|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
14.7.2007 21:36:06   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: ta.nja

Zdravo punce!

Mi smo prišli ponoči domov iz morja. Vse je bilo OK. Anej se ni nič bal morja, je bil pravi car user posted image . Je tok plavu user posted image . Drugače pa vreme svetovno, morje tudi, samo prehitro je minilo. 

Tanja hočemo slikceeeeee..........user posted image user posted image user posted image

pa lepo, da ste se super imeli......user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
14.7.2007 21:37:35   
Miss Piggy
Uelkom bek ta.nči!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
14.7.2007 22:25:36   
lunca2
Dober večer!

Midva sma zdele pršla iz Trbovelj sma bla v burger baru.Smo se začvekal, tkole res hitr cajt beži.user posted image Sm si dons končno kupla one roza natikače od kopitarne. Glih prou da sm počakala, ko so popusti. Za tiso razliko sem si kupla še hlače.user posted image

A katera uporablja plenice za user posted image iz Mullerja? Katere pa uporabljate ve?Midva sma jih kupla in sprobala. Sma zelo zadovolja. So zelo vpojne.  Men se zdijo bolš ku pamperske. Tiste ku jih majo v bolnic so tud zlo fajne.

Ta.nja dobrodošla nazaj. Upam, da ste se mel fajn in imel lepo vreme.
Eros veš kuk mi je nerodn.user posted image Res nisma bla skor nč doma. Res se opravičujem.
ajna a ste že doma al se še potepate? Hvala za kartico.

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 14.7.2007 22:32:28 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
14.7.2007 23:15:13   
ta.nja
Evo vam malo slikic iz morja

Anejko bejko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
15.7.2007 8:57:44   
lunca2
Dobro jutro!

Dons bo pa spet en vroč in sončen dan. Zdej se bojo začel user posted image vroči dnevi.

Ta.nja po slikih sodeč vidm da ste užival. user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
15.7.2007 10:17:35   
ajna12
Ponovno pozdravljene!
Zvečer vrnili iz dopusta iz Stare Baške oz. bolj natančno autokampa Škrila.Vreme super, počutje tudi, tamale še kar pridne oz. ta velika je bila, tamala je pa prakticirala trmo z metanjem po tleh. Plavala po suhem, na blazini ker menda v vodi ribe. grizejo.user posted image user posted image user posted image
LUNCAvidim da kar potujete naokrog. Mi upam da se bomo oglasli naslednji vikend, ima pa tud tašča rojstni dan, pa še tamali gremo sobo kupit, drugače pa še naslednjega.
BIBA, kaj je da ti je tok polepšalo dan, daj malo napiši, lahko na Zs, saj veš moram vedet kaj se vžlahti dogaja. Sem pa vesela da ti je uspelo pri gradnji. A zidarje si dobila?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
15.7.2007 15:50:07   
lunca2
O ajna je že prišla nazaj. Lepo da ste mel lepo vreme in da ste užival. Preden bote pršl pa le pokličte kr sej veš za vikend smo bol mal doma. Pozdrav doma. Dobr da vem za drug let, da ribe grizejo.user posted image

Naša dva sta šla na grob in mal h mami na Dol. Pol pa greta v rimske na obisk. Mi pa doma uživamo na hladnem, res dobr da smo nabavl klimo, kr uzun je peklensko vroče.

Naš mali Ažbe pa se je lepo navadil jesti na tri ure.user posted image

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
15.7.2007 21:51:05   
ajna12
Lunca bom poklicala prej, saj nič točno ne vem, bom vidla kako bomo uspel z sobo, jo moramo konc tedna še v Prebold kupit.

A mi poveste kam daste razvit slike, še na film. Jaz sem devala v Asjo, pa sem zdaj že 2x dobila bolj čudne slike. Kje imaste dobre izkušnje, Hrstnik, Trbovlje?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
16.7.2007 7:27:47   
F*S*M
Moja tašča deva na pošto razvit film, pa so zelo lepe, al pa h Klančarju nesi, meni asja sploh ni všeč

drgač pa naš fant noče jest več gresa pa tako rad ga je imel pa ga nismo neki prepogosto jedla tam na 3 ali 4 dni zdej pa sam špuka ven pa samo baso bi jedu

nič grem čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
16.7.2007 9:00:27   
Anonimen
ahoj punce!! user posted image

Kako ste kaj? user posted image Jaz sem spet v službi, mal kofetkam, mal čvekamo....user posted image Prou fajn.

Tanja, glih sem poštudirala, d js pa tvojga user posted image poznam..

Ajna,  lepo, d ste se fajn mel. Veš kaj - tamala že ve, glede rib.. user posted image Drugač pa ne morm nč povedat kaj je tok fajnga blo - itak bote čez par mescu zvedl..user posted image Do takrat pa nej vas mal firbec matra..user posted image user posted image

Joj, js tud komi čakam, d grema na morje. Še 14 dni.. user posted image . No, sej mogoče se boma pa ta vikend spravla, če bo kej cajta..user posted image

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
16.7.2007 9:18:03   
ajna12
Nič ne bom čakala par mesecev, zdaj ali bo user posted image , ali pa poroka. Jaz ful navijam za oboje. Jaz bi že šla na kakšno poroko, a me bo kdo povabiluser posted image ?Biba, lunca?

Kaj pa Waiss v Trbovljah, ima dobre slike? Mi je najlažje, ko grem na šiht.Al je boljši Klančar?
Biba, imaš kaj pojma o tem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
16.7.2007 9:19:54   
Angellina
Živ žav!

Za nami je včerajšnje praznovanje Markovega rojstnega dneva. Je bil pa to res velik dogodek, saj doma še nismo meli tako velikega praznovanja. Za 1. roj dan smo povabili le družinske člane in kljub temu nas je bilo 20. Bilo je pa tako svinjsko vroče, da je od vseh kapljalo.

Evo našega slavljenca:

user posted image

user posted image  

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
16.7.2007 9:39:49   
Anonimen
Ajna,  ni ne eno ne drugo..user posted image user posted image   Mogoče bo Lunca kako poroko zrihtala..user posted image  user posted image   Mene moj user posted image noče užent.. user posted image user posted image

Glede razvijanja slik, sem včasih vedno nosila Klančarju, sedaj pa vedno pošljem v Asjo - mi je najlažje, pa še niso drage.. Aja, pa v Šparu sem jih tud parkrat razvila, pa so ble ok.

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
16.7.2007 10:47:08   
lunca2
A je posvetovalnica tam kjer je bla včasih otroška zobozdravnica v ZD Hrastnik?

BIBA tud mene firbc matra kaj se ti je nardil tko lepga. Zdej pa dokler ne bom zvedla ne bom mogla spat. user posted image Upam, da zvemo hmal.
Ajna mislm da če boš mene čakala je ne boš dočakala. Tud mene noče moj ožent.user posted image   Upam, da bo še kaka poroka po naši žlahti. Tud jz bi šla na kako. Tvoja je bla ful lepa.user posted image Jo mam še zdej v spominu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
16.7.2007 11:47:26   
kapesanta
Mi mamo Mullerjeve pleničke in se fajn obnesejo - še niso premočile. Za "ven" imamo pa Activfitke, ki so dost tanjše. Smo sprobal vse živo, pa so Mullerjeve dost boljše v primerjavi s Šparovimi, DM-jevimi, Lumpiti,...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
16.7.2007 11:58:08   
Miss Piggy
Milerjeve plenice so res zakon!!! Na drugem mestu so Hoferjeve.
Sem pa zadnjič kupla Sparky v Šparu (ker me moj dragi le z muko pelje v Hofer - le zakaj?user posted image ) Te plenice so pa poden od podna - po eni uri smo že mokri, kar narazen gre vse skupi. OBUP! Me je moral pol vseen drug dan u Hoferja pelatuser posted image .

Angie, Mark je že pravi frajer. Pa čedalje bolj mamici podoben, sam da ni blonduser posted image .

Biba, ne nas matrat!user posted image

Romanca, kje si..........? Pa hijenca, pa čbelca, ok, mily je na morju, pa makla, žaži je tko skoz na spolnosti,... kam ste se vse skrile?

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
16.7.2007 12:03:35   
KBM
A je posvetovalnica tam kjer je bla včasih otroška zobozdravnica v ZD Hrastnik?

Ja, tam je!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
16.7.2007 12:06:59   
lunca2
KBM a si ti iz Hrastnika? Se mogoče poznava? 

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
16.7.2007 12:09:22   
KBM
Ja bila sem iz Hrastnika, sedaj sem pa doma na Bledu!user posted image
Na videz se poznava ja!Smo že govorile glede tega preko zs, ko sem še imela Boris nickname!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
16.7.2007 12:55:50   
Anonimen
Lunca, kake dece smo si medve najdle?!?!? user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bo treba zamenat, če bomo hotl user posted image ..  user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3620
16.7.2007 13:05:38   
Anonimen
Čaw!

Romančiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaj je zaj češplja, a do Božiča dobim knjigo al bo treba počakat do konc študija? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Angi lušna torta pa Marky tut. Je bla okusna? Dej mi pošl na mail mal več slikc..tut kako k ste vi gor.

KBM A te mogoče js tudi poznam? Mi na zs pošlješ geslo? Sm tudi bivša Hrastničanka.

Elis@ kaj je zaj šnjora? Bo? Kaj počneš? Je blo fajn na morju?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3621
16.7.2007 13:07:54   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Lušn, lušn, sam smo že 10 dni domauser posted image . To je blo sam za pokušino. Pravi dopust šele prideuser posted image user posted image user posted image - šnjora!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
16.7.2007 13:07:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@
žaži je tko skoz na spolnosti,...

Ja vešda sm na Spolnosti če je pa doma ni user posted image user posted image user posted image user posted image  si je treba nekje duška dat..če ne druga pa jezik otresat tam kjer lahko user posted image user posted image user posted image user posted image ....sej veš osamljena in sama, dolgi večeri in tko user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3623
16.7.2007 13:08:44   
Miss Piggy

žaži je tko skoz na spolnosti,...

Ja vešda sm na Spolnosti če je pa doma ni user posted image user posted image user posted image user posted image  si je treba nekje duška dat..če ne druga pa jezik otresat tam kjer lahko user posted image user posted image user posted image user posted image ....sej veš osamljena in sama, dolgi večeri in tko user posted image user posted image

Si se od mine nalezla?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
16.7.2007 13:09:47   
Anonimen

Lušn, lušn, sam smo že 10 dni domauser posted image . To je blo sam za pokušino. Pravi dopust šele prideuser posted image user posted image user posted image - šnjora!

A reeees! O ti čuni...si boš kr prvošla letos, ha? Ja sej ki moj dragi pride domov si bova tudi prvošla duo počitnice za kakšn dan, čeprav smo že bli na dopustu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?