|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
2.7.2007 15:27:16   
makla2
ta.nja a res, jaz sem jo dala delat 22.6. pa je še ni - upam da bo v petek

baje pa če dopišejo nujno, da je prej, je blo to tud v tvojem primeru user posted image

kr mene je vprašu kdaj grem na morje in ko sem rekla da 22.7. je reku pol je pa dost časa

Otrok je največ, kar ti življenje lahko da.

1.2.2004 sva dobila Matevža.
22.9.2006 pa se nam je pridružila še Klara.

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
2.7.2007 15:29:13   
makla2
biba v Trbovljah te pa sonček čaka user posted image , sicer je nekaj črnih oblakov, ampak upamo da nou nič dežja

Otrok je največ, kar ti življenje lahko da.

1.2.2004 sva dobila Matevža.
22.9.2006 pa se nam je pridružila še Klara.

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
2.7.2007 15:53:25   
F*S*M
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII se morem pohvalt smo kupil hauca ta ko da mamo zdej voz za na morej sva ga že šla sprobat mal pa mislim, da kar bo. čeprav jih ni čez velika kolesa, sploh nimam občutka za ta mala. Mejte se lepo čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
   [Brisano sporočilo]
2.7.2007 16:08:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 3254
2.7.2007 18:50:52   
Bubamaraa
biba ti si pa smotana....user posted image ..sama si si kriva, da si šla na vlak....mene bi poklicala in bi te počakala v Ljubljani in te peljala domov.,... tko, da za drugič veš....user posted image

drgač je pa dons tolk težak dan, da se mi mešaaaa.....komi čakam, da grem spat....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
2.7.2007 21:42:59   
lunca2
Mi smo se šli pa dons slikat za osebno kr tle v Hrastniku h foto Dragi. V sredo pa po slike in na občino uredit za osebno izkaznico.user posted image
Smo se zadnič v foto Asja slikal pa ni neč rekla da more met odprte oči in lepo pokonc glavo tko da so nam zavrnil slike.user posted image Ona bi kot fotograf to mogla vedit an?user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
3.7.2007 0:24:34   
kapesanta
Ej Lunca, a te babca ni nč prerezala, ko pišeš da si bla zelo raztrgana? Se ti vidi da dobro prenašaš bolečino - jaz sem bla rezana in sem kake 3 tedne samo na obročih sedela. Bravo za hiter porod. Si pa naletela na po mojem najboljšega zdravnika (poleg Lomškove).
Ta.nja - ti kar vztrajaj, najboljše je po soncu, ker bo hitro skapiral, da če ma kapo mu manj sonce nagaja. Naš je očitno mal narciska, ker je nehal dol metat, ko smo ga začel hvalit kolk je luštn s kapico user posted image .

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
   [Brisano sporočilo]
3.7.2007 7:01:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3258
3.7.2007 7:11:25   
Anonimen
joj, romanca, na tebe se pa sploh nisem spomnla... Se vid da sem blond..user posted image A se zdej s svojem avtočkam voziš v LJ?? Matr, js sm pa brez če cel teden.. se mi bo zmešal od tega vlaka.user posted image user posted image

In drugač punce? Je kej novega??

aja, hijenca - dej mi prosim geslo, da pogledam slikce..user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3259
3.7.2007 7:30:58   
lunca2
Dobro jutro dekleta!

Mi smo že pokonci. Dons čez noč je bil zelo priden se je zbujal na 3 ure in lepo pojedel in zaspal. user posted image Zdej pa leži v postli z očkom jaz sem pa hitro mal na RR skočila pogledat.

Biba nč novga, razen tega da je spet user posted image . A ti si dons kej bolš si bol spočita?
Kapesanta mene babca ni nič prerezala mi je kr z roko pomagala raztegnit in zato sem bila tako raztrgana. Sej res hvala bogu da sem naletela na dobrega ginekologa da me je lepo zašil. Tud šivi se že lepo celijo.user posted image Veš sem bila tud sama presenečena da sem že drugi dan zjutraj lahko sedela na riti, ker so vsi rekli da je kr hudo če si šivan.
Auroraa pol maš pa srečo. Men so rekl na občin oz. upravni enot da more met odprte oči in glavo naravnost, kar pa je zelo težko pri malih user posted image . Ne vem kako to ne zastopjo tam kjer delajo osebne izkaznice.
makla2 a mi prosim pošljel geslo za slikce?

Mi pa še tuhtamo če bi šli dopoldne mal v Trbovlje. user posted image Upam, da prepričam mojga user posted image .

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 3.7.2007 7:33:32 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
3.7.2007 8:22:51   
kapesanta
Lunca, ti si mela pa res srečo - mene je šival Čuk - še danes me občasno kluva, da o user posted image  raj ne govorim. Na naslednjem pregledu bom kar pogačnika vprašala, če lahko kako popravi... Pa baje nisem edina....
Mi smo se tud v Asji slikali, pa ni blo problemov s sliko - ko da je kej važen kakšen je na slik, itak si čez pol leta ni niti pod razno več podoben.

l.p. Mateja

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
3.7.2007 8:24:38   
kapesanta
Ja Biba - vidim da si zgubila smrekce - jaz svoje kar s sabo nosim, ziher je ziher - moj je mal alergičen nanje in bi verjetno odromale v koš, če bi mu prišle pod prste.
Jaz jih bom mogoče tud mela viška - moram danes prelepit kar mam pa da vidim - ti javim.

l.p. Mateja

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
3.7.2007 8:39:11   
mily
Jutro punce. Se še tle mal javim, ko sem glih za računalnikom. Nika gleda risanke, pa mam mal  mira.

Kje pa ste vse? Hoti, čebelca, Romana??? Se nč več ne javljate.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
3.7.2007 8:45:40   
Anonimen
ma, u rit nej grejo tele smreke..user posted image Najprej jih iščem za tebe in jih ne najdem.. Pol moja mami kupi brisače in reče kok so fajne.. ok, si mislm, jih bom pa js tud.. Zbiram smreke, vse sproti nalimam, da jih ne izgubim.. na koncu pa izgubim cel list...user posted image user posted image user posted image Mislm, adijo pamet...user posted image user posted image Zdej mi jih pa sam npar manjka, da bi si lahk vsaj 1 komplet kupla (2 brisače).. Ma, bomo vidl..user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 3264
3.7.2007 8:49:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mily
Kje pa ste vse? Hoti, čebelca, Romana??? Se nč več ne javljate.

user posted image  Tuki! Pijem kofetka, potem pa šibnemo ven. user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 3265
3.7.2007 9:29:25   
Anonimen
js sm pa tko pridna danes...user posted image user posted image Napisala sem že ene 3 različne bloge, ki naj bi bili kao dnevnik pri gradnji hiše.. Zakaj 3? Pri vsakem mi nekaj ni bilo všeč.. eden je bil samo javen, nič zaseben.. drug ni imel lepega ozadja.. Kasneje sem obupala in odprla na gmail blogu.. in ravno sem končala...user posted image user posted image user posted image Lepo da vsaj nekaj delam v službi...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3266
3.7.2007 9:37:40   
Bubamaraa
user posted image

jaz sem tudi razočarana nad foto Asjo...da ne govorim kako so mi tamalo poslikali...je imela dva čopka in se nega sploh ne vidi....pa zgleda tolk depresivna, da škoda besed....user posted image

mily sej uam, da se kje na kakšnem kufeti dobimo....user posted image

biba a jutr rabiš tud prevoz....te lahk pljem..sam delam pa do 17-ih...user posted image

lunca dons sem te pa sanjala.....in čist zares...da smo s Hijenco šle k tebi na obisk...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
3.7.2007 9:52:24   
Miss Piggy
la-la-la-la-la.....

Jutro! Men je včer ratal, da nisem nič € ponucala v Lj.user posted image , razen za super pizzo. To po moje znam sam jaz.user posted image
Sem pa nazajgrede v Hoferju kupla 2x2 bodija. Super so!user posted image

Morje....hm...še nič ne vemo. En nas je fajn zauser posted image . Neki je oblubu, da nam bo uštimu na avtu, pa še zdej ni. Tko, da moj dons okol skače - sam verjetno mu ne bo ratal.user posted image Tavečjemu piškotu pa poteče potni list v petekuser posted image . Edino če gremo na slovensko obalo. Ah, bomo vidl!

Fajn bodte!

Neposredna povezava do sporočila: 3268
3.7.2007 9:53:52   
Miss Piggy
Aja, za fotke je pa Weiss (upam da sem prav napisala) zakon!user posted image

Pri Asji si noben od nas ni bil glih podobenuser posted image .user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
3.7.2007 10:00:28   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Men je včer ratal, da nisem nič € ponucala v Lj.user posted image

pa si sigurna, da je vse uredi s teboj???? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3270
3.7.2007 10:10:53   
Anonimen
Romana,  do 17 jaz ne bi bla na šihtu.. user posted image Še do 16 nimam kaj delat..user posted image user posted image Bi šla pa zjutraj s tabo, če lahko?!?! PPPPPRRRRROOOOSSSSSIIIIIMMMMMMM!!!!!!!!!!! Ker drugače bom enkrat znorela na vlaku in šla kakšno postajo prej dol...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3271
3.7.2007 10:13:47   
Bubamaraa
Ja ni panike...sam povej kako boš do Zagorja prišla... naj te tvoj dec pripeje do mene....pa puhnemo direkt na Trojane,...ker je škoda, da zdej ko si diplomirala zaključiš na Polju....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
3.7.2007 10:15:07   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Men je včer ratal, da nisem nič € ponucala v Lj.user posted image

pa si sigurna, da je vse uredi s teboj???? user posted image

Ti, nisem čist zihr. V H&M sem neki nabrala, pa sem si premislilauser posted image , no sej mi ni žal,  ker sem bol na silo neki zbirala. Pol sem pa še v Orsayu nabrala neki, k majo 70% popust, pa je ena najdla tok super majčko, še zdele jo mam pred očmi, pa sem bla u štacuni ji skoz za ritjo, sem mislila, da se bo premislila, pa jo nazaj dala. Ko jo je šla plačat, mi je vse v vodo padlo, pa sem še tist, kar sem nabrala nazaj dala.user posted image Ma ne vem kaj je z mano. Kr neki. user posted image user posted image user posted image Sej bo bolš! Bo treba mal u Trst...al pa v Arizono.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3273
3.7.2007 10:28:36   
Anonimen
ok, romana.. Kdaj pa naj bom pri tebi? Tko kot ponavadi? 6.15?

Neposredna povezava do sporočila: 3274
3.7.2007 11:22:02   
Miss Piggy
la-la-la-la-la...

naš ati rulauser posted image , vse je uštimu...

mi gremo pa na morje, la, la, la, la, la, la....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?