogledat na compa, da ne bi kej zamudilauser posted image .

Ta.nja dobra si, da se ti tkole da še na orbitrekuser posted image . Jst si ga ful mela, sam kaj, ko ga nimam kam dat. No mam vsaj izgovor zakaj ne morem shujšatuser posted image

Lunca, ti si s kilam še dobra. Jst sem tut bla med tistimi, ki so se zredile 20+ oz. natančno 22 kil. Pri samem porodu je šlo stran 7, ostalo se me je pa kr lepo držalo še en lep čas. No, pa sem z malo volje  potem v enem letu spravla dol vse, ampak kaj ko je tko hudičev težk obdržat kilce. Lani sem se spet tko zredila, da ko sem si okol Novega leta probavala poletne cote, sem se skor zjokala zraven, ker nisem nič gor dobla. No, pa sem zdej spet na starih kilih. Od novega leta, pa do danes sem šla dol že 8 kil user posted image . Upam, da mi porata še ene 5, čeprav sem že zdej velik bolj zadovoljna s sabo.

Tko, zdej pa šibam naprej pucat. Dobim obiske danes in sem že včeri nardila Kokosovo torto, zdele pa še mafine pečem. Njamiuser posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
2.6.2007 12:04:29   
F*S*M
oj punce,

jaz sem pa danes tako žalostna, sem zvedla da je umrla od mojga sošolca iz OŠ sestra imela jih je komi 28, je imela prejšni četrtek prometno nesrečo in je bila v umetni komi, tako mi je hudo da vam ne morem povedat, že lelo življenje je bila tako bogo imela je prirojeno napako in ni mogla govorit, v bistu se je trudila da je kaj povedala. Tako mi je hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vam sploh povedat ne morem in pol se je zgodilo najhujše, ko je šla po cesti jo je zbil bratranec z skuterjem, pa je reva padla nazaj in ji je lobanja počla, ker je zadela z glavo v kamen, v katerega je bi zabetoniran prometni znak.

Sožalje družini.

No bom nehala s tem, morem reči to

mily a ti se sama sebi zdiš debela, punca sej te ni nič skupi. Ok mal šale

nič punce se vam javim kaj pozneje

Čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
2.6.2007 12:15:11   
lunca2
Dober dan dekleta!

F*S*M moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image .

Joj dekleta kuk se obremenjujete s težouser posted image user posted image user posted image . Sam da ste zdrave.user posted image Sej bo bote vidle tud kg bojo šli enkrte dol mal potrpljenja pa bo.

Jz sm pa sobo generalno spucala, oprala še ostanek plišastih igračk in to je to. Za danes sem nardila dost.user posted image

Zdej si grem pa en cappuccino skuhat.user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
2.6.2007 12:36:45   
mily
Jst sem tut vse spucala zdele. Končno user posted image  Pa mafine sem spekla/probalauser posted image

F*S*M joj sožalje. Jst ne vem no, kaj je narobe, ker zadnje čase slišim same slabe novice. user posted image

Lunca, valjda da se sekiramo za kilce, saj smo vendar babeuser posted image . Ne poznam nobene na tem svetu, ki bi rekla, da je ful zadovoljna sama s sabouser posted image .

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
2.6.2007 13:03:35   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: mily

Lunca, valjda da se sekiramo za kilce, saj smo vendar babeuser posted image . Ne poznam nobene na tem svetu, ki bi rekla, da je ful zadovoljna sama s sabouser posted image .

Sej vem sam ni fajn se preveč sekirat zarad kilc. Itaq pa babe ne mormo iz svoje kože glede tega.user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
2.6.2007 14:11:15   
ta.nja
Mily si mi take lušte naredila s kokosovo torto in mafini, da grem še jaz štrudelj pečt. Pa če bom pol mela sto kg, me nč ne briga.user posted image user posted image  

Anejko bejko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
2.6.2007 16:51:26   
lunca2
Lepo pozdravljene dečve!

Kaj kej počnete ? Jz sm prej generalno spucala sobo pol sm bla pa utrujena in sem mal počivala in gledalauser posted image . Dons bom za večerjo jedla palačinke, je mami rekla, da jih bo pekla. NJAMI! Drugače pa sem mislila jesti mlečni gres pa jutri.user posted image

Vreme se ja pa kr naenkrat skisalo prej je pa tko lepo sijalo user posted image .
Ta.nja kakšen štrudl pa si pekla?

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 2.6.2007 16:52:18 >

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
2.6.2007 19:20:59   
LUNA06
Se opravičujem, ker kar tako vletavam, no sej sm nekak zasavka, no čisto na meji.Me zanima hothien kje si dubla te lušne okvirje za slikce, tiste z rožicam?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
2.6.2007 19:24:19   
lunca2
OOO LUNA06, sam si res blizu nas zasavk.user posted image In kako si drugače?
Kuk starga pa maš user posted image ?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
2.6.2007 19:48:32   
lunca2
A pol kasneje zvečer ko bodo user posted image zaspali bo tud dons kaka debata ?
Jaz se že veselim. Sem prej počivalauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
3.6.2007 8:24:01   
Anonimen
Jutro!

Upam, da bo danes lepši dan kot včeraj, da bomo šli kej ven. Dopoldan sva čakalaene, da so prišli po voziček (končno smo ga prodali user posted image ), potem je padal dež, popoldan pa smo šli na najkrajši sprehod ever, do ceste user posted image  pa se je ulilo kot iz škafa. In smo se obrnili, napokali v avto in šli na obisk. Tud v redu, a ne? user posted image

Program za une okvirčke je pa Corel Photoshop, sam men ne dela več, čebelca ga ma. Je na netu samo trial verzija. user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2216
3.6.2007 8:54:18   
lunca2
Dobro jutro!

Pa smo se zbudili v lepo sončno jutro. Upam, da bo cel dan tako lepo vreme, da se ne bo kej skisalo.user posted image Tko grem jz zajtrkovat pol pa če se mi bo dal bom šla mal na sprehod do spara ampak dvomim da bom šla.user posted image

Hothien lepo, da si prodala voziček. A sam trial verzija je škoda.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
3.6.2007 9:22:06   
ta.nja
Hej!

Mi bomo pa zdejle jedli in se počasi odpravili proti Planini gledat downhill. Moram danes navijat za mojga nečaka Jana ko bo vozu. Upam samo, da ne bo padu. Kadar vozi tukaj doma skoraj vedno pade in se polomi. Da se pohvalim drugače je pa državni prvak user posted image  user posted image . Upam da bo danes stal na stopnički.

Lunca delala sem skutni štrudelj, ker jabolčnega ne maram. A že kaj odštevaš dneve do rojstva tvojega user posted image ?

Lp Tanja

Anejko bejko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
3.6.2007 9:56:46   
Bubamaraa
dobro jutro...

evo mene vso povoženo.... smo ga včeri mal žural... smo šli na bowling in pol seveda k Charliju na superce.... in sem prišla domov okrog 3 ure.... imeli smo se pa super....user posted image user posted image user posted image ...pa čudn, da me roka ne boli nč..... ker sem ene dvakrat zagrabla eno težko kuglo, da mi je kr ušla po stezi... drgač je bilo pa fajn... sam drago pa tuk, da smo kr pozijali.....user posted image

nč grem mal na balkon...user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
3.6.2007 10:14:19   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: ta.nja

Lunca delala sem skutni štrudelj, ker jabolčnega ne maram. A že kaj odštevaš dneve do rojstva tvojega user posted image ?

Lp Tanja

Ta.nja u bi pršla kr h teb na štrudl. Jaz mam pa tud jabolčnega rada. A veš da zdej pa že res odštevam dneve, sem že kr malce nervozna, čeprou je moj user posted image včasih bol kot jz.user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
3.6.2007 10:28:00   
ta.nja
Romana a si bla na bowlingu u Zagorju? A je fajn zrihtano? Moram it enkrat mal pogledat.

Anejko bejko

Neposredna povezava do sporočila: 2221
3.6.2007 10:28:20   
nemsis
Lunca jz sem te pa danes vidla.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
3.6.2007 10:39:28   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: eros

Lunca jz sem te pa danes vidla.

A res ? Jaz pa tebe nisem.user posted image Kje pa si bla ?

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
3.6.2007 10:51:49   
nemsis
Lunca pr blagovnici. Jz sem bla s tamalo na drugi strani, na avtobusni, smo ravnokar pile (je bla žeja pr tamali).

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
3.6.2007 10:55:36   
brina_3
ta.nja: Na bowlingu v Zagorje sem bla tudi jaz.Pa je tako noro,da moraš it pogledat,ker ti nebo žal.user posted image user posted image
Romana26:  Od kdaj si pa bila na bowlingu,ker te nism nič videla?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.