|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 7:23:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
   RE: Zasavčanke
17.7.2007 8:01:51   
Anonimen
KBM, jaz bi tud geslo! user posted image

Drugače sem pa ravno splanirala dopust, in pride kar ok. user posted image

Aja, pa še za info - ne kupujte instant mercator kave - je zanič, da mi je kar user posted image user posted image user posted image .. Katera je pa dobra? Imate kakšne nasvete??user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
17.7.2007 8:36:06   
Angellina
14 dni nazaj sva z možem prebelila vežo na rdečo in belo in pol sem se malo igrala z barvami, da ustvarim kontrast in jo popestrim. Ker sem slikala z oljnatimi barvami, seveda slike še niso suhe...ker baje to traja in traja... Pa vendar, enkrat že bodo na steni...menda user posted image . Mali dve, sta pa za v savno, da povdarim vročico, ki se tam odvija user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
17.7.2007 9:00:41   
Anonimen
angi, ful lepo..user posted image user posted image user posted image user posted image A se da kej zmenit, za kakšno slikico?? Jaz bi tud rabila kaj takega..

Romana in ostale zagorjanke, kisovčanke, izlačanke: Kako se reče tisti trgovini na koncu kisovca, kjer prodajajo cigle in takšne stvari??? Seveda lahko predlagate še kakšno drugo trgovino, k je gor na vašem koncu. PROSIM!!!!!!!!

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3654
17.7.2007 10:21:30   
ta.nja
Oj!

Kako kaj? Meni je tok dolgčas user posted image . Danes sem peljala Aneja v Zagorje k atu in mami, da se navadijo drug na drugega ko bom mogla v službo. Sedaj pa ne vem kaj naj delam. Stanovanje sem že pospravila, sedaj pa malo bluzim po računalniku.

Biba - a tako, da ti poznaš mojga user posted image .
Angellina - u madona kakšne fajne slike. A si mogoče sfalila poklic?

Anejko bejko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 10:42:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ta.nja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3656
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 10:45:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3657
17.7.2007 10:50:06   
KBM
angie, tudi meni so slike všeč!user posted image user posted image user posted image Sta pa res umetnika!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 3658
17.7.2007 10:58:48   
Anonimen
auroraa, kolikor vem, je to čist na konc kisovca ( k je peugot servis, še mal naprej), vem pa, da tud delajo določene stvari - mislim, da tlakovce in podobno.

KBM, sem 100%, da se ne poznamo. user posted image

Tanja,  ja, pozanam tvojga user posted image .. Včasih sem kar velik v tiste konce hodila. ( 5 let) .user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3659
17.7.2007 11:05:53   
lunca2
KBM tud jz te ne poznam.

Mi pa se bomo zdele počas zrihtal in gremo v posvetovalnico. Me prou zanima kaj bojo kej povedal in kuk tehta naš user posted image .
Dons je star glih 1 mesec.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
17.7.2007 12:09:55   
KBM
Dons je star glih 1 mesec.

Čestitke!!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
17.7.2007 12:14:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2
Dons je star glih 1 mesec.user posted image

Matr, gre pa res hitr čas.. user posted image Drugač se mi sploh ne zdi, ampak tkole pa... Matr, sej si šele "včeraj" rodila..user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 12:23:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
17.7.2007 12:36:36   
Anonimen
aurora, hvala!!!!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3664
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 12:51:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3665
17.7.2007 13:05:58   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: makla2

Elis@ jaz vedno tvojga user posted image  samga vidm, tebe pa nikol zram, da te mal pocukam. Nazadnje pred par dnevi pr KBM, predvidevam da si ti not visela user posted image , pa cunje probavala.

Drugač pa je zdej poln rojstnih dnevov, moj se tud bliža, pa me folk sprašuje kako sem, če me kej kriza daje user posted image  Men to nič ne pomen, en dan več. 

Ja itak, da sem cunje probavala user posted image . On si je zase že zbral - sem jaz tačas tamaledva mirkala, pol pa še obratno. Drgač se kar lovimo po trgoviniuser posted image .

Kdaj pa maš RD, makla? A bo že okrogla?

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
17.7.2007 13:08:50   
Miss Piggy
Angie, ti si res prava umetnicauser posted image user posted image user posted image . Vsaka čast.

Ko smo že glih pri slikah - a ktera ve, kje bi mel triplese oz. nevemkakosežereče.
Uno, ko je en motiv v treh okvirjih. V bistvu tri slike skupaj predstavljajo en motiv.
Upam, da me zastopte.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
17.7.2007 13:25:37   
Mojca B
auroraa: hvala. Lih tele stavri zdajle iščemo za okolico bajte in bo prav prišla tale info. Sploh nisem vedela, da to obstaja v Kisovcu..user posted image

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3668
17.7.2007 13:51:22   
Anonimen
mojcab: samo za informacijo. Kvadri 30 so v samem štartu res dosti cenejši v tebagu (cca. 0,15€, v primerjavi z EVJ-jem. Ampak mi je ravno prejle potem še prištela prevoz, razkladanje... In končni rezultat je, da so pri 13 paletah dražji za 40€.. Tako, da šibava zdele kar v EVJ, da naročimo.

(odgovor članu Mojca B)
  Neposredna povezava do sporočila: 3669
17.7.2007 14:54:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Angie, ti si res prava umetnicauser posted image user posted image user posted image . Vsaka čast.

Ko smo že glih pri slikah - a ktera ve, kje bi mel triplese oz. nevemkakosežereče.
Uno, ko je en motiv v treh okvirjih. V bistvu tri slike skupaj predstavljajo en motiv.
Upam, da me zastopte.

V IKEI v Avstriji user posted image  tam maš kar češ...midva greva v jesen k bova dom urejala  user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3670
17.7.2007 15:58:22   
lunca2
Mi smo use zrihtal na sistematskem. Je blo vse uredu, vsem se je dopadu.Tehta 4510 gramov, velik je 54,5 cm in obseg glavice 38 cm.
Dobili smo AD3 kapljice, zdej pa mamo pregled 14.8 na moj rojstni dan.user posted image

Dons pa je user posted image vročina, še dobr da mamo klimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
17.7.2007 16:17:24   
Miss Piggy
U marička, lunca - en mesec je že? user posted image za Ažbetov 1. mesec!

Žaži, dobra ideja, sem prčekirala, pa nimajo tak, k bi jaz melauser posted image .

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
17.7.2007 17:05:54   
KBM
Tehta 4510 gramov, velik je 54,5 cm

Korenjak!user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
17.7.2007 17:35:59   
makla2
Lunca en mesec, ja gre ful hitr okrog, pr nas bo čez dva meseca že 1 svečka. Sploh ne vem, kam čas leti, pa sm skoz z mojima sončkoma.

Elis@ ne ne bo še okrogla, kje pa. Praznujem pa 7.8., en teden pred lunco user posted image

Kar se pa slik tiče, če nimajo kar si želiš, pa nared sama. Kupiš tri okvirje, željenih dimenzij, slikaš ali pa poiščeš sliko, ki ti je všeč, daš razvit na velikost, ki ustreza vsem trem okvirjem skupaj, pol pa razrežeš na tri dele, vstavš in čisto tvoj trojček je tu user posted image

Lahko pa tud s servetno tehniko delaš, rabiš pa vzorček čez cel prtiček, pa isto razrežeš in namalaš na podlago, lahko na platno. Se dobijo tud v vseh mogočih dimenzijah. 

Otrok je največ, kar ti življenje lahko da.

1.2.2004 sva dobila Matevža.
22.9.2006 pa se nam je pridružila še Klara.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
17.7.2007 17:41:52   
lunca2
Sam res hitro čas beži. Tud men se zdi kot da sem včeraj rodila, pa je že en mesec naokoli.

Makla2 pol sva že dve levinji. Še katera?

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?