|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
21.3.2007 18:00:40   
tati2
Ne Angellina nisem bila jaz, sem bila dom, ker smo z Romano26 po RR- ju čvekale, pa niti nimam Nivea nahrbtnika.

Angellina a mi lahko pošlješ geslo, da vidim, če si mi kaj znana.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 251
21.3.2007 18:09:39   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: tati2

Ne Angellina nisem bila jaz, sem bila dom, ker smo z Romano26 po RR- ju čvekale, pa niti nimam Nivea nahrbtnika.

ja od tati2 sem jaz alibi....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu tati2)
Neposredna povezava do sporočila: 252
21.3.2007 19:37:52   
katis
Ojla!

končno mi je doma spet net zalaufal, kot je treba. Matr tele škatle zmešane user posted image ...

Ej, F*S*M - kaj pa vem, če se poznava. Čist možno. Sicer sem '77-letnica tako da letos 30ko fašem, za kufe pa tud skor zmeri prpravljena user posted image . Običajno grem kar v Škis, mi je na Dolu še najbolj simpatičen... Kaj pa ti??

Mislim, da nas je že kar ene par iz Hrastnika in Dola tukaj. Prov fajn. Da mamo Zasavke svoj Čvek pa seveda tudi! Sam jaz sem bila zmeram boj na Celje naravnana - srednja šola pa to. Tako sem bolj mal po Zasavju laufala. Šele pol na faksu, ko sem imela sošolko s Kisovca, sem bila mal več v našem 'domordskem' okolju user posted image

Ajd, čau zaenkrat!

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 253
21.3.2007 21:09:06   
kapesanta
Punce jst mam pa eno vprašanje - s 01.04. grem za 4 ure delat, če bom lahko uredila na CSD. Če katera kaj ve o tem naj mi prosim kaj napiše - evo link do mojega vprašanja:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1409916&mpage=1&key=&#1409916

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 254
21.3.2007 22:58:49   
pikicaa
Angellina a si se že navadila na novo bundo?user posted image Ampak ta barva ti res paše, pa reči kar hočeš.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 255
22.3.2007 8:29:32   
Anonimen
evo, da se še jaz malo javim.. nič novega.. sem v službi, malo delam, malo spremljam RR..

in drugače?? Gre?? user posted image

Moje M še vedno ni (zamuja 1 mesec user posted image ).. -tko, da mogoče se vam pa pridružim še v user posted image , ne samo pri zasavkih...user posted image user posted image

(odgovor članu pikicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
22.3.2007 8:41:32   
Angellina
No pol pa najbrž ni bla rr-jevka.

Kapesanta, jst nimam pojma, ampak o tem tko najbrž nisi dvomila user posted image

Pikicaa, jo do banke sem že delno prebolela, do doma, sem jo pa že za svojo vzela.
Ma sej ne moreš, da se ne bi navezu na tak roza cukr user posted image . Upam sam, da jo ne bom en dal lizat začela user posted image
user posted image

Mi bomo po mojem končali z furanjem brezzobega imaga, ker tok tečen, kot je bil pa ponoč, pa zdele...ma če bi obstajala olimpijada o tečnobi, dobi moj Mark brez dvoma 5 zlatih medalj! Groza user posted image .
Ampak, sam, da je zdrav, ne? Mami, gre pa odpret nov plato Red bulla user posted image .

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 257
22.3.2007 9:02:59   
ta.nja
Angellina - ti mi ga serješ user posted image  a kar plato Red Bulla boš odprla? Sam, da te ne bomo vidle kako letiš po Zasavju user posted image  user posted image .
Si mi dala idejo, bom tud jaz spila kakšno piksno.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 258
22.3.2007 9:26:30   
mily
Jutro čveke zasavske user posted image .

Angelina jst se povabim na Red bull, ker ga tut že nujno rabim. Bom vsaj dan preživelauser posted image . sem spet od dohtrjev in sva spet na antibiotiku. Ima vnetje OBEH ušesuser posted image . Pol pa ni čudn, da se mi je včeri tuk drla, kot da bi jo klala. Sva nakonc obe jokcali, ker ji nisem mogla več pomagat. No, važn da mi zdej antibiotik zagrab in sva zmagali. Bomo vsaj spal kejuser posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 259
22.3.2007 10:38:02   
kapesanta
red bull, kje je red bull? Jst bi ga tud.
Miliy - upam da bo hit ozdravela.

Sma se včeri šetkala po mesu in sem po novem vse mamice z vozički in z malimi otročki tko mal postrani gledala in se smejkala, za vsak slučaj če so z RR - na koncu sem se že prou blesav počutla - tko da punce, če me kjra pozna, naj me pozdrav, jst se ne bom več smejčkala mamicam, si bo še kjra kej misla...
Zdej pa šibava v mesto na sončka. Pa v Alpino prečekirat, če majo kej novega...

Angi - kje si mi ti bejba - dej se kej vidmo u mesti, no - poklič če bote kej zuni...

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 22.3.2007 10:41:08 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 260
22.3.2007 11:16:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

Sma se včeri šetkala po mesu

user posted image  user posted image  user posted image  Sori, sam je smešno! user posted image

Jaz tud red buuuuuuuuuuuuuull!!! user posted image   Sem se prehitro hvalila, da smo fajn spali dvakrat, nocoj je bla pa spet štala.  user posted image  Najbrž je sinoči predolg Prison break gledala, pa potem od navdušenja ni mogla zaspat. user posted image  Ampak pol bi šele bla fešta, če bi se mama red bulla napila!
user posted image

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
22.3.2007 11:21:07   
Anonimen
Aja Angie, sem nazaj popravla podpis, je ql? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
22.3.2007 11:38:28   
maja979
lep zasnežen pozdravček iz kočevja.
kako je kaj v zasavju? ko pridemo kaj v zasavje sporočim da se dobimo na kavi in malo počvekamo.
popoldne delam, tko da lepo se imejteuser posted image

zbiram kode čajev 1001 cvet

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
22.3.2007 11:48:37   
nemsis
ja, maja, bi res bil že čas da se pojaviš kej v hrastniku. pa glej da boš ziher javla, da gremo na eno pijačko.

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 264
22.3.2007 16:12:44   
tea
Halo, halo dečve zasavske! Se še jaz pofočkam! Kar neki časa že nisem bila na RR in nisem vedla da mamo svojo temouser posted image . No, evo in danes zvem v dolin, da je temu tako. Skratka, ko bo čas za novi kafe, me pa mal ruknte!
Pozdravček, tea

PS
Kaj pa je zdej s forumom, men vse neki kriv kaže, pa nobenih nikov ne vidim. A je z mojo škatlo kej narobe, al je to povezan s spremembo?

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 265
22.3.2007 16:35:27   
maya2
ojla tea!

long time no seeuser posted image  Kako ste kaj?
ja tud jaz ne vidim nickovuser posted image user posted image  najbrž še kej rihtajo?

lp

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 266
22.3.2007 17:00:48   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: tea

Halo, halo dečve zasavske! Se še jaz pofočkam! Kar neki časa že nisem bila na RR in nisem vedla da mamo svojo temouser posted image . No, evo in danes zvem v dolin, da je temu tako. Skratka, ko bo čas za novi kafe, me pa mal ruknte!
Pozdravček, tea

PS
Kaj pa je zdej s forumom, men vse neki kriv kaže, pa nobenih nikov ne vidim. A je z mojo škatlo kej narobe, al je to povezan s spremembo?

Heeeej Žio žio! Najbrž sem ti jaz povedala. Zmešana blondinka z roza bundo user posted image .
No javljaj se še, da nauš spet poniknila!

Tanja, Mily, Kapesanta, Hoti, ve kr povejte, pa nardimo v parku Red Bull party user posted image !
Pol pa ni šans, da nas naši cukri šišajo v energiji, pa še za zvečer jo bo dost, ko bodo naši mužje kej specifičnega hotli od nas user posted image .
Ja Hoti, vidm, da si ga popravla. Zdej se spet bolš počutm user posted image .
A vidiš ti mojo rt? Matr je ****sta. Škoda da je par številk premala za mojo rit, pa je ne morem oblečt user posted image .

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 267
22.3.2007 17:08:07   
Bubamaraa
punce živjo.....

evo mene garača...zdele sem prišla iz službe...zmatrana kot tristo hudičev......vglavnem babe jaz cem do ponedeljka brez svojega avta....tko, da mene v Trbovlje ne bo nič....user posted image

če bo katera po Zagorju hodila naj se javi za kakšno kavo.....user posted image

kej novga????

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 268
22.3.2007 17:11:17   
Miss Piggy
Ojla bejbe! Kako kaj. Jaz pa user posted image  sva že malo bolje, hvalabogu za antibiotikeuser posted image -diagnoza anginauser posted image . Tri dni vročine, ena kugla z bodicami v grluuser posted image , vse boli, pa dva otroka, ki pač ne razumeta, da sta ati in mami bolna....no, sej je že skoraj mimouser posted image .

Angellina, hvala za fotke, super so!!! user posted image  user posted image user posted image

Punce dejte mi neki pomagat. Moja zobozdravnica je šla v penzjon, zdaj pa moram zbrat novega zobozdravnika....S katerimi v ZD Trbovlje imate izkušnje in kakšne, oz. katerega zobozdravnika mi predlagate?

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 269
22.3.2007 17:14:58   
Miss Piggy
Angie, dobra guza!!!!!!user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 270
22.3.2007 17:15:00   
Angellina
Elis@@@@@@@@@@@@@!!! Sam, da vama gre na bolš!
Ej stara, pa kdaj se bomo me končno spoznale?
Zaka se pa Dalija nč več tu ne javla? Je važna a ne? user posted image  Ko marela je važna user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 271
22.3.2007 17:15:47   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Angie, dobra guza!!!!!!user posted image

Knede knede! Matr kaj bi si delala, če bla moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 272
22.3.2007 17:20:05   
Anonimen
Kaj je z Dalijo? Ti Angi pa menjaš avatarje kot cigo konja.user posted image user posted image
Jaz bi tudi zamenjala,pa ne znamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 273
22.3.2007 17:22:15   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Kaj je z Dalijo? Ti Angi pa menjaš avatarje kot cigo konja.user posted image user posted image
Jaz bi tudi zamenjala,pa ne znamuser posted image

Ma ta je še cigota zajeuser posted image !!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
22.3.2007 17:23:15   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?