|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
30.6.2007 14:52:37   
mily
No ti pa tut. Jst sem te dodala na msn, pa ne vem če je poratal.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
30.6.2007 14:59:48   
lunca2
No pa smo dočakal spet sonce. Jz čakam da se Ažbe zbudi, previjemo rito se najemo in na krajši sprehod do spara.user posted image
Mal na luft in rito pretrest.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
30.6.2007 15:11:52   
F*S*M
Lunca, če bote ob 16 uri še uzuni ga pridite pokazat, grem delat dons v videoteko (morm zaslužit za voz, smo se odločili da bomo kupili novegauser posted image user posted image ), tako da bom tam do 20. Če bota kej tut po tej strani hodila.

Drgač pa dons je tečen in posran dan kaku je že 3x, nimam pojma kaj mu je upam, da ni staknu tut naš kazga rota virusa

grem zdej papa

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
30.6.2007 16:37:28   
lunca2
Veš sma že nazaj. Sma šla mal do spara in domov. je še kr toplo zunaj, bo treba drugič kakšno urco kasnej vn.user posted image Men je mal prevroče in sem takoj zašvicalauser posted image user posted image user posted image .

Tud naš mali je že bil pokakan po trikrat na dan, ampak ni straha veš da bi kr dobil rota virus. Prav moj user posted image da je lahko pokakan 11 na dan ali pa enkrat v 11 dnevih.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
1.7.2007 2:19:30   
kapesanta
Lunca, mi smo mel tud srečno roko in je bil pokakan po parkrat na dan... sam ga je k sreč kmal minil in od takrat načeloma sam 1x dnevno.
Dej povej, kdaj se kej popoldne po trbovljah muvate, da uletim po knjigo... res bi jo rada prebrala...
Jutri gremo v Lj na obisk k dedku, pol pa upam da nam bo poratal v ZOO.

Drugo soboto bomo praznovali prvo leto - mam že kar mal treme. Smo mislili bolj tko sam za ožjo žlahto in najboljše prijatelje, zdej se pa kr neki razno razni zanimajo in vabjo na zabavo - čist zares sem vseh vseh vesela, ful me pozitivno presenečajo, sam ne vem kam jih bom vse dala. Računam da bomo lahko zunaj na travi. Ojej, pol se naj pa še kak soparen vroč dan nardi... ojej groza, ne bom več tuhtala na to. Grem kar spat.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
1.7.2007 14:23:27   
lunca2
Ko se bom kej muvala po Trbovljah bom napisala ni panike. Si bom kr prpravla knjigo, da se bom spomla in ti napisala tukaj na RR. No pa je spet en lep sončen dan upam da bo še velik takih. Sam da ni tiste sparine noter pa je čist uredu. Pa sej bo hmal bolš bomo klimo nabavl.user posted image

Patronažna je pršla v sredo in mali se je zredil za 360gramov odkar sma pršla iz bolnce, tko da ma 3550gramov.user posted image Samo stehtala ga je ker je rekla da je zvedla da mamo doma zdravstvenga tehnika.user posted image Pa še rekla je da se vid da zelo lepo skrbimo zanj kr ma lepo kožo, nič temenc,... V juliju okrog 15 pa bomo šli na prvi pregled h dr. Kuharjevi.

Romana veš sm se kr prvadla bit mamica in tud user posted image se je lepo privadil. Sma oba vesela da sma postala starša. Je res nekaj lepega in nepozabnega ko pride na svet mala štručka.
Naš mali Ažbe je pa danes star 14 dni.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
1.7.2007 14:25:38   
Miss Piggy
Dan! Da se mal javim. Kosilo smo že mel, zdej oba mulčka počivata, jaz se pa tud mal zram kompa relaksiram - sam ne bom dolgo, ker moram peglatuser posted image .
Dons smo z mily pokofetkale, tamaladva sta se prou fajn ujela (nisem dvomla) user posted image user posted image user posted image , mily je pa tud ena super, super punca!user posted image Upam, da v kratkem ponovimo!

Kje ste pa ostale? A je ob nedeljah vedno tako tle gor?!?! Mi smo po zelooooo delgem času v nedeljo doma, ker je user posted image cel dan v službi. Bomo mel pa zato od jutri naprej pestro, ker je cel teden frej!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
1.7.2007 15:58:03   
mily
user posted image  Ah dej no, me hvališ, da bom še zrastlauser posted image . Prav lušn je blo pokofetkat in počvekat user posted image . Otroci so pa itak ena taka iskrena bitja, da se ponavadi vsi razumejo med seboj.

Mi smo tut prej pokosilal in zdele sem vse pomila. Mi je moj prinesu celo kanto špinače in fižolauser posted image . Mu je dala teta, ki dela pri njih, tko da grem zdele špinačo zblanširat in v skrinjo spravit. Jutri bomo pa verjetno kr stročji fižol jedl, da ponucam kar je moj prnesu. Hehe mi je blo tko smešn, ko ga zdej že z zelenjavo zalagajouser posted image .

Kje so pa ostale pa nimam pojma. Vedno bolj se mi dozdeva, da se nobena več noče menit z nami.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

Neposredna povezava do sporočila: 3233
1.7.2007 16:36:27   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: mily

Kje so pa ostale pa nimam pojma. Vedno bolj se mi dozdeva, da se nobena več noče menit z nami.

Jaz sem tukaj.user posted image   Jaz se še menim vendar res ne tolk kot sem se prej ker mam malce manj časa. Mi ga velik vzame user posted image , ker zelo malo spi. Ko pa mam čas pa pridem pogledam kua je kej novga in kej napišem.user posted image

Sam ostalih pa res ni nikjer, so se zgubile.user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
1.7.2007 17:21:12   
mily
Ja  Lunca, tebi čist verjamem da nimaš več tuk časa, kot si ga imela prejuser posted image . Se še bledo spominjam prvih dni z Niko in vem da je ta čas ful naporen. Trpiš za kroničnim pomanjkanjem spanca, vsaj pri nas je bilo tako.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
1.7.2007 17:31:15   
Njuškalo
Jaz pa tukaj redno njuškam, samo vi to ne vesteuser posted image Me zanima, kako se imate kaj v Zasavju, ker imam jaz kravo v bližini.user posted image Hothien, vidim,da je tvoja Ela že kar fajn zrastla, frizuro ima še vedno ful dobrouser posted image
Fajn se imejte, sploh Hothien...cmokaaauser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
1.7.2007 19:20:44   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: mily

Ja  Lunca, tebi čist verjamem da nimaš več tuk časa, kot si ga imela prejuser posted image . Se še bledo spominjam prvih dni z Niko in vem da je ta čas ful naporen. Trpiš za kroničnim pomanjkanjem spanca, vsaj pri nas je bilo tako.

Sej me res včas popoldne začne viti za spanje ampak je kar vzdržno. Zdej ko je moj user posted image doma mi veliko pomaga. Ponoči vstaja in je prec lažje.user posted image Pa tudi podnevi mi veliko pomaga.Res je zelo priden svaka mu čast.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
1.7.2007 20:36:07   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

Jaz pa tukaj redno njuškam, samo vi to ne vesteuser posted image Me zanima, kako se imate kaj v Zasavju, ker imam jaz kravo v bližini.user posted image Hothien, vidim,da je tvoja Ela že kar fajn zrastla, frizuro ima še vedno ful dobrouser posted image
Fajn se imejte, sploh Hothien...cmokaaauser posted image

aja...zdej me pa ne šliviš... kao na kontra.... user posted image

boš že prebolela njuška....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
1.7.2007 21:09:22   
Anonimen
Kuga je Romana, si fouš?user posted image

Njuškica, tudi jaz mam tebe rada! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa važni, ker mamo kliiiiimoooooo! user posted image  A se pridete k nam hladit? user posted image  Mamo prijetnih 25°. user posted image

Smo se danes potepali, po Kisovcu. user posted image  Jutri pa k Eli pride sestrična. user posted image  

Ta.nja, ti pa praviš, da si v dveh dneh dobila za Aneja osebno? user posted image  Jaz sem dala vlogo 18. ta mesec, pa ni še nič. Mogoče jutri. user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3239
1.7.2007 21:12:14   
lunca2
Hothien mi bomo tud hmal dobil klimo.user posted image Bomo jutr poklical da pridejo zmontirat, že kumi čakam kr mamo savno tle v stanovanju.user posted image Če katera rab savno nej pride user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
1.7.2007 21:53:04   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Kuga je Romana, si fouš?user posted image  

no, da ti povem, ker je to naredila zanalaš...ker je tle prebrala, da sem bila zadnjič v Ljubljani in ji nisem javila. pa mi je kao kontra stisnila...user posted image user posted image user posted image user posted image

Njuška ne bo ti uspelo.....zdej pa naj kar Hotka pride v Tivoli...ker dokler se mi ne opravičiš mene ne bo....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
2.7.2007 8:29:21   
Anonimen
ojla punce...user posted image

jaz sem tok zmatrana, da komi živim..user posted image user posted image sploh se ne morem spočit. tud vikend, k cel dan planiram, da bom sam mal ležala, počivala, na konc je pa čist kontra - letam sem in tja, k mal zmešana..user posted image user posted image In sem čist hin. Res komi čakam, da grem na morje- upam da že ta teden - vsaj za vikend..user posted image Sam k mi je pol tak problem v nedeljo domov pridit, v ponedeljek pa na šiht..user posted image user posted image eh, upam d bo bolš..

lunca, še vedno čakam tvojo porodno zgodbo...user posted image d vidim če je blo tko, kot si predvidevala al ne,...user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 3242
2.7.2007 11:27:40   
Miss Piggy
Dobro jutro (pri nas leno)user posted image .

Kako ste kaj? Ste vse zunaj ali v službi? Mi se neki spravljamo danes v Lj., bomo vidl če mi bo ratal kej € zapravtuser posted image .
Jutr pa pakiramo, pa gremo v sredo za ene tri dni na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! A mi je ktera fauš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
2.7.2007 11:41:32   
Anonimen
elis@, zgleda, da se samo ti še hočeš pogovarjat z mano...user posted image Nikjer ni nobene... Men pa dolgcajt...user posted image

Eh, solit se pejte.. .Grem na user posted image ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3244
2.7.2007 13:25:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Jutr pa pakiramo, pa gremo v sredo za ene tri dni na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! A mi je ktera fauš?user posted image

Ja js sm ti fouš!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3245
2.7.2007 13:37:02   
lunca2
Ojla dečve!

Elis jz sm ti tud fovš.Mi letos ne gremo na morje bomo šli drugo leto.user posted image
Biba kaj vse pa hočeš slišat. user posted image Porod je trajal cca. 2 uri. Od doma sva se ob 20 napotila v porodnišnico ampak nisem imela popadkov, le krvav izcedek na vložku. Ko sem prišla tja so me dali na CTG in ni pokazal nič posebnega (zelo malo popadkov), potem pa je prišel dr.Pogačnik naredil UZ, amnioskopijo in ginekološki pregled, ter rekel da sem odprta 3cm in da lahko grem kr v porodno. Nato sem se sproblekla v spalno srajco in z babco Marjano sva odšli do porodne kjer me je vse izprašala, nato pa naredila klistir. In sledilo je čakanje babce Martine. Bila vseskozi brez popadkov. Okoli 21.40 mi je dr.Pogačnik predrl mehur in začeli so se zelo močni popadki na 3 minute. Groza! Sem komaj dihala.user posted image Ob 23:00 pa smo začeli s pritiskanjem in ob 23:17 je prijokal na svet Ažbe.user posted image Sem zelo težko pritiskala oziroma na koncu sem mislila da mi bo odpovedalo srce, ker imam kr hude probleme s srcem (prihajajoča kri v srce se meša z odhajajočo, kar je večna napaka in bo potrebna operacija-je neka deformacija na srcu).Bila sem zelo raztrgana in na koncu so me še zašili ampak sem lahko že drugi dan lepo sedela na riti in tudi groznih bolečin nisem imela. Sem zelo hvaležna dr.Pogačniku.user posted image Vesela sem da je vse za mano in da sem rodila zdravega in lepega fantka.
A bo uredu BIBA?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
2.7.2007 13:59:34   
Anonimen
ja, rečmo, da sem zadovoljna..user posted image user posted image Sem hotla sam vedit, al je ornk bolel al ne, glede na to, da nisi pričakovala, da bo hudo. Ampak vidim, da je bilo kar pestro.user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3247
2.7.2007 14:33:48   
lunca2
Res je blo kr pestro in tud bolel me je, ampak je že vse pozabljeno. Težko sem pritiskala zaradi srca, drugače pa ni tolk hudo no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
2.7.2007 14:35:23   
ta.nja
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Ta.nja, ti pa praviš, da si v dveh dneh dobila za Aneja osebno? user posted image  Jaz sem dala vlogo 18. ta mesec, pa ni še nič. Mogoče jutri. user posted image

Res sem jo dobila tako hitro. Dala sem jo delat v sredo, v soboto sem jo pa dobila. Možak na občini mi je rekel da čakaš na njo 14 dni in še več. Ne vem user posted image user posted image , al jih mal suče al kaj user posted image .

Aja pred eno urco sva z Anejem prišla iz Ljubljane. Sva šla mal firbcat, če imajo kaj fajnga. No pa sem v H&M našla svetovni kopalni plašč zanj in to samo za 14 evrov user posted image , opankice, kapico, sam ta mali user posted image  si jo takoj potegne dol z glave. Sploh ne vem kako naj ga pretentam da bo nosu kape. Pa sej bo.

Lp

< Sporočilo je popravil ta.nja -- 2.7.2007 14:42:35 >

Anejko bejko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
2.7.2007 15:25:34   
Anonimen
joj, k ščije tle v LJ...user posted image user posted image Jaz grem pa domov čez 20 minut, pa brez dežnika, pa še na vlak grem.. user posted image user posted image user posted image Si ne predstavlam, da bom šla peš od bavarca do železniške.. Bom ja mokra k user posted image .. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta.nja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?