|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
18.3.2007 21:28:27   
Capyka
Ja, pol pa fajn pančki... user posted image

LP

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 201
19.3.2007 8:29:50   
ta.nja
Dobro jutro!

Uf, kakšno obupno vreme - user posted image za znoret. Pa prav danes imava sistematski pregled, mogoče tudi pikico user posted image . Upam, da bo vse u redu.
No pa lep deževni pozdrav.

Tanja

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 202
19.3.2007 9:26:29   
Anonimen
una nina se piše mavrovič- hčerka ud onga arhitekta. (sej mislm d je una tud arhitektka)... Je mene tud skor kap, k sm jo vidla..

In drugače?' Kako ste kaj??

(odgovor članu ta.nja)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
19.3.2007 9:39:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ta.nja

Hothien- a si bila ti mogoče v evroparku danes popoldan z vozičkom in belim user posted image . Če si bila, potem smo se pa srečale, samo nisem vedela da bo katera od zasavčank tam, drugače bi te pa pocukala za rokav user posted image .

Lp Tanja

Ne, to je moja lepotica

user posted image
user posted image

Sicer sva se pa tud midve videle zadnjič v Lazarevcu. Zraven une ta blontne smešne Angie sem sedela. user posted image

(odgovor članu ta.nja)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
19.3.2007 12:16:07   
cofek
evo punce, pa mi je uspelo - sem končno napopala par fotk v album user posted image .

tudi jaz kar naprej ugotavljam če katero poznam - Tanja zaradi tele slikice kužeka si mi znana - a stanuješ blizu občine? pa če si ta prava, ti moram povedat, da imaš moj sanjski voziček - saj si najbrž že opazila, kako si ga ogledujem, kadar grem mimo user posted image . Ja, mi ga nismo nabavili, ker "bomo hodili v hribe, tale je pa za po mestu" - si lahko misliš kolikokrat smo bili z vozičkom v hribih - točno 1x! user posted image

nič, grem na hitro skuhat kosilo za Ažbeta, ker je že eno uro pri babici, pa sem rekla da pridem čez pol ure ponj. Kako čas leti....

lp,t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
19.3.2007 13:16:53   
Miss Piggy
No punce, kaj spilate?????? Jaz pijem kofe, user posted image  je sel v sluzbo, user posted image  spi, ta vecji princ pa gleda vlakeca Tomaza - ze biljonticuser posted image . Pol se pa zraven igra z vlakci in igra inserte iz risank....user posted image
Po odmoru za kavo me pa caka en kup posode, pol bom pa se vidla. Fajn bi blo se kako omaro spravt pospravlatuser posted image , da izkoristim tole slabo vreme, da bom ko bo lepo vreme brez slabe vesti zabusavalauser posted image . Pa ve?

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 206
19.3.2007 13:40:04   
kapesanta
hm, moj odgovor se je izgubil v noč ?!? mah saj ni blo nč pametnega

moj še vedno spi - 2,5h - ga čekiram če še diha...
čaka me ogromen kup cunk, ki smo jih na morju posvinjali - se delam da ga ne vidim. če bom zelo verjela bo mogoče izginil

o zbudu se je - bajbaj

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 207
19.3.2007 14:35:45   
Angellina
Heee-eeeeeeeeej!

Kaj dogaja?

V tem čoravem vremenu sem pretle nesla kartoteko v bolnico. Sem že pozabila kako je biti zunaj v snežnem nalivu, ko ti veter buta direkt v faco, ko se ti marela okrog obrne, ko šejkaš od mraza ko bi plesala Eivino polko in ko te vsak ta drug avto zalije od glave do pet user posted image user posted image user posted image user posted image . Res krasen filling, ki ga nočem doživet vsaj 100 let ne več, torej never again! Za nazaj pokličem taxi, ki ga ni in ni in ni user posted image user posted image user posted image ! Vmes sem spustila menda vse Trboveljske taksije in dva celjska, da so se peljali mimo, medtem ko sem čakala svojega nesojenega! Peš bi že 2x prišla do doma, tok časa sem čakala in šejkala na pločniku ko kaka prodajalka ljubezni!!!! In ko ga končno pokličem kje hudiča je, mi pove, da je že bil tam, mene pa ni blo. Očitno sem premalo opazna...si grem kupit florescentno rumeno bundo in živo zelene pajkice, da se zgodba ne bo ponovila, pa nad glavo bom vihtela transparent:  I'm Waiting For You! Upam, da ne bo pol v časupisu, da je en ženski Joker povzročil verižno trčenje na rudarski cesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa moram zdele še na banko...mislim komaj čakam, da se bom spet podala novim dogodivščinam na proti user posted image user posted image user posted image user posted image . k sreči mam do tja le pol kilometra, tko da če pa se mi lahk v tako kratki razdalji kaj neumnega pripeti pol pa kr....HEAT ME!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 208
19.3.2007 16:31:17   
ta.nja
Ojla!

Vendarle da je  user posted image  zaspal, upam da vsaj za urco al pa dve user posted image . No pa je bil že  drugič cepljen. Sploh nisem mogla gledat kako mu je zapičla inekcijo v bedrco user posted image , mal je manjkal da bi jokala.

Cofek - ja jaz sem doma pri občini in voziček je res samo za po asfaltu. Drugič ko me vidiš me  pa malo rukni, da bom vedela katera si  user posted image .

Na pa se je zbudil, in to po petnajstih minutah. To bo danes še pestro.

Lp

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 209
19.3.2007 19:40:19   
Miss Piggy
Jaz sem pa bolnaaaaaaaa!user posted image user posted image user posted image  38 vrocine, vsaka kost me boli, komi se se vlecem.... jaoooooooooooo!!!!Pa user posted image  isto, pa se v sluzbo je moral takuser posted image . Otroka sta zaenkrat se zdrava, bomo vidl kolk dolg. Hvalabogu da sta zaspala. Upam, da bo jutri kaj bolje!

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 210
20.3.2007 9:04:45   
lunca2
Dobro jutro!

Kako ste kaj? Jaz sem dobro, le tale sneg mi ni po godu. A pri vas ga je veliko? Upam, da ga hitro zmanjka.user posted image Midva z user posted image imava namreč na avtu letne gume.
Tko zdej pa se grem zrihtat in šibam v Trbovlje k prijateljici, greva mal po trgovinah in na kufeuser posted image .

Lepo se imejte!

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 211
20.3.2007 9:43:03   
Angellina
Žio!!

Elis@ upam, da si kaj bolje.

Cofek, mi pošlješ geslo na zs prosim, da vidim,če si mi kaj znana.

Sej moram it, k se je Mark zbudu, sam eno vprašanje mam še. A mogoče katera pozna oz. ve za kakšno varuško v Trbovljah? Če je ima katera kakšno informacijo, bi lepo lepo prosila.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 212
20.3.2007 10:08:52   
Bubamaraa
punce živjo....

jaz sem bila včeri cela dan brez interneta.....user posted image user posted image user posted image ...men se je mešalo...pa še ta preneti sneg.....user posted image user posted image user posted image

hočem sončkaaaaaaaaaaaaa.......pa 20+ stopinj.....user posted image

cofek geslo bi melaaaaaa......user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 213
20.3.2007 11:09:40   
kapesanta
cofek jst bi tud geslo mela

mi smo pa do mal prej bli brez štroma in posledično brez neta - štala, sploh nisem vedla kva počet ku je mali spal.
ps: kopica cunj se pa veča namesto da bi zginla

l.p. Mateja

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 214
20.3.2007 11:27:09   
Angellina
Lejo Kapesanta, a daš it prat! Mater te bom u rt šuknla!

Neposredna povezava do sporočila: 215
20.3.2007 11:34:38   
mily
Helov zasavčanke. Evo, končno sem se vrnala med žive! Z Niko sva preživeli vikend paket v otroški bolnišnici Trbovlje. Tisto bruhanje je tako zelo izsušilo mojo punco, da sva se potem v soboto šle pokazat k zdravnici in so naju kr obdržal notri. Seveda je punca dobila ponoči dve flaši infuzije in zjutraj je bila prerojena. Na srečo se je bruhanje čisto ustavilo, tko da mi je celo nedeljo laufala in divjala po celem oddelku, da so jo mele sestre že polno rit user posted image . Jst sem včeraj že komi čakala večer, da sem šla spat v mojo zlato postlo in so se mi kosti lepo nazaj naglihale, ker sem bla že čist polomljena od tiste bolnišnične postle user posted image . Tko zdej pa šibam cote prat. Sem včeri vse postle spravblekla in dala prat vse cote, ki so ble v bližini bolnice. Sam kaj hudča je s tem vremenom, da se mi nč ne suši user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

Neposredna povezava do sporočila: 216
20.3.2007 12:05:12   
ta.nja
Mily - lepo da ste z Niko spet nazaj user posted image  user posted image .

Cofek - jaz bi tudi geslo user posted image .

Mater je Anej danes tečen ko user posted image .

By,by!

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 217
20.3.2007 12:08:39   
Angellina
Miliy super, da ste doma in da je Nika zdrava user posted image user posted image user posted image .

Naš je tud tečkast danes Tanja user posted image .

Ah to vreme, kak je bedno user posted image . Računalnik sem mi non stop ugaša user posted image .

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 218
20.3.2007 14:18:12   
lunca2
Tudi mene veseli, da sta doma in da je sedaj Nika uredu. No pa smo le dočakale sonce le malce topleje naj še bo.user posted image
Mi smo imeli elektriko le enkrat se mi je ugasnil računalnik.
Zvečer bom probala, če mi bo poratalo dati slike gor v album. A imate vse tukaj albume, da vidim če katero poznam iz Hrastnika.

Zanima me kdaj vam je ginekologinja dala potrdilo o PDP za na center za socialno delo?

Lep sončen pozdrav!

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Neposredna povezava do sporočila: 219
20.3.2007 14:37:07   
Bubamaraa
mi mamo pa sonček............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da prežene ta grozni sneg.....user posted image

drgač sem pa zdele glih pokofetkala pri sosedi....smo mal šinfale...(če se je kateri kolcal)user posted image -šala

in da vam povem, da bom spet od četrtka so ponedeljka sama z Danajo, ker bo moj dec službeno odsoten...user posted image

mily super, da ste doma.....user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 220
20.3.2007 15:04:22   
kapesanta
mili super da ste se poštimali
Lunca2 - mislim da kak mesec pred PDP

mali spet spi, jaz pa delam najpametnejšo in najproduktivnejšo stvar na svetu - čvekam po netu - bravo jst

l.p. Mateja

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 221
20.3.2007 17:52:21   
ta.nja
Oj!

UUUUUUUU kuk je fajn tale Beverly Hills na TV-3, res ga rada gledam  user posted image user posted image  . Spominja me na najstniška leta user posted image .

Pa en beverli hilsov pozdrav user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 222
21.3.2007 8:23:48   
katis
Zdravo Zasavčanke!

Kako kaj? Imate dovolj snega? Na Dolu smo kar lepo založeni. user posted image  Ko sem se danes od doma spravljala, sem že kar nekaj konkretnih snežakov videla. Sem bila prav vesela, da so naši malčki končno dočakali vsaj malce zimsek radosti, pa čeprav skoraj na prvi pomladni dan...

Tole je tak na hitro, samo da ne bomo več na drugi strani. user posted image

LP

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 223
21.3.2007 8:42:36   
F*S*M
ojla, no kako smo danes? Mi smo imeli danes katastrofalno noč nima pojma kaj mu je bilo od kar smo navajeni celo noč spat je bilo danes všek vsega spat je šel šele on 9 in sem mislila super jutri bomo spali min do 8 ja pa da, prva runda ob 1 pa smo ga sral do 2 pol sma ga k seb uzela pa je gospodič zaspal za 2 ure in smo ga spet sral pol ure o tem da sem skor iz postle padla nočem niti govortin pol gospod se odloči ob 6 jaz ne bom več spal in tako sva romala že ob 6 v dnevno in sedaj smo se mal nazajtrkval zdej pa se igra v stajci in boh ve kakšen dan bo danes.

Katis a se midve poznava, kolk si pa stara če ni skrivnost? Bi bilo fajn da se na kaki kavici dobiva ob priliki. Nič mejte se
čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 224
21.3.2007 9:28:25   
Bubamaraa
morning.....user posted image

vglavnem zdele grem v Trbovlje na sodišče.....mam eno staro stvar za poštimat z zavarovalnico Vzajemno user posted image user posted image user posted image ...

tko, da sem dons frej....

pri nas pa malo sonček sije.....user posted image user posted image user posted image ...naj stopi ta sneg .....user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?